В очікуванні репорти

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
210
Реакції
127
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Дан Гост
2. Нікнейм адміністратора: Назарій Казмірук
3. Суть скарги: пишу в репорт: «дм спек». Думаю, неважко зрозуміти, що в ситуації, в якій я перебуваю, потрібно проспекать, бо мене дмлять. І, як усі знають, коли тебе дмлять, усе, що ти встигаєш написати в репорт, це максимум 1–2 слова.
Але для Назарія цього здалося замало. Замість того щоб дійсно допомогти, він вирішив написати, що репорт недостатньо розгорнутий, після чого просто закрив його.
Тоді в мене питання: який, на думку Назарія, репорт вважається розгорнутим? І скільки часу потрібно на його написання, враховуючи критичність ситуації, наприклад під час ДМу? Типу потрібно писати: «Вітаю, шановні адміністратори. Мене, схоже, намагаються вбити. Чи не могли б ви, будь ласка, проспекать за мною?» Саме так це має виглядати?
Не розумію, навіщо тоді такі адміністратори, які бачать і розуміють, що гравця вбивають, але замість допомоги посилаються на оформлення репорту. На мою думку, допомога гравцям повинна бути важливішою за регламент репорту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): знизу
5. Дата порушення: 06.07.2026

Вкладення

• Знімок екрана 2026-07-06 005048.png
    Знімок екрана 2026-07-06 005048.png
    919.2 Кб · Перегляди: 5
  • Знімок екрана 2026-07-06 010155.png
    Знімок екрана 2026-07-06 010155.png
    1.8 Mб · Перегляди: 5

Назарій Казмірук

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
458
Реакції
144
Бали
88
Вітаю, так як скарга написана на мене, пояснюю ситуацію, на сервері в даний момент була мала кількість адміністрації, та ваш репорт був вже в режимі "Без відповіді", я в той момент лише зайшов на сервер, і не зміг допомогти вам, відповідно, попросив залишити скаргу, якщо маєте відеодокази

Очікуйте рішення від ГА/КА

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
643
Реакції
923
Бали
153
Вітаю, так як скарга написана на мене, пояснюю ситуацію, на сервері в даний момент була мала кількість адміністрації, та ваш репорт був вже в режимі "Без відповіді", я в той момент лише зайшов на сервер, і не зміг допомогти вам, відповідно, попросив залишити скаргу, якщо маєте відеодокази

Очікуйте рішення від ГА/КА
а коли люди відповідають в скаргах на себе, їм дають попередження а потім бан форуму, чесно?

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі