Важливо СБУ | Прийом заяв громадян до слідчого управління

Марта Петрушка

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
282
Реакції
93
Бали
73
sbu-logo.png

На даній сторінці громадяни області можуть подати заяву про вчинення діяння, яке карається Кримінальним кодексом України (ККУ). Заяву розглянуть співробітники Служби безпеки України зі Слідчого управління, проведуть розслідування в межах своєї компетенції або направлять справу до суду.

У розгляді заяви може бути відмовлено,якщо:
— Ваші докази не є повноцінними, а саме недостатньо матеріалів для розслідування (за винятком окремих випадків);
— З моменту фіксації порушення минуло понад 10 днів;
— Ваша заява написана не за встановленим форматом, пропущено будь-який пункт;
— У самих матеріалах доказів Ви залишили небажані побажання, образи або допустили нецензурну лексику;
— Докази отримані «ззовні» (( OOC: NonRP шляхом, не забувайте, що це розділ для IC скарг ));
— Докази надані від імені іншого гравця;
— Заява подана від імені іншого гравця;
— На відеоматеріалах тривалістю понад 2 хвилини не вказано тайм-коди порушень;
— Заяву подано з порушенням встановленої форми та правил.
У темі заборонено:
— Офтоп, зокрема відповіді на постанови слідчих та інші повідомлення, що не є заявами;
— Образи, нецензурна лайка як у повідомленнях, так і в самих заявах;
— Дублювання (повторна подача) однієї й тієї ж заяви або заяви про вчинення того злочину, за який громадянина вже було притягнуто до відповідальності;
— Зміна шрифтів, розмірів, кольорів тексту під час подачі заяви ((використовуйте код)).

[RIGHT][SIZE=4][FONT=times new roman]Начальнику Головного управління Служби безпеки України по Подільському Краю Генералу Петрушці Марті Євгеніївні від громадянина: Прізвище, Ім'я Контактний номер телефону: +380 ХХХ-ХХХ[/FONT][/SIZE][/RIGHT] [CENTER] [FONT=times new roman][B][SIZE=5]ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН[/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] [FONT=times new roman]«ХХ» [місяць] 2026 року о 00 годині 00 хвилин, [далі вказати ситуацію, описати вчинений злочин, місце події, перелічити встановлених осіб, якщо відомо / невідомих осіб, їхні прикмети, зовнішні риси]. На підставі вищевикладеного прошу Слідче управління Служби безпеки України порушити кримінальне провадження та притягнути до кримінальної відповідальності вказаних у заяві осіб. Про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину відповідно до [URL='https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/06-ukraine-gta-%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%9A%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%8E.236185/post-977231']ст. 108 КК України[/URL] повідомлений(-а).[/FONT] [RIGHT][FONT=times new roman]Дата: Підпис:[/FONT][/RIGHT]

Останнє редагування:

Дениска Хмельницький

Полковник ДСНС 06
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
36
Реакції
13
Бали
53
Начальнику Головного управління
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
Девідсон Марта Євгенії
від громадянина:Бондар Денис
Контактний номер телефону: +380999984442

18.05.2026 року о 20 годині 03 хвилині,відбулося викрадення людини, 2 особи на Червоному Mitsubishi,Михайлівка на ринку,в масках в татуюваннях. Відеодокази:

На підставі вищевикладеного прошу Слідче управління Служби безпеки України порушити кримінальне провадження та притягнути до кримінальної відповідальності вказаних у заяві осіб.

Дата:19.05.2026
Підпис:Бондар

Марта Петрушка

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
282
Реакції
93
Бали
73
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
Девідсон Марта Євгенії
від громадянина:Бондар Денис
Контактний номер телефону: +380999984442

18.05.2026 року о 20 годині 03 хвилині,відбулося викрадення людини, 2 особи на Червоному Mitsubishi,Михайлівка на ринку,в масках в татуюваннях. Відеодокази:

На підставі вищевикладеного прошу Слідче управління Служби безпеки України порушити кримінальне провадження та притягнути до кримінальної відповідальності вказаних у заяві осіб.

Дата:19.05.2026
Підпис:Бондар
Вітаю!
Ваше звернення прийняте, зареєстроване та скероване до слідчого відділку. Дякуємо за відповідальне ставлення та співпрацю.

Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
48
Реакції
12
Бали
13
Служби безпеки України
по Подільському Краю
Генералу Девідсон Марта Євгенії

Від громодянина на м*я
Артем Скотар.
Контактний номер телефону: +380 99 888 58 68

Я, як громадянин України, прибув до КПП №1 Збройних Сил України, щоб звернутися із питанням щодо можливого порушення правил перевезення боєкомплекту.

На місці мене зустрів пан Віктор Гончар. Я пояснив йому мету свого візиту. Без належних та чітких пояснень він наказав мені залишити територію КПП.

На той момент я перебував на парковці для автомобілів, яка, наскільки мені відомо, не належить до території військової частини, і не перетинав межі КПП.

Після того як я відмовився залишити територію парковки, Віктор Гончар відкрив по мені вогонь, унаслідок чого я отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Вважаю, що такими діями він перевищив свої службові повноваження. Як військовослужбовець, він повинен захищати громадян України, а не завдавати їм тяжких тілесних ушкоджень.

Під час стрілянини я неодноразово просив викликати Національну поліцію України, однак мої прохання були проігноровані. На мою думку, щодо мене були вчинені дії, які становили загрозу моєму життю. Попри це, я вижив.

Прошу провести всебічну, неупереджену перевірку викладених обставин, надати правову оцінку діям Віктора Гончара та, у разі підтвердження порушень, притягнути його до відповідальності згідно із законодавством України.

Дата. 20.06.26
Підпис. БРБРПАТАПІМ

Марта Петрушка

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
282
Реакції
93
Бали
73
Служби безпеки України
по Подільському Краю
Від громодянина на м*я
Артем Скотар.

Я, як громадянин України, прибув до КПП №1 Збройних Сил України, щоб звернутися із питанням щодо можливого порушення правил перевезення боєкомплекту.

На місці мене зустрів пан Віктор Гончар. Я пояснив йому мету свого візиту. Без належних та чітких пояснень він наказав мені залишити територію КПП.

На той момент я перебував на парковці для автомобілів, яка, наскільки мені відомо, не належить до території військової частини, і не перетинав межі КПП.

Після того як я відмовився залишити територію парковки, Віктор Гончар відкрив по мені вогонь, унаслідок чого я отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Вважаю, що такими діями він перевищив свої службові повноваження. Як військовослужбовець, він повинен захищати громадян України, а не завдавати їм тяжких тілесних ушкоджень.

Під час стрілянини я неодноразово просив викликати Національну поліцію України, однак мої прохання були проігноровані. На мою думку, щодо мене були вчинені дії, які становили загрозу моєму життю. Попри це, я вижив.

Прошу провести всебічну, неупереджену перевірку викладених обставин, надати правову оцінку діям Віктора Гончара та, у разі підтвердження порушень, притягнути його до відповідальності згідно із законодавством України.

Дата. 20.06.26
Підпис. БРБРПАТАПІМ
Служби безпеки України
по Подільському Краю
Від громодянина на м*я
Артем Скотар.

Дата. 20.06.26
Підпис. БРБРПАТАПІМ
Вітаю!
Ваше звернення прийняте, зареєстроване та скероване до слідчого відділку. Дякуємо за відповідальне ставлення та співпрацю.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі