Зачинено НПУ | Заявки на посаду Підполковника НПУ (Зачинено)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколас Фьюрі

Генерал НПУ 07 Чорноморський Край
Лідер
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
102
Реакції
18
Бали
63
Зірка НПУ.png

Заявки на посаду Підполковника НПУ
У даному розділі співробітники Національної Поліції України (від 3-го професійного звання) можуть подати заявку на зайняття посади Підполковника НПУ.
Посада підполковника є важливою керівною посадою, яка передбачає контроль особового складу, допомогу старшому керівництву, проведення службових заходів та підтримання дисципліни в організації.

Основні вимоги до кандидата:
• мати стабільну активність;
• знати правила організації та проєкту;
• дотримуватися субординації;
• бути відповідальним, грамотним та стриманим;
• вміти працювати з особовим складом;
• брати участь у розвитку організації;
• не мати серйозних порушень або активних покарань.

Форма подачі заявки:
1. Ваше ім’я та прізвище:
2. Ваше поточне звання:
3. Ваш вік:
4. Ваш добовий онлайн:
5. Чи маєте досвід на керівних посадах:
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ:
7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації:
8. Ваші сильні сторони:
9. Дата подачі заявки:

Саня Черкаський

Новий гравець
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
1. Ваше ім’я та прізвище: Саня Черкаський
2. Ваше поточне звання: Молодший Лейтенант (5)
3. Ваш вік: 14
4. Ваш добовий онлайн: 3-5 годин
5. Чи маєте досвід на керівних посадах:ні
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ:Бажаю спробувати себе в старшому складі.
7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації: Підвищити рівень рп, фіз підготовки, стрільби.
8. Ваші сильні сторони: людяність, доброта,сміливий.
9. Дата подачі заявки:18.05.2026

Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
10
Реакції
8
Бали
8
1. Ваше ім’я та прізвище: Даша Комарик
2. Ваше поточне звання:
Сержант (3)
3. Ваш вік:
16
4. Ваш добовий онлайн:
5+ годин
5. Чи маєте досвід на керівних посадах:
Так на 04 сервері ПП
Хочу покращити дисципліну складу. Також навчити склад робити рп ситуаціі по типу - оформлення дтп і тд.
1. Покращення дисципліни
2. Проведення більше ПП.
3. Більша взаімодія з іншими фракціями.
4. Робити зібрання складу для розговорів про проблеми
8. Ваші сильні сторони:
Вмію керувати молодшим складом , Терпелива, Не піддаюсь емоціям.
9. Дата подачі заявки: 18.05.2026

Дмитро Миpний

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
43
1. Ваше ім’я та прізвище:Дмитро Мирний
2. Ваше поточне звання:Старший сержант(4)
3. Ваш вік:16
4. Ваш добовий онлайн:3-5 годин
5. Чи маєте досвід на керівних посадах:Ні
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Хочу попробувати себе в ролі кервіника.
7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації: На мою думку, НПУ в ідеалі, але я б додав більше практичних тренувань для удосконалення знань працівників НПУ
8. Ваші сильні сторони:Активний,стриманий,швидко навчаюсь новому,комунікабельний
9. Дата подачі заявки:18.05.2026​

Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
15
Реакції
7
Бали
6
1. Ваше ім’я та прізвище: Денис Петраш
2. Ваше поточне звання: Старший Сержант (4)
3. Ваш вік: 16
4. Ваш добовий онлайн: 10годин у вихідні, 5 годин у будні
5. Чи маєте досвід на керівних посадах: НІ
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Бажаю спробувати себе на місці старшого скваду
7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації: бажаю зробити НПУ найбільшою та найдисциплінованішою організацією.Співпраця з іншими фракціями.Головне створити дисципліну де всі будуть честно та сумлінно виконувати свій обов*язок
8. Ваші сильні сторони: я дуже справедливий та наполегливий та честний
9. Дата подачі заявки: 18.05.26

Юра Барбос

Отаман
Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
39
Реакції
33
Бали
23
1. Ваше ім’я та прізвище: Юрка Барбос
2. Ваше поточне звання: 7 порядкове
3. Ваш вік: 15
4. Ваш добовий онлайн: 3-5
5. Чи маєте досвід на керівних посадах: так
● Лідерство та наставництво: Хочу стати для бійців авторитетним наставником, який здатний згуртувати колектив, підняти бойовий дух організації та мотивувати кожного співробітника до кар'єрного росту.
● Готовність до високої відповідальності: Повністю усвідомлюю всю складність і важливість роботи на посаді старшого офіцера та готовий цілодобово працювати на благо Головного управління НПУ м. Києва.

● Розвиток Патрульної Поліції (ПП): Моя головна мета — вивести підрозділ Патрульної Поліції міста Києва на принципово новий рівень, зробивши його найефективнішим та найвзірцевішим на всьому сервері.
● Впровадження унікальних практичних тренувань: Прагну особисто розробляти та проводити для особового складу динамічні, цікаві інтерактивні тренування із затримання небезпечних злочинців, що повністю відкине застарілу рутину та підвищить інтерес бійців до служби.
● Організація масштабних облав та спецоперацій: Хочу взяти на себе відповідальність за планування та проведення масштабних облав на кримінальні угруповання.
● Аналіз помилок: Проведення обов'язкових "брифінгів" після кожної масштабної спецоперації для розбору тактичних помилок бійців.
● Антикорупційні рейди: Спільні перевірки з СБУ щодо виявлення хабарництва чи зливу службової інформації серед особового складу.
● Програма «Кращий патрульний тижня»: Впровадження щотижневого конкурсу на форумі/Discord. Працівник, який надасть найбільшу кількість доказів (скріншотів/відео) затримань, виписаних штрафів або евакуйованих авто, отримує солідну грошову премію та позачергову відпустку.

8. Ваші сильні сторони:
Дисциплінованість: суворо дотримуюсь статуту, субординації та вимагаю цього від підлеглого складу.
Лідерські якості: вмію згуртувати колектив, мотивувати бійців та справедливо вирішувати суперечки.
Відповідальність: завжди чітко виконую накази керівництва та доводжу розпочаті справи до кінця.
Стресостійкість: зберігаю спокій і холодний розум у критичних або конфліктних ситуаціях.

Саша Кент

Красивий від природи
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
37
Реакції
23
Бали
13
1. Ваше ім’я та прізвище: Саша Кент
2. Ваше поточне звання: 3
4. Ваш добовий онлайн: 4+
5. Чи маєте досвід на керівних посадах: Так
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Я бажаю зайняти посаду підполковника в Нпу, оскільки маю досвід служби та хочу й надалі розвивати фркакцію в доброму напрямку. Вважаю, що зможу ефективно організовувати роботу підрозділу, підтримувати дисципліну та допомагати молодшим по званню працівникам, передаючи їм свій досвід і знання.

Регулярні заняття зі службової підготовки​

Проведення щотижневих тренувань та лекцій для особового складу.
Повторення та вивчення положень Статуту, Закону України «Про Національну поліцію», службових інструкцій та порядку дій у різних ситуаціях.
Перевірка знань працівників через короткі тестування та практичні відпрацювання.

Практичні тренування​

Тренування щодо затримання правопорушників, роботи на блокпостах та взаємодії між підрозділами.
Навчання правильній комунікації з громадянами.

Підвищення фізичної та тактичної підготовки.

8. Ваші сильні сторони: Відповідальність та дисциплінованість,Вміння організувати роботу особового складу,Здатність швидко приймати рішення,Високий рівень знань нормативної бази, Статуту та ЗУ про нпу.
9. Дата подачі заявки: 19.05.2026

Сірьога Сваркa

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
1. Ваше ім’я та прізвище: Сірьога Сварка
2. Ваше поточне звання: Ст. Сержант (4)
3. Ваш вік: 13
4. Ваш добовий онлайн: 3-5 годин
5. Чи маєте досвід на керівних посадах: Ні
Хочу спробувати себе у цій сфері, та помогти іншим співробітникам.
1)Більше уваги до молодшого складу
2)проводити більше тренерувань, лекцій.

8. Ваші сильні сторони: Добрий,справедливий,чемний.
9. Дата подачі заявки: 19.05.26

Ніколас Фьюрі

Лідер
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
102
Реакції
18
Бали
63
🔔Заявки на посаду Підполковника зачинені. 🔔

✅Схвалені кандидати:
Дмитро Мирний
Денис Петраш
Юрка Барбос
Саша Кент

❌Відмовлені кандидати:
Саня Черкаський - замалий вік
Даша Комарик - відсутній актив, та не бачу роботи.
Сірьога Сварка - замалий вік

Співбесіда на посаду Підполковника відбудеться 22.05.2026 о 19:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [K/ПП НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин зайти в канал "Очікування обзвону". Бажаю успіхів!

Ніколас Фьюрі

Лідер
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
102
Реакції
18
Бали
63
🔔Заявки на посаду Підполковника Відчинені. 🔔

Данило Франчук

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
8
  1. Ваше ім’я та прізвище: Данило Франчук
  2. Ваше поточне звання: Капітан
  3. Ваш вік: 15 років
  4. Ваш добовий онлайн: 3–4 години
  5. Чи маєте досвід на керівних посадах: Так, Підполковник ЗСУ
  6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Бажаю зайняти цю посаду для того, щоб допомагати розвитку організації, підтримувати дисципліну серед співробітників та передавати свій досвід молодшому складу. Вважаю, що мої знання та відповідальність дозволять якісно виконувати обов’язки Підполковника.
  7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації: Планую проводити більше тренувань та лекцій для особового складу, покращити взаємодію між підрозділами, підвищити рівень дисципліни та створити систему мотивації для активних співробітників.
  8. Ваші сильні сторони: Відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, лідерські якості, вміння працювати в команді та швидко приймати рішення в складних ситуаціях.
  9. Дата подачі заявки: 27.05.2026

Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
10
Реакції
8
Бали
8
1. Ваше ім’я та прізвище: Даша Комарик
2. Ваше поточне звання: Сержант (3)
3. Ваш вік: 16
4. Ваш добовий онлайн: 5+ годин
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Хочу зробити НПУ самою ліпшої фракцією також покращити дисципліну ОС
1. Щотижневі зібрання
2. Покращення дисципліни
3. Робити цікаві рп
4. Частіше проводити БП
8. Ваші сильні сторони: Терпелива, Не піддаюсь емоціям. Керування мододшим складом. Вчусь на ошибках.

Стів Сімонс

Sigma 04 Північна Україна
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
66
Реакції
71
Бали
63
1. Ваше ім’я та прізвище: Стів Сімонс.
2. Ваше поточне звання: 3 Сержант.
3. Ваш вік:29
4. Ваш добовий онлайн: 5-6 годин.
5. Чи маєте досвід на керівних посадах: так маю .

1.Маю досвід на керівних посадах, адекватний. відповідальний, вмію працювати з колективом і приймати рішення у складних ситуаціях.
2. Робота з особовим складом — готовий активно працювати з новобранцями, допомагати їм освоюватися у фракції, проводити навчання в академії та передавати власний досвід для формування сильного й дисциплінованого колективу.

1. Підтримка та розвиток фракції — щиро прагну допомагати розвитку організації, підтримувати високий онлайн та активність співробітників, а також у будь-який момент готовий допомогти лідеру та його заступникам у вирішенні важливих питань.

2.
Дипломатичність та відповідальність — завжди намагаюся вирішувати внутрішні конфлікти мирним шляхом, підтримувати дружню атмосферу в колективі, зберігати бездоганну репутацію фракції та мінімізувати кількість скарг на форумі.

3. Поліція діалогу — запровадження ролі «Переговорника» для мирного врегулювання конфліктів, мітингів та кризових ситуацій.

4. Запровадити щотижневої премії - А саме як Офіцер тижня та зробити дошку пошани для відзначати найкращих співробітників. Це підвищіть мотивацію співробітників сумлінно працювати та виконувати свої службові обов'язки .

5. Психологічний моніторінг особового складу - Перевірка особового складу на психологічну стійкість та професійне вигорання .

6. Запровадити позивні для спец-підрозділу Корду- з метою покращення координації та рівня секретності під час складних операцій.

7. Добавити по Києву піший патруль. Організовувати спецоперації з іншими фракціями. Проводити більше ОРД .

8. Ваші сильні сторони:: адекватність, стресостійкий, комунікабельний .
готовий активно допомагати О/С, навчати новобранців академії та передавати їм свій досвід.
пізнавальні лекції та різноманітні тренування.
прагну завжди допомагати працівникам та вирішувати будь-які внутрішні конфлікти мирним шляхом.

9. Дата подачі заявки: 27.05.2026. час 15:33.

Микита Хантер

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
18
Реакції
2
Бали
6
1. Ваше ім’я та прізвище: Микита Джеффері

2. Ваше поточне звання: 3 (Сержант)

4. Ваш добовий онлайн: 4-5 годин

6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ: Я бажаю зайняти посаду Підполковника НПУ, тому що маю велике бажання розвивати фракцію, підтримувати дисципліну та допомагати співробітникам. Готовий відповідально виконувати свої обов’язки, приймати важливі рішення та працювати на благо організації. Також хочу покращити рівень РП у фракції, стежити за порядком та бути прикладом для молодшого складу.

7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації: Проведення регулярних тренувань та лекцій для підвищення рівня РП.
• Посилення дисципліни та контролю за складом.
• Система премій та заохочень для активних співробітників.
• Покращення комунікації між керівництвом та молодшим складом.
• Організація спецоперацій, патрулів та спільних заходів з іншими держ. структурами.
• Допомога новачкам у адаптації та навчанні.

8. Ваші сильні сторони:Відповідальність
Комунікабельність
Лідерські якості
Стресостійкість
Швидке прийняття рішень
Активність та дисциплінованість

Ніко Беллік

Бед бой
Реєстрування
20 Кві 2026
Дописи
16
Реакції
1
Бали
8
1. Ваше ім’я та прізвище:Ніко Беллік
2. Ваше поточне звання:5
3. Ваш вік:14
4. Ваш добовий онлайн:1-6
5. Чи маєте досвід на керівних посадах:так
6. Чому Ви бажаєте зайняти посаду Підполковника НПУ:Маю досвід на посаді майора в НПУ і хочу попробувати себе на вищій посаді
7. Що Ви можете запропонувати для покращення організації:Створити тренування наприклад:Для упп тренування зупинка т/з і тренування затримання а для КОРД тренування під назвою штурм
8. Ваші сильні сторони:чемний чесний добрий
9. Дата подачі заявки:31.05.2026

Ніколас Фьюрі

Лідер
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
102
Реакції
18
Бали
63
🔔Заявки на посаду Підполковника зачинені. 🔔

✅Схвалені кандидати:
Ніко Беллік
Стів Сімонс

❌Відмовлені кандидати:
Данило Франчук - не бачу активу
Микита Джеффері - не бачу активу
Даша Комарик - не бачу активу

Співбесіда на посаду Підполковника відбудеться 01.06.2026 о 19:00. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [K/ПП НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин зайти в канал "Очікування обзвону". Бажаю успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі