Розглянуто Виключно для ГА! Поясніть нарешті Соні Кенді що не можна два рази покарання видавати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
3. Суть скарги: Прошу провести серйозну бесіду з цим адміністратором і видати їй покарання, бо її дії і некомпетентність повна вже дратують. Нещодавно мені видали мут за образу працівників НПУ, це сталося одразу після порушення, своє покарання я поніс. Після цього хтось подав скаргу за це саме порушення і вона бере і видає мут ще раз, взагалі не перевіривши що за це вже було покарання. Я викликав її у ДС щоб вона зняла мут і пояснила чому дає покарання декілька разів на що вона нагло і впевнено зізналася що не знала про це бо не дивилась і сказала мені нагло відбувати покарання і не хотіла знімати мут. Лише те, що був у розмові інший адміністратор, який пояснив їй правила і що вона порушує вона погодилась його зняти. Докази розмови у мене є. Учора історія повторилася. На мене залила скаргу Анастасія Моррісон за оск і я був у муті. Пізніше я подав скаргу на Моррісон і її друга і вона видає мут усім трьом ігноруючи що я вже відбув покарання по скарзі за це випадок Це абсолютно неадекватно. Вона не робить жодних висновків і продовжує направо і наліво видавати покарання. Прошу її покарати за це.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 07.06.2026

Останнє редагування:

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
806
Реакції
572
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Ситуація про мут коли я вам видавала за образу у виклик ми вирішили і я вам зняла мут,і пояснила що я не знала що ви отримали за це мут так як у людині на доказі у скарзі був зовсім інший час а тобто на час раніше, після ваших слов а саме "Нагло і впевнено зізналася що не знала про це бо не дивилась і сказала мені нагло відбувати покарання і не хотіла знімати мут" я вам зняла мут.
Ситуація друга з скаргою на вас від Анастасії Нокс її розглянув зовсім інший адміністратор і цього я не бачила,за те що у вас було у історії покарань "Образа гравців" я не знала яка ситуація

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
Вітаю шановний гравець!
Ситуація про мут коли я вам видавала за образу у виклик ми вирішили і я вам зняла мут,і пояснила що я не знала що ви отримали за це мут так як у людині на доказі у скарзі був зовсім інший час а тобто на час раніше, після ваших слов а саме "Нагло і впевнено зізналася що не знала про це бо не дивилась і сказала мені нагло відбувати покарання і не хотіла знімати мут" я вам зняла мут.
Ситуація друга з скаргою на вас від Анастасії Нокс її розглянув зовсім інший адміністратор і цього я не бачила,за те що у вас було у історії покарань "Образа гравців" я не знала яка ситуація

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
Дякую що черговий раз підтверджуєте що ви навіть не перевіряєте і не знаєте. Коли ми в ДС з вами говорили ви мені на початку сказали що ви видали мут бо не знали що він вже був і ваша цитата"Ну відсижуйте свій срок покарання " це пряма цитата у мене є запис ви це нагло сказали. Зняли ви його тільки після того, як вам почав адміністратор пояснювати правила і я вам сказав що ви порушуєте, тільки після цього ви зняли. А за другу скаргу взагалі смішно. Тобто по вашому скільки адміністраторів розглядало скаргу скільки і покарань має бути? Це нормально? Ви як адміністратор маєте перш ніж виносити вердикт і покарання переглянути історію покарань щоб таких ситуацій не було. Запам'ятайте, будь ласка це дуже просто.

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
806
Реакції
572
Бали
153
Дякую що черговий раз підтверджуєте що ви навіть не перевіряєте і не знаєте. Коли ми в ДС з вами говорили ви мені на початку сказали що ви видали мут бо не знали що він вже був і ваша цитата"Ну відсижуйте свій срок покарання " це пряма цитата у мене є запис ви це нагло сказали. Зняли ви його тільки після того, як вам почав адміністратор пояснювати правила і я вам сказав що ви порушуєте, тільки після цього ви зняли. А за другу скаргу взагалі смішно. Тобто по вашому скільки адміністраторів розглядало скаргу скільки і покарань має бути? Це нормально? Ви як адміністратор маєте перш ніж виносити вердикт і покарання переглянути історію покарань щоб таких ситуацій не було. Запам'ятайте, будь ласка це дуже просто.
Вам видали мут по скарзі яка була написана на вас в один час,скаргу від вас була розглянута зовсім в інший час тобто по історії покарань я не могла зннати за що ви отримали мут а саме за "Образу гравців"
На майбутнє якщо ви вже отримали мут по скарзі яка була написана на вас ви можете прикріпити докази того що мут ви вже отримали

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Із адміністратором була проведена бесіда, адміністратор буде більше приділяти увагу до скарг та історії покарань гравців.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі