- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 138
- Реакції
- 59
- Бали
- 73
Рапорт на переведення до лав ДКВС
У даній темі подається рапорт на переведення з іншої державної служби.
Рапорт складається у письмовій формі за прикладом:
Генералу Державної кримінально-виконавчої служби
Хаймер Володимир Васильович
Від: [ваше ПІБ]
Хаймер Володимир Васильович
Від: [ваше ПІБ]
Р А П О Р Т
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з [організація, з якої переводитесь] до лав ДКВС. Я [ваше ім'я та прізвище], мені [кількість років] років, порядкове звання [ваше порядкове звання]. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: [поясніть причину бажання переведення]. Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.
До своєї заяви прикріпляю копії наступних документів.
Фотокопія ваших документів, а саме:
Прошу керівництво Державної кримінально-виконавчої служби надати мені можливість перевестись з [організація, з якої переводитесь] до лав ДКВС. Я [ваше ім'я та прізвище], мені [кількість років] років, порядкове звання [ваше порядкове звання]. Бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: [поясніть причину бажання переведення]. Зобов'язуюсь сумлінно виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України.
До своєї заяви прикріпляю копії наступних документів.
Фотокопія ваших документів, а саме:
- Паспорт громадянина України: [посилання]
- Трудова книга: [посилання]
- Медична книга: [посилання]
- Посвідчення: [посилання]
- Фото соціального рейтингу в додатку Дія: [посилання]
- Дозвіл керівництва: [посилання]
З повагою,
[ваше ПІБ]
Дата:
Підпис:
- Ваш рапорт буде розглянутий, якщо ви ознайомлені з правилами переведення між організаціями та розумієте, на яку посаду ви переводитесь.
- Рапорт, написаний не по формі, буде відхилений.
- Всі фотокопії документів повинні бути завантажені через сайт Imgur або Postimage.
- Якщо фотокопії документів будуть обрізані, рапорт буде відхилений.
- Рапорт буде розглянутий тільки в тому випадку, якщо ви подаєте його перед звільненням для переведення. Якщо вас було звільнено до подачі рапорту — рапорт буде відхилений.