Розглянуто Рома Семеген | Халатна відповідь на репорти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Логінов

Начальник ДСР
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
203
Реакції
120
Бали
48
1. Святослав Логінов
2. Рома Семеген
3. Даний адміністратор, замість того щоб телепортуватися та розібратися у ситуації, просто фармить репорти, відповідаючи на "відвали". Мною було подано 2 репорти, з цілком чіткою проблемою: "Вітаю, потрібна допомога адміністрації в рамках КП", тобто кримінального провадження (Розділ 1, пункт 3.3 Правил написання судових справ). На перший репорт я отримую відповідь "Вітаю, репорт має бути інформативним, подайте більше інформації". Однак, як видно на 2 відеофіксації, ще детальніше розписати ситуацію просто неможливо, через обмеження у 70 символів. 2 мій репорт пан Семеген взагалі вирішив проігнорувати, зате встиг витягнути особу яка вийшла під час затримання з ІТТ.
Дії даного адміністратора завадили провести затримання особи по КП, при чому загалом такі відповіді від цього та інших адміністраторів отримуються майже на половину репортів. Я розумію що вам потрібна детальніша інформація щоб реагувати на репорти, однак тоді зробіть так, щоб репорт міг бути більше за 70 символів, бо зараз детально щось пояснити можна тільки у войс чи чат, що є неможливим, бо пану Семигену краще відповісти на репорт стандартною фразою, ніж телепортуватися й розібратися у ситуації, як того вимагають правила адміністраторів.
З огляду на вищевикладене, прошу провести бесіду з даним адміністратором, щодо правил розгляду репортів та звернень гравців, та видати відповідне покарання.
4. Відеофіксація 1 (відповідь на 1 репорт)
Відеофіксація 2 (Відсутність відповіді на 2 репорт протягом 4 хвилин)
5. 10.06.26.
P.S. На 2 відеофіксації чітко видно, що більш детально розписати ситуацію у 70 символів неможливо).

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,610
Реакції
1,213
Бали
253
Вітаю.
Згідно з правилами Ukraine GTA, а саме пунктом 4.12, звернення в репорт повинно бути максимально інформативним та зрозумілим. У разі недотримання даної вимоги репорт може бути відхилений без пояснення причини.
Ваш перший репорт містив такий зміст: «Вітаю, потрібна допомога адміністрації в рамках КП». На мою думку, дане звернення не містило достатньої інформації для розуміння проблеми та надання необхідної допомоги. Відповідно, я попросив вас переподати репорт повторно описавши, більш детально суть проблеми.
А також, у випадку, якщо через обмеження кількості символів неможливо повністю описати ситуацію, ви могли вказати в репорті попросити зайти у войс до прикладу або телепортуватися для вирішення проблеми. Такого змісту у вашому репорті не було.
Стосовно другого репорту,я не єдиний адміністратор на сервері та на даний момент я відповідав на інші репорти, які були подані до вашого репорту.

Очікуйте відповідь від Керівнитва

Святослав Логінов

Начальник ДСР
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
203
Реакції
120
Бали
48
Вітаю.
Згідно з правилами Ukraine GTA, а саме пунктом 4.12, звернення в репорт повинно бути максимально інформативним та зрозумілим. У разі недотримання даної вимоги репорт може бути відхилений без пояснення причини.
Ваш перший репорт містив такий зміст: «Вітаю, потрібна допомога адміністрації в рамках КП». На мою думку, дане звернення не містило достатньої інформації для розуміння проблеми та надання необхідної допомоги. Відповідно, я попросив вас переподати репорт повторно описавши, більш детально суть проблеми.
А також, у випадку, якщо через обмеження кількості символів неможливо повністю описати ситуацію, ви могли вказати в репорті попросити зайти у войс до прикладу або телепортуватися для вирішення проблеми. Такого змісту у вашому репорті не було.
Стосовно другого репорту,я не єдиний адміністратор на сервері та на даний момент я відповідав на інші репорти, які були подані до вашого репорту.

Очікуйте відповідь від Керівнитва
При взаємодії з іншими адміністраторами, я просив зайти у войс чи телепортуватися, на що отримував таку саму відповідь, що потрібно більше інформації. З приводу даної ситуації, є тільки 1 вид допомоги від адміністрації, який можна отримати в рамках проведення кримінальної справи, а саме, спитати місцезнаходження особи. На мою думку, представник старшої адміністрації, тим більше ГС повинен знати про дане правило.
Очікуємо відповіді ГА.

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
908
Реакції
453
Бали
123
Вітаю.
Розглянувши надані докази та пояснення обох сторін, було прийнято відповідне рішення.
Якщо розбирати ситуацію детальніше, ваш репорт не був достатньо інформативним. Наприклад, повідомлення на кшталт: «Потрібна допомога з КП, необхідно встановити місцезнаходження гравця» вже чітко пояснює суть звернення та дозволяє адміністратору швидше зрозуміти, яка саме допомога вам необхідна.
У вашому випадку адміністратор не мав повного розуміння того, з якого саме питання потрібна допомога. Також варто враховувати, що не всі адміністратори, а особливо ті, які не відносяться до державних структур, можуть досконало розуміти всю специфіку кримінальних проваджень та пов'язаних із ними процесів.

Порушень з боку адміністратора не виявлено.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі