Відмовлено Звернення до Президента Максима Монарха Північного Краю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
306
Реакції
583
Бали
508
ChatGPT Image Mar 6, 2026, 09_00_18 PM.png
Шановний пане Президенте,

Мене звати Бенджамін Нетаньягу, я ортодоксальний єврей родом з Одеси, Україна. Я звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість підтримки ініціативи, спрямованої на захист прав та безпеки єврейської громади в Україні.

Наша мета це створення політичної організації, яка буде працювати над зміцненням міжнаціонального діалогу, захистом релігійних свобод та боротьбою з антисемітизмом. Ми прагнемо представляти інтереси єврейської громади в демократичний та конструктивний спосіб.

Для запуску цієї ініціативи нам необхідна фінансова підтримка. Навіть кілька мільйонів доларів інвестицій дозволили б створити організаційну структуру, провести інформаційні кампанії та забезпечити юридичний захист громади.

Будемо вдячні за можливість обговорити цю ініціативу та потенційні шляхи співпраці.

З повагою,
Бенджамін Нетаньягу

Голосування за цю пропозицію було призупинено.
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
184
Реакції
26
Бали
177
Мільйонів доларів нема в бюджеті + парламент не підтримає скоріш всього

Олександр Адамс.

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
744
Реакції
188
Бали
159
Прокуратура проти

Данило Аккерман

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
783
Реакції
272
Бали
279
Адреса
Kropyvnytskiy
Ідея непогана, але кілька мільйонів доларів то забагато. В разі зменшення бюджету цієї петиції-я за.​

Володимир Шевеченко

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
85
Реакції
40
Бали
17
Шановний Бенджамін Нетаньягу✡

Ваше звернненя до Президента Максима Монарха було отримано та прийнято до розгляду.
Дякуємо за Вашу громадянську позицію та увагу до питань розвитку міжнаціонального діалогу захисту релігійних свобод і прав національних громад в Україні.

З повагою
Радник Президента України - Володимир Шевеченко​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі