Розглянуто Нікітосік Фатченко неправильно видав покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
93
Реакції
193
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Богдан Віні
2. Нікнейм адміністратора:Нікітосік Фатченко
3. Суть скаргио 2 :Розголошував інформацію про свій промокод пповідомлення не порушуючи равил,адмін відкипнув на 30 хв.Перед цим відкидував на 15 хв.але я забув що не можно флудити 3 і більше повідомленнями,після чого перечитав правила і робив усе вірно: 5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин.
У випадку неправомірних дії з боку адміністрації прошу провести з ним профілактичну бесіду.Людина 15 хвилин була на стройці і чекала поки в мене кінчиться мут щоб видати новий,ЖЄСТЬ,видно більше роботи для адміністрації серверу немає.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1776632299688.png

5. Дата порушення:19.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,551
Реакції
1,646
Бали
253
1. Ваш нікнейм:Богдан Віні
2. Нікнейм адміністратора:Нікітосік Фатченко
3. Суть скаргио 2 :Розголошував інформацію про свій промокод пповідомлення не порушуючи равил,адмін відкипнув на 30 хв.Перед цим відкидував на 15 хв.але я забув що не можно флудити 3 і більше повідомленнями,після чого перечитав правила і робив усе вірно: 5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин.
У випадку неправомірних дії з боку адміністрації прошу провести з ним профілактичну бесіду.Людина 15 хвилин була на стройці і чекала поки в мене кінчиться мут щоб видати новий,ЖЄСТЬ,видно більше роботи для адміністрації серверу немає.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Переглянути вкладення 398255
5. Дата порушення:19.04.2026
Переглянувши докази від адміністратора, та оцінивши повну ситуацію покарання видано вірно оскільки ви бігали по будівництву та спамили цим повідомленням.
Попереднє рішення анульовується.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі