Відмовлено Клан Toxic та Volkov на зняття з картелю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
1. Ваш нік нейм: Даніїл Божко
2. Нік нейм порушника: Павло Шухевич та Лайт Ягамі
3. Суть скарги: Вітаю, по перше що бажаю вказати що Павло Шухевич під час блокування свого аккаунту грав на мультиаккаунту(скаргу додам низще), це можете перевірити по логам, на жаль не можу знайти скрін з логов. Це порушує загальне правило 2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Йдемо далі, коли я стояв на посаді ГС Неоф, у Павло Шухевича є мультиаккаунт Сіджей Овнтоксічний [127435] де він состоїть в клані Barinov, а також Лайт Ягамі якій має аккаунт Ерік Сайтама [118529] состоїть в клані Toxic. Вони брали участь в битві за картель, хоча у них повинна бути війна, це логічно створює факт того що у них немає війн, та ігнорують це, докази на жаль не можу показати, тільки в ОП, тому що це витяг з логів, та якщо мене зняли, я все одно не можу розголошувати інформацію. ( Ви можете самостійно перевірити, або я надам докази в ОП ) та є скарга з доказами, її також додам низще. Це порушує правило "Кланових війн", а саме - 13. Клан, який перебуває на картелі, не має права укладати союзи або підтримувати нейтральні відносини з іншими кланами, що також входять до картелю. У разі порушення , Попередження НО / Догана НО - /Списання 20-30% общаку / Зняття з картелю.
А також це ігнорування правила заявок бітв за картель, а саме - Заборонено перебувати в клані, що перебуває на картелі, на твінк акаунті, якщо основний акаунт уже знаходиться в клані який знаходиться на картелі.
Також бажаю наголосити в попердній бітву за картель, більше всього теріторії було у клана "Barinov", коли клан "SKAY" були на 3 місці, а після цього у клана "Volkov" стало більше теріторії, тому що клан: "SKAY" піднялись на 2 місці, для цього вони й просили казати заздалегіть хто против них виходе, щоб визнавати кому більше передавати теріторії. Тому я намагаюсь що ви приймете рішення з цього приводу та знімете ці клани без можливості вставати на картелі, тому що вони дуже довгий час намагались обходити правила та стояти однією сім'єю на картелі. А також бажаю наголосити що я не вводив ці правила, а це була ініціатива ЗГС, а саме Роми Семегена, докази також можу додати в ОП з ім'ям користуча, щоб не показувати ім'я користувача на публику. На цьому усе, сподіваюсь на виришення цієї проблеми та прийняттям рішення. А також додаю скриншот з тим що у клана Toxic домовленість з кланом Volkov. Переписка з модератором Toxic, та минулим модератором Volkov.
4. Докази порушення:

Скарга з порушеннями

Скарга з блокуванням

1777603272614.png

1777601644633.png

1777601771654.png

1777603977953.png

1777603160515.png

Останнє редагування:

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
817
Реакції
1,112
Бали
153
Хочу додати, що ми заздалегідь уточнювали у ГС/ЗГС неоф, які клани виходять на битву кожного сезону. Це робилося через те, що була інформація про можливе підняття кланів адміністрацією шляхом нарахування очків. Тому ми й питали наперед, який саме клан має виходити, а не дізнавались про це вже в день капта, як це відбувалося завжди, щоб підготуватися до битви. Також щодо твінк акаунта, я маю право знаходитись у клані Тохіс, оскільки це правило передбачено подачі заявок на картель, якщо я буду виходити на битву. На даний момент я не беру участі в битвах з цього акаунта, а лише перебуваю у клані. А стосовно скріншотів, які вирізані з контексту, ми надавали інформацію вже

Bye bye

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Хочу додати, що ми заздалегідь уточнювали у ГС/ЗГС неоф, які клани виходять на битву кожного сезону. Це робилося через те, що була інформація про можливе підняття кланів адміністрацією шляхом нарахування очків. Тому ми й питали наперед, який саме клан має виходити, а не дізнавались про це вже в день капта, як це відбувалося завжди, щоб підготуватися до битви. Також щодо твінк акаунта, я маю право знаходитись у клані Тохіс, оскільки це правило передбачено подачі заявок на картель, якщо я буду виходити на битву. На даний момент я не беру участі в битвах з цього акаунта, а лише перебуваю у клані. А стосовно скріншотів, які вирізані з контексту, ми надавали інформацію вже

Bye bye
Можете казати будь що, но аргументовани факти є, тому рішення за головною адміністрацією.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
817
Реакції
1,112
Бали
153
Можете казати будь що, но аргументовани факти є, тому рішення за головною адміністрацією.

Зі свого боку також маю пояснення та відповідні докази. Зокрема, є фрапс розмови з керівником проєкту та ГА, де прямо зазначалося, що потрібно заздалегідь уточнювати, які клани повинні виходити на битву. У разі необхідності готовий надати всі докази в особисті повідомлення адміністрації

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123

Bye bye
Системне правило 6.3. - Клани, які займають картель, автоматично вступають у війну між собою. Примітка: для даної війни додається окремий слот у таблиці. Також вказує на інше, що ви не маєте право, тому що у вас війна.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33

Bye bye
Сильно умная

Денис Лобач

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
210
Реакції
381
Бали
68

Bye bye

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
Божко оказалася "заслуженым аристом" а не ГС Неоф, коротко процитрую это полотно:

"Шухевич играл на твинке во время бана - но доказательств у меня нету, но я знал и молчал, ничего не делал.
У Лидеров картеля, есть твинки - но доказательств у меня нету, но я знал и молчал, ничего делал.
Кланы картеля между собой договорились за терретори - но доказательст у меня нету, но я знал и молчал, ничего не делал.
Я не добавлял никаких правил, это все Рома Семеген, но я хочу его слить"

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Божко оказалася "заслуженым аристом" а не ГС Неоф, коротко процитрую это полотно:

"Шухевич играл на твинке во время бана - но доказательств у меня нету, но я знал и молчал, ничего не делал.
У Лидеров картеля, есть твинки - но доказательств у меня нету, но я знал и молчал, ничего делал.
Кланы картеля между собой договорились за терретори - но доказательст у меня нету, но я знал и молчал, ничего не делал.
Я не добавлял никаких правил, это все Рома Семеген, но я хочу его слить"
А навіщо мені це усім казати? Якщо я стояв на посаді, дивився за картелями та вирішували цю проблему. Я збирав докази, вирішував навести усі аргемунтовані факти, но не встиг. Тому описав зараз в скарзі.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
817
Реакції
1,112
Бали
153
А навіщо мені це усім казати? Якщо я стояв на посаді, дивився за картелями та вирішували цю проблему. Я збирав докази, вирішував навести усі аргемунтовані факти, но не встиг. Тому описав зараз в скарзі.
Вже пізно грати в “я збирав докази” якщо по факту за весь час ти максимум розглядав 2–5 скарг на тиждень і на цьому вся твоя “робота” закінчувалась. Ніяких системних змін, ніякого розвитку для неоф, нуль. Зараз просто намагаєшся виставити це як якусь діяльність постфактум. Якби реально щось робилось, були б результати, а не пояснення після. Ти не “не встиг”, ти просто нічого суттєвого не зробив. Різниця є

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Вже пізно грати в “я збирав докази” якщо по факту за весь час ти максимум розглядав 2–5 скарг на тиждень і на цьому вся твоя “робота” закінчувалась. Ніяких системних змін, ніякого розвитку для неоф, нуль. Зараз просто намагаєшся виставити це як якусь діяльність постфактум. Якби реально щось робилось, були б результати, а не пояснення після. Ти не “не встиг”, ти просто нічого суттєвого не зробив. Різниця є
Я бачу що ти так уважно слідкував за мною, мені приємно це чути. А результат буде по факту рогляду скарги від головної адміністрації.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Щодо порушень за обхід бану, воно не притягується в даному випадку, ознайомтесь з приміткою.
Щодо мультиакаунтів в правилах серверних вказано що це буде відмовою в поданій заявці на битву, якщо таке було - то Кураторів лідерів неоф. мали дотримуватись цього.
Щодо передачі територій докази за "3 місяці" не беруться до уваги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі