Відмовлено Андрій Танчук [35119] Порушення правил Держ. Організацій 2.38, 2.37

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Найт111

Шановний гравець
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
84
Реакції
44
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Альфредо Скарлис [43107]
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.

Сталася така ситуація, мене затримали за перебування на закритій території, але перед цим, працівник НПУ відкрив вогонь без причини тим самим порушуючи правило Держ. Організацій 2.38 а саме - Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Після цього людина вилучила в мене зброю тим самим порушуючи ще одне правило Держ. Організацій 2.37 а саме - Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно. Прошу переглянути відео - запис у працівника НПУ, тому що зараз не в Україні, та не маю можливості надати відео - запис.

((Якщо що подаю від імені Альфредо Скарлис тому що він зараз не має можливості подати скаргу.))

Перегляньте будь-ласка запис у працівника, тому що згідно статуту від зобов'язаний вести запис 24 години, а також згідно правил Держ. Організацій - працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів.

Дякую за увагу, очікую на вашу відповідь.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): -

6. Дата порушення: 03.07.2026

Останнє редагування:

Артем Найт111

Шановний гравець
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
84
Реакції
44
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Альфредо Скарлис [43107]
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.

Сталася така ситуація, мене затримали за перебування на закритій території, але перед цим, працівник НПУ відкрив вогонь без причини тим самим порушуючи правило Держ. Організацій 2.38 а саме - Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Після цього людина вилучила в мене зброю тим самим порушуючи ще одне правило Держ. Організацій 2.37 а саме - Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно. Прошу переглянути відео - запис у працівника НПУ, тому що зараз не в Україні, та не маю можливості надати відео - запис.

((Якщо що подаю від імені Альфредо Скарлис тому що він зараз не має можливості подати скаргу.))

Перегляньте будь-ласка запис у працівника, тому що згідно статуту від зобов'язаний вести запис 24 години, а також згідно правил Держ. Організацій - працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів.

Дякую за увагу, очікую на вашу відповідь.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): -

6. Дата порушення: 03.07.2026
Якщо що вже маю відео запис, якщо буде потрібний, можу надіслати.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі