Відмовлено Заява до прокуратури #338

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
21
Реакції
8
Бали
8
Я, громадянин України Михайло Михф подаю заяву до прокуратури на працівника НПУ невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:порушення моїх конституційних прав невідомий працівник поліції затримав мене за напад, коли він мене повід до ІТТ невідомий працівник не зачитав мені мірандру, не показавши своє посвідчення, та не визвавши адвоката
Накладення санкцій або компенсацій:я хочу щоб його звільнили або лишили його своїх службових повноважень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: Дата:26.05.2026
Час:12:37

Електронна копія ID-картки: https://imgpile.com/p/z4Bpfn2((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((ТГ:maloy1441))

Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
42
Реакції
15
Бали
13
Вітаю , Прошу надати повний Відео-Доказ оскількі від Полковника ДКВС Михайла Михв на початку виявлено порушення а саме ДмЗЗ I Порушення - тик
ДМ (Deathmatch) — вбивство або нанесення урона іншому гравцеві без весомої IC-причини (ігрової причини).

Тіма Бумер

Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
42
Реакції
15
Бали
13
Також прохання послухати що говорили в Спец.Зв'язок про мене

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
Я, громадянин України Михайло Михф подаю заяву до прокуратури на працівника НПУ невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:порушення моїх конституційних прав невідомий працівник поліції затримав мене за напад, коли він мене повід до ІТТ невідомий працівник не зачитав мені мірандру, не показавши своє посвідчення, та не визвавши адвоката
Накладення санкцій або компенсацій:я хочу щоб його звільнили або лишили його своїх службових повноважень
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: Дата:26.05.2026
Час:12:37

Електронна копія ID-картки: https://imgpile.com/p/z4Bpfn2((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((ТГ:maloy1441))
буде розпочато кримінальне провадження

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
повторно перевіривши вашу заяву виношу такий вердикт - відмовлено у зв'язку з порушенням нумерації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі