Важливо ЗМІ | Рапорт на відпустку

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
ЗАЯВИ НА НАДАННЯ ВІДПУСТКИ
Порядок подання рапорту на тимчасову відсутність на службі

📋 ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
  1. Відпустка — це офіційно схвалений період тимчасової відсутності працівника.
  2. Максимальний термін відпустки становить 10 днів.
  3. Повторне подання рапорту можливе не раніше ніж через 20 днів після повернення.
  4. Під час відпустки працівник звільняється від редагування оголошень та ефірів.
  5. Відпустка може бути відхилена, якщо в організації бракує персоналу.
  6. Заборонено вказувати неправдиві дати або причини відсутності.
  7. Відпустка вважається дійсною лише після резолюції "СХВАЛЕНО" від Директора або Заступника.

Директору ЗМІ Данилу Дрозду Від: (Прізвище Ім’я)

З А Я В А

Я, (Ім’я Прізвище), займаю посаду (Посада [Ранг]), прошу надати мені офіційну відпустку у зв’язку з (причина вашої відпустки).

Планований термін відпустки: з дд.мм.рррр по дд.мм.рррр.

Зобов’язуюсь повернутись до виконання обов’язків у визначений термін та повідомити про повернення керівництво.

Ваш підпис: (Підпис)

Важливо: Якщо у заяві виявлено порушення, вона може бути відхилена без додаткової аргументації.

Ярослав Епштейн

Керуючий каналу ЗМІ| 01
Реєстрування
13 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
З А Я В А

Я, Ярослав Епштейн, займаю посаду Керуючий каналу [10], прошу надати мені офіційну відпустку у зв’язку з відстутності мене в області!

Планований термін відпустки: з 02.04.2026 по 05.04.2026.

Зобов’язуюсь повернутись до виконання обов’язків у визначений термін та повідомити про повернення керівництво.

Ваш підпис: 𝓔𝓹𝓼𝓱𝓽𝓮𝓲𝓷

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
З А Я В А

Я, Ярослав Епштейн, займаю посаду Керуючий каналу [10], прошу надати мені офіційну відпустку у зв’язку з відстутності мене в області!

Планований термін відпустки: з 02.04.2026 по 05.04.2026.

Вітаю! Схвалено! Приємного відпочинку!:coffee::coffee::coffee:

Ярослав Епштейн

Керуючий каналу ЗМІ| 01
Реєстрування
13 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 10.04.2026 по 12.04.2026.

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 10.04.2026 по 12.04.2026.

Вітаю! Схвалено! Приємного відпочинку!:coffee:

Ярослав Епштейн

Керуючий каналу ЗМІ| 01
Реєстрування
13 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 17.04.2026 по 19.04.2026.

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 17.04.2026 по 19.04.2026.

Вітаю! Переглянувши вашу заяву я можу винести вердикт:Схвалено!.Гарного відпочинку!:coffee:

Ярослав Епштейн

Керуючий каналу ЗМІ| 01
Реєстрування
13 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 25.04.2026 по 02.05.2026.

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
З А Я В А

Планований термін відпустки: з 25.04.2026 по 02.05.2026.

Вітаю! Переглянувши вашу заяву я можу винести вердикт:Схвалено!.Гарного відпочинку!:whistle:

Дaня Озеро

Підполковник поліції з 16.04.2024 по 20.04.2024
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
22
Реакції
7
Бали
8
Директору ЗМІ Данилу Дрозду Від: Дані Озера

З А Я В А
Я, Даня Озеро, займаю посаду Головний Редактор [9], прошу надати мені офіційну відпустку у зв’язку з хворобою і поганим самопочуттям.

Планований термін відпустки: з 12.05.2026 по 22.05.2026.

Ваш підпис: Ozero

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
90
Реакції
39
Бали
63
Директору ЗМІ Данилу Дрозду Від: Дані Озера

З А Я В А
Я, Даня Озеро, займаю посаду Головний Редактор [9], прошу надати мені офіційну відпустку у зв’язку з хворобою і поганим самопочуттям.

Планований термін відпустки: з 12.05.2026 по 22.05.2026.

Ваш підпис: Ozero
Вітаю! Переглянувши вашу заяву я можу винести вердикт:Схвалено!!Виздоровлюйте!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі