В очікуванні Покращення для роботи інкасатора

Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
17
Реакції
22
Бали
8
Добрий день шановна адміністрація.
Прошу покращити деякі деталі що до роботи інкасатори.
У мене є два варіанта пропозиції що до зугрузки терміналу.
Перше це прибрати фасування купюр і зробити так щоб просто переносити мішки(для того щоб не так легко було і не порушила баланс то просто добавте більше загрузки).
Або другий варіант, хотяби зробіть так щоб під час того коли розфасовуєш гроші в банкомат то зробити так коли тебі нанесли урон то закрити вікно фасування.
ЧОМУ Я ЦЕ ПРОПОНУЮ?
ТОМУ ЩО ДУЖЕ ЧАСТО ПОМІЧАЮ СИТУАЦІЇ ТОГО ЩО ДЕЯКІ ГРАВЦІ КОРИСТУЮТЬСЯ ЦИМ МОМЕНТОМ І ГРАБУЮТЬ МІШКИ А ТИ В ЦЕЙ ЧАС НІЧОГО ЗРОБИТИ НЕ МОЖЕШ.

І САМЕ ЦІКАВЕ ЩО КОРИСТУЮТЬСЯ ЦИМ ТІ ХТО ОДИН З ДАЛЕКУ ТУЛИТЬ ПОКИ ТИ ГРУЗИШ, ПО СУТІ ВІН СПОКІЙНО ПОРУШУЄ ПРАВИЛО І МИ НІЯК НЕ ДОКАЖЕМ ЩО ВІН ОДИН УСІХ ПЕРЕБИВ БО НАМ ЧЕРЕЗ ВІКНО ФАСУВАННЯ НІЧОГО НЕ ВИДНО.

Прошу розглянути дану пропозицію як найшвидше і виконати певні міри.

Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
18
Бали
6
Добрий день шановна адміністрація.
Прошу покращити деякі деталі що до роботи інкасатори.
У мене є два варіанта пропозиції що до зугрузки терміналу.
Перше це прибрати фасування купюр і зробити так щоб просто переносити мішки(для того щоб не так легко було і не порушила баланс то просто добавте більше загрузки).
Або другий варіант, хотяби зробіть так щоб під час того коли розфасовуєш гроші в банкомат то зробити так коли тебі нанесли урон то закрити вікно фасування.
ЧОМУ Я ЦЕ ПРОПОНУЮ?
ТОМУ ЩО ДУЖЕ ЧАСТО ПОМІЧАЮ СИТУАЦІЇ ТОГО ЩО ДЕЯКІ ГРАВЦІ КОРИСТУЮТЬСЯ ЦИМ МОМЕНТОМ І ГРАБУЮТЬ МІШКИ А ТИ В ЦЕЙ ЧАС НІЧОГО ЗРОБИТИ НЕ МОЖЕШ.

І САМЕ ЦІКАВЕ ЩО КОРИСТУЮТЬСЯ ЦИМ ТІ ХТО ОДИН З ДАЛЕКУ ТУЛИТЬ ПОКИ ТИ ГРУЗИШ, ПО СУТІ ВІН СПОКІЙНО ПОРУШУЄ ПРАВИЛО І МИ НІЯК НЕ ДОКАЖЕМ ЩО ВІН ОДИН УСІХ ПЕРЕБИВ БО НАМ ЧЕРЕЗ ВІКНО ФАСУВАННЯ НІЧОГО НЕ ВИДНО.

Прошу розглянути дану пропозицію як найшвидше і виконати певні міри.
Класна пропозиція

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі