Важливо УЗ | Рапорт на переведення до лав УЗ

Ярослав Алмазов

Начальник УЗ | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
232
Реакції
169
Бали
88
Вітаю!
В цьому розділі можете подати рапорт на переведення до лав УЗ!

Форма подачі:

Заява
Начальнику Укрзалізниці Ярославу Алмазову
Я (П.І.Б) прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з (фракція з якої здійснюється переведення) до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині (причина переводу). Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
Ксерокопію паспорта, ксерокопію мед.книги, ксерокопію трудової книги, ксерокопію посвідчення, ксерокопію дозволу на переведення від старшого керівного складу!

Дата: XX.XX.ХХ

Підпис:

Дмитро Каламбу

Легенда МВС
Реєстрування
27 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
8
Я Дмитро Каламбу прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ЗСУ до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині я хочу попробувати щось нове маю досвід у фракціях. Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.

https://imgpile.com/p/WDKzPP8#yn41MML
Дата: 19:05:2026 (16:35)

Підпис:KALAMBY

Ярослав Алмазов

Лідер
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
232
Реакції
169
Бали
88
Я Дмитро Каламбу прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ЗСУ до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині я хочу попробувати щось нове маю досвід у фракціях. Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.

https://imgpile.com/p/WDKzPP8#yn41MML
Дата: 19:05:2026 (16:35)

Підпис:KALAMBY
Вітаю! Схвалено
Очікуєм вас біля будівлі УЗ

Тимофій Геній

Машиніст УЗ|Легенда ЗСУ 03
Реєстрування
11 Лют 2026
Дописи
34
Реакції
31
Бали
23
Начальнику Укрзалізниці
Ярославу Алмаазову

Я Тимофій Геній прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з НПУ до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Видаляють фракцію УЗ тому хочу спробувати цей вайб та хочу співпрацювати з Лідером та його Заступниками . Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів

*ЖМЯК*

Дата:24.05

Підпис:

Вкладення

• IMG_2268.png
    IMG_2268.png
    151.1 Кб · Перегляди: 2

Ярослав Алмазов

Лідер
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
232
Реакції
169
Бали
88
Начальнику Укрзалізниці
Ярославу Алмаазову

Я Тимофій Геній прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з НПУ до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Видаляють фракцію УЗ тому хочу спробувати цей вайб та хочу співпрацювати з Лідером та його Заступниками . Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів

*ЖМЯК*

Дата:24.05

Підпис:
Вітаю! Схвалено
Очікуєм вас біля будівлі УЗ
Для швидшого вступу до фракції відпишіть мені в діскорд - joker1478_0_60894

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі