Розглянуто ГС держ // рейд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
650
Реакції
687
Бали
113
1. Ваш нікнейм: 88594
2. Нікнейм адміністратора: ГС держ
3. Суть скарги: адм не спекает за рейдом, пишет шо нету снайп, хотя по нам по кд летело с них, пускай ГС держ запросит откаты у всех участников рейда с стороны госс и выдаст наказания по правилам. Так же по известной мне инфе с войса госс, ГС рассказывал где мы, сколько нас и шо у нас там творится, когда с нашей стороны админы не помогали, так же прошу запросить откат с рейда у ГС-а
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): один из многих момнетов снайпы, так же видно, что я в репорт написал шо у госски есть снайпа, а Ярик видимо даже не проверил и отписал шо нету, когда по мне личноо с нее стрельнули в тот же момент

5. Дата порушення: 11.03.26

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
201
Реакції
156
Бали
48
1. Ваш нікнейм: 88594
2. Нікнейм адміністратора: ГС держ
3. Суть скарги: адм не спекает за рейдом, пишет шо нету снайп, хотя по нам по кд летело с них, пускай ГС держ запросит откаты у всех участников рейда с стороны госс и выдаст наказания по правилам. Так же по известной мне инфе с войса госс, ГС рассказывал где мы, сколько нас и шо у нас там творится, когда с нашей стороны админы не помогали, так же прошу запросить откат с рейда у ГС-а
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): один из многих момнетов снайпы, так же видно, что я в репорт написал шо у госски есть снайпа, а Ярик видимо даже не проверил и отписал шо нету, когда по мне личноо с нее стрельнули в тот же момент

5. Дата порушення: 11.03.26
Вітаю, в нас снайпи не було 🥳

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Провела бесіду з ГС держ та фракцією, дійсно 2 гравці малого рангу використали Снайперську гвинтівку, за що були покарані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі