В очікуванні Збільшення складу ріелторської агенції

Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
14
Реакції
7
Бали
8
Олегу Галицькому
Особистий нікнейм: Олександр Щукічь.

Пропозиція щодо покращення :
Вітаю! Я власник рієлторської агенції на 01 сервері, і я зіткнувся з проблемою недостатнього складу в своєму бізнесі. Наразі максимальна кількість товарів у рієлторській агенції становить 2525 од. (зі всіма покращеннями), що, на мою думку, є замало.

Коли гравці активно користуються послугами агенції, товари дуже швидко закінчуються, і я не встигаю вчасно поповнювати продукцію. Це створює незручності як для клієнтів, так і для мене.

Прошу вас збільшити склад рієлторської агенції до 4500 одиниць, щоб гравці могли комфортно користуватися послугами без затримок і дефіциту продукції.

Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
16
Реакції
46
Бали
18
Як власник на 05 сервері, підтримую. Продукція в день зльотів розлітається швидше чим до вечора. Не завжди виходить замовити вчасно що також створює дискомфорт для гравців, а також несе матеріальні збитки для бізнесу.
Також хотілось би щоб переглянути суму входу або суму за перегляд послуг.
На даний момент перегляд будинків, бізнесів і тд коштує всього 5 тис.
Пропоную - на будиники виского класу, бізнеси і тд зробити ціну за перегляд вищою, тому що гравці із високими статками мають можливість оплатити цю послугу, а також залишити 5 тис для економу, так як економ зазвичай дивляться гравці із низькими доходами.
На мою думку це буде правильний і чесний розподіл.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі