Розглянуто Рома Семеген - Некомпентентність - Для ЗГА / Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
97
Реакції
120
Бали
48
1. Ваш нікнейм:

Микола Немчук

2. Нікнейм адміністратора:

Рома Семеген

3. Суть скарги:

Вітаю, шановна Головна Адміністраціє Ukraine GTA!

Хотів би звернути вашу увагу на ситуацію з адміністратором Ромою Семегеном та виданим мені покаранням.

Після процесуальних дій я отримав мут на 30 хвилин за порушення правил 5.1 та 5.2 Ukraine GTA. Проте я не погоджуюсь із цим покаранням та вважаю його необґрунтованим.

Ситуація була наступна: у VIP-чаті гравець Даня Розетті написав повідомлення німецькою мовою, після чого я йому відповів також німецькою. Як мені пояснили пізніше, ЗГС Неоф. розцінив це як порушення правила TL 5.2. Однак хочу звернути увагу на те, що покарання було видано лише мені, хоча діалог вівся між двома гравцями на інші мові! Також, на мою думку, у даній ситуації відсутнє порушення правила TL 5.2, оскільки я проживаю в Німеччині та спілкуюсь німецькою мовою. Інший гравець також використовував німецьку мову у чаті.

Після отримання муту я звернувся до ЗГС Неоф. у Discord для уточнення ситуації. У відповідь мені повідомили, що було зафіксовано MG 5.1. Проте, на мою думку, ситуація була розглянута не повністю та без урахування всіх обставин. Крім того, на той момент я перебував у фракційному оффтоп voice chat зі своїм співробітником, через що частина повідомлень могла бути вирвана з контексту.

Прошу переглянути дане покарання, повторно розглянути ситуацію та надати об’єктивну оцінку діям адміністрації та прийняти міри що до ЗГС Неоф. Також хочу Звернути що це не Перший раз як пан Семеген
видає не правильне покарання або так скажем безпідставно.

Хочу звернути вашу увагу на

1.16. Обов'язкова мова під час RP ситуацій та в IC чаті - українська.
1.16.1. В OOC чаті дозволено комунікувати будь-якою мовою.
1.16.2. Під час RP ситуацій або в IC чаті - дозволяється суржик.
Закликаємо використовувати та розвивати українську мову.
5.2. "TL" - Transliteration - Набір тексту однієї мови іншою.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення:

07-05-2026

Останнє редагування:

Даня Розетті

𝙈/𝙏𝙍𝙄𝙉𝙄𝙏𝙔
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
120
Реакції
198
Бали
48
Я хочу прокомментировать данную жалобу, как здесь упоминается мое имя, мы провели разговор с Миколой Немуком на немецком языке, из-за этого обычного диалога данному игроку выдали мут за что? я не могу понять, почему мы не можем поздороваться друг с другом на немецком языке, где эти нарушения мы живем в свободной стране и можем общаться на любом языке

Останнє редагування:

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
97
Реакції
120
Бали
48
Скірншот Діскорда з ЗГС Неоф.

Вкладення

• Screenshot 2026-05-07 142059.png
    Screenshot 2026-05-07 142059.png
    637.5 Кб · Перегляди: 85

Даня Розетті

𝙈/𝙏𝙍𝙄𝙉𝙄𝙏𝙔
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
120
Реакції
198
Бали
48
хочу добавить что на данного администратора уже не 1 и не 10 раз поступают жалобы прошу это тоже заметить данный администратор привышает полномачия не в 1 раз доказывает эту самую свою некомпетентность

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
97
Реакції
120
Бали
48
1. Ваш нікнейм:

Микола Немчук

2. Нікнейм адміністратора:

Рома Семеген

3. Суть скарги:

Вітаю, шановна Головна Адміністраціє Ukraine GTA!

Хотів би звернути вашу увагу на ситуацію з адміністратором Ромою Семегеном та виданим мені покаранням.

Після процесуальних дій я отримав мут на 30 хвилин за порушення правил 5.1 та 5.2 Ukraine GTA. Проте я не погоджуюсь із цим покаранням та вважаю його необґрунтованим.

Ситуація була наступна: у VIP-чаті гравець Даня Розетті написав повідомлення німецькою мовою, після чого я йому відповів також німецькою. Як мені пояснили пізніше, ЗГС Неоф. розцінив це як порушення правила TL 5.2. Однак хочу звернути увагу на те, що покарання було видано лише мені, хоча діалог вівся між двома гравцями на інші мові! Також, на мою думку, у даній ситуації відсутнє порушення правила TL 5.2, оскільки я проживаю в Німеччині та спілкуюсь німецькою мовою. Інший гравець також використовував німецьку мову у чаті.

Після отримання муту я звернувся до ЗГС Неоф. у Discord для уточнення ситуації. У відповідь мені повідомили, що було зафіксовано MG 5.1. Проте, на мою думку, ситуація була розглянута не повністю та без урахування всіх обставин. Крім того, на той момент я перебував у фракційному оффтоп voice chat зі своїм співробітником, через що частина повідомлень могла бути вирвана з контексту.

Прошу переглянути дане покарання, повторно розглянути ситуацію та надати об’єктивну оцінку діям адміністрації та прийняти міри що до ЗГС Неоф. Також хочу Звернути що це не Перший раз як пан Семеген
видає не правильне покарання або так скажем безпідставно.

Хочу звернути вашу увагу на

1.16. Обов'язкова мова під час RP ситуацій та в IC чаті - українська.
1.16.1. В OOC чаті дозволено комунікувати будь-якою мовою.
1.16.2. Під час RP ситуацій або в IC чаті - дозволяється суржик.
Закликаємо використовувати та розвивати українську мову.
5.2. "TL" - Transliteration - Набір тексту однієї мови іншою.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення:

07-05-2026

Владислав Славінський

Співробітник Національної Поліції України
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
128
Реакції
113
Бали
88
Хочу відмітити що на данного адміністратора постійно якісь скарги щодо некомпетентності можливо час шукати ЗГС Неоф заміну? Якщо він не розуміється в правилах навіщо взагалі вставати на адмінку якщо ви тільки і вмієте що руїнити гру гравцям Пане Семеген???

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

З адміністратором буде проведено бесіду щодо виданих покарань, також він отримає стягнення за дане порушення.
Щодо вашого покарання вам буде видано компенсацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі