Відмовлено N - 1305 I ДМ в Румуній

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Крем

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
1. Андрій Крем
2. Вася Панель 41709, Марусічка Бондарь 3461
3. mafla
4. Я думаю що на відео все видно, руйнують поставку товару в Румунію, Дм простих громанадинів які ніяк не причетні до кланів та до інкасаторів
5.
6. 15.04.2026 15:01

rusaiklan

Козак
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
38
Реакції
9
Бали
13
1. Андрій Крем
2. Вася Панель 41709, Марусічка Бондарь 3461
3. mafla
4. Я думаю що на відео все видно, руйнують поставку товару в Румунію, Дм простих громанадинів які ніяк не причетні до кланів та до інкасаторів
5.
6. 15.04.2026 15:01
Ви могли нам дати 50ка і би ми вас не трогали а так ви не захотіли :)

Андрій Крем

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Ну дивіться, якщо на те пішло, то спочатку було ДМ, а потом вже 50к, а мало би бути спочатку змогу для переведеня грошей ! А потім вже крайні міри, але як я мав передати гроші якщо на те пішло, якщо почався ДМ ще на кордоні !

rusaiklan

Козак
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
38
Реакції
9
Бали
13
Ну дивіться, якщо на те пішло, то спочатку було ДМ, а потом вже 50к, а мало би бути спочатку змогу для переведеня грошей ! А потім вже крайні міри, але як я мав передати гроші якщо на те пішло, якщо почався ДМ ще на кордоні !
Ми біля АЗС перекрили дорогу ти поїхав ми почали стріляти в прицеп потім ти став і почав фрапс вести

Андрій Крем

Новий гравець
Реєстрування
18 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Дорога не була перекрита,я просто проїхав на розгрузку , машина стояла на узбічі, і почала без всякого попередженя відкривати вогонь.
Чому почав писати фрапс :? по мою вантажному автомобілю,з грузом за кордон ! був вітритий вогонь ,і на карті було видно що машина прямує за мною , то звісно зрозуміло що буде далі, тому звісно я запишу фрапс, а як би було перекрита дорога, то я фрапс почав би писати відразу , я ж не зможу записувати на фрапс всю ігрою серію, тим паче хто очікує ДМ за кордоном та і не тільки за ним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі