В очікуванні Головне Слідче Управління | №252 | ст. 69, ст.32 | OPEN

Віталік Доріф

ЗГКА | Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
79
Реакції
60
Бали
23
ГСУ Харків.png

Головна Інформація

Статус справи: Відкрито

Дата відкриття: 21.03.2026

Головний слідчий: Віталік Доріф

Слідча група: ГСУ, КОРД

Опис

Я, Перший Заступник Керівника Головного слідчого управління Національної поліції України Віталік Доріф, 21 березня 2026 року, близько 19:40 за київським часом, під час охорони Верховної Ради помітив, що біля працівника державного органу, а саме Міністерства охорони здоров'я (далі — МОЗ), кружляє невідома особа. Після цього працівник МОЗ, без вагомих на те підстав, дістав вогнепальну зброю та відкрив вогонь по цивільній особі. Мною було затримано дану особу та ознайомлено з її правами. Також було викликано керівництво затриманого та проведено всі процесуальні дії згідно з КПКУ.
Під час даних дій було встановлено що це 5 порядкове звання Міністерства охорони здоров*я
Також вилучив зброю яка використовувалась під час нападу, для проведення подальшої експертизи
Тим самим працівник МОЗ скоїв кримінальний злочин передбачиний статьями 69, та 32 статті КК Подільського Краю

Фігуранти спрви
Іʼмя: Денис Ямакасевич

Статус: на Волі

Додаткова інформація:
Працівник Міністерства охорони здоров*я 5 порядкове звання

ДОКАЗИ

*video0001*
*video0002*

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
в процесі...

Віталік Доріф

ЗГКА | Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
79
Реакції
60
Бали
23
ГСУ Харків.png

Головна Інформація

Статус справи: Відкрито

Дата відкриття: 21.03.2026

Головний слідчий: Віталік Доріф

Слідча група: ГСУ, КОРД

Опис

Я, Перший Заступник Керівника Головного слідчого управління Національної поліції України Віталік Доріф, 21 березня 2026 року, близько 19:40 за київським часом, під час охорони Верховної Ради помітив, що біля працівника державного органу, а саме Міністерства охорони здоров'я (далі — МОЗ), кружляє невідома особа. Після цього працівник МОЗ, без вагомих на те підстав, дістав вогнепальну зброю та відкрив вогонь по цивільній особі. Мною було затримано дану особу та ознайомлено з її правами. Також було викликано керівництво затриманого та проведено всі процесуальні дії згідно з КПКУ.
Під час даних дій було встановлено що це 5 порядкове звання Міністерства охорони здоров*я
Також вилучив зброю яка використовувалась під час нападу, для проведення подальшої експертизи
Тим самим працівник МОЗ скоїв кримінальний злочин передбачиний статьями 69, та 32 статті КК Подільського Краю

Фігуранти спрви
Іʼмя: Денис Ямакасевич

Статус: на Волі

Додаткова інформація:
Працівник Міністерства охорони здоров*я 5 порядкове звання

ДОКАЗИ

*video0001*
*video0002*

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
в процесі...

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі