В очікуванні Збільшення шансів рулетки (дубль 2)

Алик Чудо

Модератор 01 Discord / VOLKOV
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
165
Бали
38
Доброго дня шановні розробники та тестери і адміністратори.
Дивлячись пропозиції на покращення я замітив пропозицію покращення рулетки , Тут пропозиція , призи ви міняєте , і це круто , призи круті , АЛЕ , по перше: 89 карб це багато і не факт що буде приз добрий з першого разу . По друге : безкоштовна рулетка так і не збільшені шанси , я прикріплю фото того що мені випало з прокрутів , і це не тільки у мене так , більшість людей , і навіть якщо збирати всі 5 рулеток безкоштовних то всі призи будуть дуже погані , все ж таки зробіть більші шанси , як ніяк людина витрачає багато часу в грі щоб прокрутити 3-5 рулетів і получити «Каністру» або скін «курортниця» це просто жахливо і образливо 😓
Дякую за увагу ! Сподіваюсь мене почують і зроблять на краще , Чудо є !

Вкладення

• IMG_2482.png
    IMG_2482.png
    195.3 Кб · Перегляди: 86
  • IMG_2483.png
    IMG_2483.png
    163.3 Кб · Перегляди: 87
  • IMG_2484.png
    IMG_2484.png
    166.9 Кб · Перегляди: 81
  • IMG_2485.png
    IMG_2485.png
    181.6 Кб · Перегляди: 79
Останнє редагування:

Даня Кабачок

Поважний гравець
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
197
Реакції
230
Бали
48
Дивлячись пропозиції на покращення я замітив пропозицію покращення рулетки , Тут пропозиція , призи ви міняєте , і це круто , призи круті , АЛЕ , по перше: 89 карб це багато і не факт що буде приз добрий з першого разу . По друге : безкоштовна рулетка так і не збільшені шанси , я прикріплю фото того що мені випало з прокрутів , і це не тільки у мене так , більшість людей , і навіть якщо збирати всі 5 рулеток безкоштовних то всі призи будуть дуже погані , все ж таки зробіть більші шанси , як ніяк людина витрачає багато часу в грі щоб прокрутити 3-5 рулетів і получити «Каністру» або скін «курортниця» це просто жахливо і образливо 😓
За! Я 24 часа афк за день по 6-7 рулеток это стабильно максимум 9 донатки

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
299
Реакції
133
Бали
88
За. В мене стабільно 4-6 рулеток. І за місяці три, нічого не віпало гідного.
1774583671191.png
1774583720389.png

Реєстрування
23 Гру 2025
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
За

Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
36
Реакції
9
Бали
13
За!
За всю історію моєї гри мені максимум випав каваскі ніндзя та скін

LightQueen

Bikers 01 one love ♡
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
47
Реакції
149
Бали
38
За! Кручу завжди вночі коли 4-5 рулеток і це шанс х1.2

Вкладення

• IMG_6213.png
    IMG_6213.png
    265.9 Кб · Перегляди: 20
  • IMG_6214.png
    IMG_6214.png
    256.5 Кб · Перегляди: 20

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі