Зачинено Оскарження рішення адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кузельберг

Північна Україна
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
112
Реакції
120
Бали
88
Веб-сайт
www.instagram.com
1. Ваш нікнейм: Кирило Кузельберг #64281
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Бенз, Олександр Сазантов
3. Суть скарги: Сьогодні я помітив гравця з нікнеймом Алексій Навальний #109585. Написавши в репорт що гравець з нікнейном російського політика опозиціонера грає і попросив вирішити цю проблему згідно з правил проекту. На що мені відповіли що данний нікнейм не є порушенням правил і що адміністратор не бачить ніякої проблеми в тому що у гравця такий нікнейм. Нагадаю що це людина яка не одноразово виставляла свою кандидатуру на пост мера москви, висказувалась за анексію крима та донбасу, має громадянство рф та ще багато фактів які свідчать про те що нікнейм в честь цієї людини на Українському проекті це не нормально. І відповідь Олександра Бенза про те що "Ну в *********************************** теж є люди з ім'ям Кирило то що тепер видати покарання гравцям з ніком Кирило?". Про відповідь Олександра Сазантова який не дослухав мене і пропав просто я вообще мовчу.
Це не одноразова проблема з нікнеймами яка просто не вирішується адміністрацією ніяк. Це вже просто дістало, грати на Українському проекті і бачити нікнейми в честь росіян і людей які підтримують росію та ії агресію проти України, максимально не приємно. Надіюсь на розуміння керівництва якщо воно є.
Після останьої розмови в голосовому чаті з Головним адміністратором і після почутого і побаченого ставленя до скарг від гравців скаргу залишаю виключно для вирішення Керівником. Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тут
5. Дата порушення: 29.05.2026

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
340
Реакції
177
Бали
103
Шановний гравець, як особа, яка згадується у скарзі, хочу надати відповідь. Я телепортувався до гравця та попросив його змінити нікнейм, на що гравець погодився. Оскільки в нього не було донату для самостійної зміни нікнейму, ми допомогли йому та змінили нікнейм.
Також хочу додати, що твердження про те, що я “не дослухав та пропав” неправдиве. Я не пропадав, а слідкував за гравцем, після чого йому було замінено нікнейм.
Очікуйте рішення від ГА або КА.

Кирило Кузельберг

Північна Україна
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
112
Реакції
120
Бали
88
Веб-сайт
www.instagram.com
Шановний гравець, як особа, яка згадується у скарзі, хочу надати відповідь. Я телепортувався до гравця та попросив його змінити нікнейм, на що гравець погодився. Оскільки в нього не було донату для самостійної зміни нікнейму, ми допомогли йому та змінили нікнейм.
Також хочу додати, що твердження про те, що я “не дослухав та пропав” неправдиве. Я не пропадав, а слідкував за гравцем, після чого йому було замінено нікнейм.
Очікуйте рішення від ГА або КА.
Шановний адміністратор. Я просив сповістити мене якщо вирішиться проблема. Т.к така проблема була не одноразовую і минулого разу я очікував на вирішення проблеми 4 дні поки не почав спамити в репорт. Після 15ти хвилин очікування я викликав другого адміністратора який ні слова не сказав про те що нікнейм було змінено а тільки спорив про те що це нормальний нікнейм.
Я не очікую рішення від ГА КА, якщо ви уважно читали то в ній написано що вона на розгляд Керівника проекту.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Адміністрація зв'язалась із даним гравцем після вашого звернення у репорт, та попросила його змінити нікнейм.
Після того як ви оповістили адміністрацію про даного гравця, нами не передбачено повертатись до подавача скарги та говорити що "Гравцю було змінено нікнейм".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі