Відмовлено Сергій Шмигельський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Юра Булкогриз
2. Нікнейм порушника: Сергій Шмигельський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: я провожу процесуальні дії і раптом получаю 2 догани і пониження хоч незнаю причини і за що
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:18.05.26

Сергій Шмигельский ꑭ

Полковник Поліцій | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
178
Реакції
76
Бали
33
Вітаю. Шановний "Юра Булкогриз", вам було видано 2 догани та пониження у званні за порушення субординації, а також прогул коду 5 [раніше].

Докази будуть надані "ГС ЗГС держ".

Очікуємо відповідь від "ГС ЗГС держ".

Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
Вітаю. Шановний "Юра Булкогриз", вам було видано 2 догани та пониження у званні за порушення субординації, а також прогул коду 5 [раніше].

Докази будуть надані "ГС ЗГС держ".

Очікуємо відповідь від "ГС ЗГС держ".
Повторяю ще раз я був на код 5 але людина бігала по території поліції і я затримав і вона так зробила 3 раза і я робив процесуальні дії

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
178
Реакції
76
Бали
33
Це сталося 15.05.2026, а саме: на вас поскаржилися через неодноразове порушення субординації та прогулу коду 5.

Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
Це сталося 15.05.2026, а саме: на вас поскаржилися через неодноразове порушення субординації та прогулу коду 5.
Шановний який прогул я був спочатку на код -5 але людина бігала по території і заважала і я затримав в мене є докази

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
178
Реакції
76
Бали
33
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
ви встали на полковника в 17.05.26 і не можете нічого видати коли сталось тоді коли вас ще не було в фракції

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
178
Реакції
76
Бали
33
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
шановний за таке порушення не дають 2 догани і пониження

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
208
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, шановний Юра Булкогриз!

Вам було видані дисциплінарні покарання у вигляді 2 доган та пониження у званні за численні порушення
Загального Статуту національної поліції України
1.2 Кожен працівник НПУ зобов’язаний дотримуватися цього Статуту. Порушення тягне за собою дисциплінарну відповідальність. (Догана/Звільнення)
1.4 Усі накази та розпорядження керівництва є обов’язковими до виконання. Відмова або ігнорування наказу заборонені. (Догана/Звільнення)
2.1 Заборонено порушення субординації щодо старших за званням працівників. (Попередження/Догана)
2.2 Заборонено ігнорування або невиконання наказів старшого складу. (Догана/Звільнення)
2.19 Заборонено неявку у стрій за наказом старшого складу. (Догана/Звільнення)

Якщо Сергій Шмигелський при посаді полковника не займав посаду в той час коли ви порушували Загальний Статут НПУ, то це не означає що він не має право видати вам дані дисциплінарні покарання зараз.
Полковник отримав докази від співробітника і виконав дії згідно своїх посадових обов'язків та повноважень

Раджу вам повторно ознайомитись з Загальним Статутом НПУ і більше не порушувати, в противному випадку ви будете виключенні з числа співробітників НПУ

З доказами ознайомився, порушень від Сергій Шмигелського не виявлено

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі