- Реєстрування
- 28 Жов 2023
- Дописи
- 483
- Реакції
- 98
- Бали
- 88
Заяви на переведення до лав НПУ
Вітаю шановні майбутні правоохоронці, в даному розділі ви зможете залишити заяву на переведення до нас!
- Мати військовий квиток.
- Мати необхідне порядкове звання для переведення (Ознайомитись можна тут але шукайте таблицю переведення з вашої організації).
- Бути готовим виконувати свої службові обов'язки під тисклом та в стресових ситуаціях.
- Бути готовим нести відповідальність.
- Бути готовим працювати з великою кількістю нової інформації та вчитися новому.
- Отримати дозвіл на переведення від вашого керівництва.
- Не перебувати в Чорному списку НПУ.
- Фіксації ваших документів мають бути подані ченез сайт "Imgpile"
Форма подачі заяви
Керівництву Національної поліції Подільського Краю
Від: "Посада" "Ім'я Прізвище"
"Назва вашої організації"
Від: "Посада" "Ім'я Прізвище"
"Назва вашої організації"
Заява на переведення
Я "Ім'я, прізвище" "посада" "ваша організація" прошу розглянути мою кандидадутуру на переведення до лав Національної поліції Подільського Краю на посаду "вказуйте посаду на яку буде здійснено переведення". Пройшовши військову базову загальну військову підготовку, мною було прийнято рішення перевестись на службу до правоохоронних органів та там продовжувати свою кар'єру. Зобов'язуюсь чесно, сумлівно, відповідально та з честю виконувати покладені на мене службові обов'язки. З гідністю нести високе звання поліцейського. Забезпечувати охорону прав і свобод людини, дотримуватись законів та конституції Подільського Краю. До заяви додаю наступні документи:Паспорт, посвідчення, військовий квиток, мед. книгу, трудову книгу та дозвіл на переведення від керівництва.
*вставляєте посилання на документи*
Дата: дд.мм.рррр
Підпис: .
Підпис: .
Останнє редагування: