Схвалено Денис Рябов / Прикривання порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Денис Рябов
2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
3. Суть скарги: Доброго дня/Доброго Вечора/Ночі. Шановний керівник ви як я розумію головний тут? Якщо я правильно розумію то тоді мені до вас. Нещодавно сталась дуже прикра ситуація, я давно вже не користувався форумом не писав багато скарг але в цей раз мені не пощастило, зняти на камеру порушення (СБУ.Харкова 03) Лідер СБУ В'ячеслав Альварез. Я знаючи як відправити скаргу та як правильно її оформити зробив її відправивши ось посилання на скаргу (Клікнить) На скарзі знизу є відео з порушенням посилання (Клікніть) На відео видно порушення з сторони, працівників але... Тут є нюанс дивіться який вчора я побачив, вчора мені пощастило побачити (Олега Альвареза) Лідера СБУ (В'ячеслава Альвареза) Та адміністратора, який розглянув скаргу рішення адміністратора побачити можна тут по посиланню (Клікніть) Як я побачив адміністратор схилився на (бед копа) ось правила бед копа посилання (Правила бед копа) Як написав адміністратор що бед коп має право вивозити мене в ліс і робити подібні дії посилання (Ось тут) Якщо таке можливо то покажіть це в правилах, адміністратор не звернув на інші порушення інші порушення правил співробітниками які не являються бед копами але я писав що вони були в одному (войс) думаю що адміністратор їх прикриває та закриває очі на інші порушення. Та я не скривав своє порушення та відправив а побачив адміністратор тільки що ніби я порушив. Прошу керівника звернути увагу на данну ситуацію та переглянуть всі докази та те що написав адміністратор!!! (Денис Рябов) Дякую за вашу увагу поважаю ваш час. Та з нетерпінням чекаю відповідь. Слава Україні ???
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): ❤️‍? Клікніть
5. Дата походження: 25.04.2023

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю!

Не розумію до чого тут Вячеслав Альварез. Скарг на нього не було. Ви вже написали одну скаргу, очікуйте відповіді там. Навіщо ви пишете різні скарги? Ви не можете все запіхнути в одну? Це схоже на злив адміністратора.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
Ні це не злив адміністратора. це звичайна скарга, Очікуємо відповіді Керівника добре? Маю надію що так.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Якщо це був би не злив, ви б нормально розписали усе у одній скарзі, а не писали по 10 штук!

На скарги на адміністрацію відповідає ГА/ЗГА, а не керівник!

Не флудіть у скарзі! Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
Якщо це був би не злив, ви б нормально розписали усе у одній скарзі, а не писали по 10 штук!

На скарги на адміністрацію відповідає ГА/ЗГА, а не керівник!

Не флудіть у скарзі! Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!
Я можу залишити скаргу для Керівника щоб її розглянув Керівник, також де я написав 10 скарг наклеп на мене? Не розумію залишив 2 и по 2 темам ви забороняєте писати скарги?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі