Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
38
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм порушника: Кирило Деревлюк а також Ілля Джонов.
3. Суть скарги: Дані громадянини ведуть себе не по лідерськи, наприклад Ілля Джонов може дозволити собі видавати догани простим працівникам аргументуючи це все як 2.2 статуту (не виконання наказу) але перед цим ніякого наказу не було. (P.S. він видає догани лише тому хто йому не подобається) Після того як Ілля Джонов розвів безлад у організаціїї звільнилось +- 4 працівника, потім почався безлад адже працівники виразили свой непофігізм щодо своїх побратимів, Ілля Джонов і генерал Кирило Деревлюк не справлялись з цим, адже як джонову видавати догани без фактичної причини то відразу. Також Кирило Деревлюк трохи двомірний адже людину з іменем Волх Краснов він не прийняв в організацію а Такумі Мідзакі та його дружину Хійорі Мідзакі він прийняв одразу (навіть без набору) а мені наприклад треба було чекати набору адже так він не приймає. Також даний лідер дав мені недовіру на СТ склад (11 СБУ) без аргументованої причини, лише сказаш що я неготовий працювати, але дві минулі посади я відстояв нормально. Також сьогодні мене звільнили по втраті довіри, також причину не аргументують. Після чого побачив можливий блат між генералом та його замом Ілля Джонов. Також коли мене звільняли по втраті довіри то Слідкуючі за СБУ цього навіть і не знали. У фракції на даний момент повний безлад. Ілля Джонов перевищує службові уповноваження, а саме наказує людям які йому не подобаються ходити по ГУСБ лише через ALT. Кирило Деревлюк перевищує службові уповноваження а саме створив наказ який суперечить законодавству України а саме написав наказ згідно якого правціники ЛИШЕ ЦСО А зможуть їздити в орієнтування, (КУР ЦСО Ілля Джонов полковник який став на посаду за допомогою свого друга Кирила Деревлюка, це є відкритим блатом та перевищенням службових уповноважень), також даний лідер дозволяє кричати на свій ОС, якщо йому щось не сподобалось.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Клікабельно, звільнення, блат, Наказ

5. Дата порушення: в основном. 22.04.2026, також 30.04.2026, та 02.05.2026

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
174
Бали
88
Вітаю, надам вам розгорнуту відповідь з приводу ваших висловів.
Дані громадянини ведуть себе не по лідерськи, наприклад Ілля Джонов може дозволити собі видавати догани простим працівникам аргументуючи це все як 2.2 статуту (не виконання наказу) але перед цим ніякого наказу не було. (P.S. він видає догани лише тому хто йому не подобається)
Тим кому була видана догана, при бажанні можуть подати скаргу на Заступника / Лідера СБУ, та усі обставини видачи догани будуть перевірятися. Проте остання скарга була 22 квітня, за що Ілля Джонов отримав покарання.
Якщо у вас є докази, щодо неадекватної поведінки Лідера / Заступника СБУ, ви завжди можете подати на них скаргу. Проте скарг не було.

Після того як Ілля Джонов розвів безлад у організаціїї звільнилось +- 4 працівника, потім почався безлад адже працівники виразили свой непофігізм щодо своїх побратимів, Ілля Джонов і генерал Кирило Деревлюк не справлялись з цим, адже як джонову видавати догани без фактичної причини то відразу.
Безладу у СБУ не має, якщо для вас звільнення 4 працівників це багато, для державної організації це звичайна ротація. На їхні місця прийдуть нові люди, які заохочені у праці. Звільнення це власне бажання кожного.
Вираження власних слів не карається, проте якщо є образи/погрози/знущання, буде каратись.
Ілля Джонов та Кирило Деревлюк справляються з кожним покладеним на них завданням, усе що вони роблять. Робиться для покращення СБУ.
Про видачу доган, описано у першій відповіді вам.

Також Кирило Деревлюк трохи двомірний адже людину з іменем Волх Краснов він не прийняв в організацію а Такумі Мідзакі та його дружину Хійорі Мідзакі він прийняв одразу (навіть без набору) а мені наприклад треба було чекати набору адже так він не приймає.
Волх Краснов був прийнятий у організацію, наразі його NickName - Назар Верес. Прийняття Такумі та Хійорі не є ніяким проявленням блату, тому що у них є біографії.
1777823735514.png

Якщо їх було прийнято без набору, подайте скаргу прикріпивши усі докази.

Також даний лідер дав мені недовіру на СТ склад (11 СБУ) без аргументованої причини, лише сказаш що я неготовий працювати, але дві минулі посади я відстояв нормально.
Недовіру вам було видано, при повному узгодженні усіх сторін (3 слідкуючих, Лідера)
Також сьогодні мене звільнили по втраті довіри, також причину не аргументують.
Аргументую, ви відкрили вогонь по працівнику СБУ вбивши його. За це вас було і звільнено.
Після чого побачив можливий блат між генералом та його замом Ілля Джонов.
Якщо схилятись до доказів прикріплених у 4. пункті, на скріншот "блат". Цих доказів не достатньо.
Також коли мене звільняли по втраті довіри то Слідкуючі за СБУ цього навіть і не знали.
Про це Слідкуючі СБУ були повідомлені, та повністю згодні з вашим звільненням.
У фракції на даний момент повний безлад. Ілля Джонов перевищує службові уповноваження, а саме наказує людям які йому не подобаються ходити по ГУСБ лише через ALT.
Безладу немає, описував вище. Ілля Джонов у змозі наказати ходити через ALT у ГУ СБ. Це є дисципліною, та підтримкою належного рівня RP.
Кирило Деревлюк перевищує службові уповноваження а саме створив наказ який суперечить законодавству України а саме написав наказ згідно якого правціники ЛИШЕ ЦСО А зможуть їздити в орієнтування,
Згідно до Наказу №8.
  1. Особовому складу інших підрозділів:
  • Забороняється самовільно виїжджати на орієнтування без окремого розпорядження.
  • Дозволяється діяти лише у випадку отримання прямого наказу від керівництва або за погодженням із командуванням ЦСО «Альфа».
Працівники СБУ можуть їздити в орієнтування, з дозвілу командування ЦСО А. Це є рішенням Генералу, який у змозі це зробити.
(КУР ЦСО Ілля Джонов полковник який став на посаду за допомогою свого друга Кирила Деревлюка, це є відкритим блатом та перевищенням службових уповноважень)
Ніякого блату тут немає і близько. Ілля Джонов став на посаду не по знайомству, а через те, що нормально пройшов офіційний обзвон. Те, що він є другом Кирила Деревлюка, ніяк не скасовує того факту, що він знає правила і впорався з обзвоном.
також даний лідер дозволяє кричати на свій ОС, якщо йому щось не сподобалось.
Якщо у вас є на це докази, ви можете подати скаргу.

Розберемо ваші докази.

Відео на ютубі порушує правило подання скарги -

• Якщо відео понад 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
Звільнення вас є обгрунтованим та погодженим.
Доказів на підтвердження блату недостатньо.

На мою думку ваша скарга не обгрунтована

Очікуйте відповіді ГС/ЗГС Держ

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
624
Реакції
379
Бали
123
Вітаю
Слідкуючий надав відповідь вище
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі