Схвалено Опозиційно-ліберальна партія «Нова Свобода» | Кандидат: Нікіта Родителев

Нікіта Родителев

З-Н КР|СБУ Центральна Україна
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
D37-B141-F-9-A9-D-42-D5-B10-D-0-CEEA84-E4434.png
📄 АНКЕТА КАНДИДАТА

на вступ до Опозиційно-ліберальної партії «Нова Свобода»

1.
Ім’я та прізвище: Олег Лишевський
2. Вік: 25 років
3. Як довго проживаєте в країні: 28 рівень

4. Чому бажаєте вступити до Радикальної партії? Бажаю вступити до Опозиційно-ліберальної партії «Нова Свобода», оскільки мене цікавить політичне життя держави, підтримка реформ та участь у розвитку країни. Хочу бути частиною команди, яка виступає за прозорість влади, економічну свободу, боротьбу з корупцією та захист прав громадян.

5. Яку користь можете принести партії? Можу принести партії активність, відповідальність, дисциплінованість та досвід взаємодії з державними структурами. Умію працювати з людьми, брати участь в організаційній діяльності, підтримувати внутрішньопартійні ініціативи та пропонувати ідеї щодо розвитку партії.

6. Чи були ви членом інших партій? Якщо так, яких: Так, раніше був членом іншої партії «Краще майбутнє».

7. ((Discord)) для зв’язку:
lyshevskyi
8. Чи готові брати участь у внутрішньопартійних активностях?
Так, готовий.
9. Супровідні документи: «Перегляд»
ЗАЯВКА СХВАЛЕНА!

Нікіта Родителев

Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
1774440697230.png

Опозиційно-ліберальна партія «Нова Свобода»
🏛 Члени партії станом на 24.03.2026

Нікіта Родителев
Надія Уайт
Назар Гордієнко
Максим Суббота
Володимир Лось
Олександр Кременіш

Іван Баран

Юра Задверняк
Харитон Щасливий
Григорій Бандаренко
Влад Горішков
Іван Біличко
Даніїл Головченко
Олег Лишевський

Нікіта Родителев

Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
1774733803022.png

ПРЕС-ЦЕНТР
Опозиційно-ліберальної партії «Нова Свобода»
27 березня — день інавгурації Президента

27 березня відбулася урочиста церемонія інавгурації новообраного Президента — подія, яка стала важливою віхою в політичному житті держави та символом демократичного волевиявлення громадян.

У ході церемонії Президент склав присягу на вірність народу, офіційно вступивши на посаду та взявши на себе відповідальність за майбутнє країни, її стабільність і розвиток. Захід пройшов у відповідності до встановлених державних традицій, із дотриманням усіх протокольних норм.

На інавгурації були присутні представники органів державної влади, силових структур, міжнародні партнери, а також громадськість. Атмосфера заходу підкреслювала єдність, силу держави та спільне прагнення до подальшого розвитку.

"Я вступаю на цю посаду не заради влади, а заради служіння народу. Наш спільний обов’язок — зберегти державу, зміцнити її та передати наступним поколінням сильнішою, ніж вона є сьогодні." - цитата Президента
ВІДЕО ІНАВГУРАЦІЇ
Фото з місця події
1774734170227.png
1774735136622.png
Партія «Нова Свобода» і надалі підтримуватиме соціальні, волонтерські та відбудовчі ініціативи, які сприяють розвитку України та зміцненню її демократичних цінностей.

Прес-центр

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
72
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
  • Ім’я та прізвище (Нікнейм у грі): Юрій Меленчук
  • Вік (ІС): 23
  • Як довго проживаєте в країні (Рівень): 26
  • Чому бажаєте вступити до партії?: Підтримую діяльність партії, ідентифікую себе з ідеями партії а також хочу допомогти щоб в країні стало набагато ліпше.
  • Яку користь можете принести партії?: Актив, багато досвіду, знання в законодавстві, готовий допомогти…
  • Чи були ви членом інших партій? Якщо так, яких: Не був в ніякій.
  • ((Discord)) для зв’язку:mad:yuriymelenchuk
  • Чи готові брати участь у внутрішньопартійних активностях?: Так точно.
  • Супровідні документи:
    🔹 Скріншоти паспорта персонажа: Паспорт

Нікіта Родителев

Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
  • Ім’я та прізвище (Нікнейм у грі): Юрій Меленчук
  • Вік (ІС): 23
  • Як довго проживаєте в країні (Рівень): 26
  • Чому бажаєте вступити до партії?: Підтримую діяльність партії, ідентифікую себе з ідеями партії а також хочу допомогти щоб в країні стало набагато ліпше.
  • Яку користь можете принести партії?: Актив, багато досвіду, знання в законодавстві, готовий допомогти…
  • Чи були ви членом інших партій? Якщо так, яких: Не був в ніякій.
  • ((Discord)) для зв’язку:mad:yuriymelenchuk
  • Чи готові брати участь у внутрішньопартійних активностях?: Так точно.
  • Супровідні документи:
    🔹 Скріншоти паспорта персонажа: Паспорт
ЗАЯВКА СХВАЛЕНА!

Денис Морісс

Полковник ЗСУ у відставці
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
  1. Ім’я та прізвище (Нікнейм у грі): Денис Морісс
  2. Вік (ІС): 28
  3. Як довго проживаєте в країні (Рівень): 26
  4. Чому бажаєте вступити до партії: Я вступити до партії, щоб зробити свій внесок у розвиток країни та пітримати цінності, які для мене важливі, вірю що активна громадянська позиція допомагає досягати реальних змін
  5. Яку користь можете принести партії: Енергійний учасник з глибоким знаннями в економіці, який поєднує крактичний досвід іх готовністю активно розвивати структуру та впроваджувати ефективні рішення
  6. Чи були ви членом інших партій? Якщо так, яких: Ні
  7. ((Discord)) для зв’язку: minion_15_07
  8. Чи готові брати участь у внутрішньопартійних активностях: Звісно
  9. Супровідні документи: Паспорт громадянина України

Нікіта Родителев

Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
1776643424919.png

ПРЕС-ЦЕНТР

Опозиційно-ліберальної партії «Нова Свобода» активно сприяє розвитку державних фракцій, надаючи всебічну підтримку в реалізації важливих ініціатив та суспільно значущих проєктів. Представники партії систематично долучаються до благодійної діяльності, організовують фінансову допомогу та здійснюють донати на потреби державних структур і соціальних програм.

Завдяки відповідальній позиції та послідовній роботі, «Нова Свобода» демонструє приклад ефективної співпраці між політичними силами заради зміцнення держави, підтримки громадян та розвитку демократичних інституцій.

Докази Докази Докази Докази Докази Докази

Партія «Нова Свобода» і надалі підтримуватиме соціальні, волонтерські та відбудовчі ініціативи, які сприяють розвитку України та зміцненню її демократичних цінностей.

Прес-центр

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі