Зачинено Без робота Віталік Миколенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Мельник

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
3
Бали
8
1.Мій нік:Дан Мельник
2.Нік адміністора : Віталік Миколенко
3.Суть скарги: під час зліту бизнеса як я правильно розумію має бути хтось щоб дивитися за людьми так, але в цей раз чомусь 10-20 минут з нами був Віталік Миколенко а подім хоп і все нікого і нічого там після того як Віталік Миколенко пішло люди якось толкали я не знаю як вони ще роблять но на відео там є так що було в кінці буде на доказах в потім я хотів написати рапорт но нікого не було це було 00:02 чи 00:04+- чесно трохи обідно бо він мене кикнуло за "NobRP" хотя я нічого не зробив, і ще мого друга вбили но як ви поняли нікого не було.
4.Доки
5.З 08.06 по 09.06

Останнє редагування:

vitallik

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1.Мій нік:Дан Мельник
2.Нік адміністора : Віталік Миколенко
3.Суть скарги: під час зліту бизнеса як я правильно розумію має бути хтось щоб дивитися за людьми так, але в цей раз чомусь 10-20 минут з нами був Віталік Миколенко а подім хоп і все нікого і нічого там після того як Віталік Миколенко пішло люди якось толкали я не знаю як вони ще роблять но на відео там є так що було в кінці буде на доказах в потім я хотів написати рапорт но нікого не було це було 00:02 чи 00:04+- чесно трохи обідно бо він мене кикнуло за "NobRP" хотя я нічого не зробив, і ще мого друга вбили но як ви поняли нікого не було.
4.Доки
5.З 08.06 по 09.06
Підтверджую

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
550
Реакції
251
Бали
123
Вітаю
На відеодоказах адміністратора Ви бігли в натовп, що є заборонено, тому і отримали покарання.
Адміністрація так само як і гравці не знає точної дати зльоту, коли зачинена рієлторська агенція. Тому бути присутніми весь час немає змоги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі