Розглянуто 04 Server | Конкурсний відбір на посаду Лідера МОЗ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
457
Реакції
246
Бали
103

Заявки на посаду лідера "МОЗ"​

Вимоги від кандидата:​

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:​

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:​

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
Натисніть, щоби розкрити...
Натисніть, щоби розкрити...​

Додаткова інформація:​

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.​

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.​

Останнє редагування:
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
11
Бали
8
ІС ІНФОРМАЦІЯ:

Ваш ігровий нікнейм:
Михайло Михф

Ваш ігровий рівень:
26

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?
Так.

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше встановленого терміну?
Так.

Чи був у вас досвід на керівних посадах?

Так. Маю достатній досвід перебування на керівних та старших посадах у державних структурах. Обіймав посади майора ДКВС, підполковника ДКВС, полковника ДКВС (заступника начальника), підполковника НПУ, підполковника ЗСУ, а також працював у Головному відділенні МОЗ. За цей час отримав навички керування особовим складом, проведення наборів, навчання нових співробітників, підтримання дисципліни, організації роботи фракції та вирішення внутрішніх питань.

Які у вас є ідеї для фракції?

Основною метою бачу розвиток та підняття МОЗ до високого рівня активності. Планую регулярно проводити набори, збільшити кількість співробітників, організувати систему навчання для новачків та наставництва. Також хочу зробити акцент на дисципліні, взаємоповазі та командній роботі. Будуть проводитися різноманітні внутрішні заходи, перевірки знань, преміювання активних працівників та мотиваційні системи. Особливу увагу приділю швидкому реагуванню на виклики громадян, покращенню якості надання медичної допомоги та співпраці з іншими державними організаціями. Моєю ціллю є зробити МОЗ однією з найактивніших і найорганізованіших фракцій сервера.

Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?

Вважаю, що маю достатній досвід, відповідальність і необхідні лідерські якості для цієї посади. Я вмію організовувати роботу колективу, підтримувати дисципліну, швидко приймати рішення та знаходити спільну мову з людьми. Готовий приділяти багато часу розвитку фракції, прислухатися до думки співробітників та працювати над тим, щоб кожному було комфортно перебувати у МОЗ. Моєю головною метою є стабільний розвиток фракції, високий онлайн та позитивна атмосфера в колективі.

ООС ІНФОРМАЦІЯ:

Ваше справжнє ім’я та прізвище:
Михайло

Ваш тег у Telegram:
vipkazax9

Ваш Discord:
maloy0138_

Ваш справжній вік:
14 (чекаю на виняток від ГС та ЗГС).
Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
11
Бали
8
ІС ІНФОРМАЦІЯ:

Ваш ігровий нікнейм: Михайло Михф

Ваш ігровий рівень:26

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів? Так.

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше встановленого терміну? Так.

Чи був у вас досвід на керівних посадах?
Так. Маю достатній досвід перебування на керівних та старших посадах у державних структурах. Обіймав посади майора ДКВС, підполковника ДКВС, полковника ДКВС (заступника начальника), підполковника НПУ, підполковника ЗСУ, а також працював у Головному відділенні МОЗ. За цей час отримав навички керування особовим складом, проведення наборів, навчання нових співробітників, підтримання дисципліни, організації роботи фракції та вирішення внутрішніх питань.

Які у вас є ідеї для фракції?
Основною метою бачу розвиток та підняття МОЗ до високого рівня активності. Планую регулярно проводити набори, збільшити кількість співробітників, організувати систему навчання для новачків та наставництва. Також хочу зробити акцент на дисципліні, взаємоповазі та командній роботі. Будуть проводитися різноманітні внутрішні заходи, перевірки знань, преміювання активних працівників та мотиваційні системи. Особливу увагу приділю швидкому реагуванню на виклики громадян, покращенню якості надання медичної допомоги та співпраці з іншими державними організаціями. Моєю ціллю є зробити МОЗ однією з найактивніших і найорганізованіших фракцій сервера.

Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?
Вважаю, що маю достатній досвід, відповідальність і необхідні лідерські якості для цієї посади. Я вмію організовувати роботу колективу, підтримувати дисципліну, швидко приймати рішення та знаходити спільну мову з людьми. Готовий приділяти багато часу розвитку фракції, прислухатися до думки співробітників та працювати над тим, щоб кожному було комфортно перебувати у МОЗ. Моєю головною метою є стабільний розвиток фракції, високий онлайн та позитивна атмосфера в колективі.

ООС ІНФОРМАЦІЯ:

Ваше справжнє ім’я та прізвище: Михайло

Ваш тег у Telegram: vipkazax9

Ваш Discord: maloy0138_

Ваш справжній вік: 14 (чекаю на виняток від ГС та ЗГС).
Посилання на схвалену Role Play біографію:тик
РП Біографія:тик

Кирило Блак

Лідер МОЗ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
51
Реакції
67
Бали
63
Emblem_of_the_Ministry_of_Health_of_Ukraine.png

IC ІНФОРМАЦІЯ:
1) Ваш ігровий NickName: Кирило Блак

2) Ваш ігровий рівень: 26

3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно

4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Звісно

5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
Лідер УЗ
Полковник СБУ
Міністер Оборони
Зам лідер мерії Дніпра
Майор ЗСУ
Лікар Психіатр МОЗ
І зараз Полковник СБУ
+Модератор 04 сервера
Ігровий помічник 06 сервера

6) Які в вас є ідеї для фракції:
•Проводити регулярно лекції, набори, підвищення,ГРП,МП,РП;
•Набирати у фракцію професійний колектив;
•Взаємодіяти з іншими фракціями;
•Видавати премію старанним працівникам МОЗ;
•Проводити щотижневу перевірку особового складу на знання:субординації,статуту,коди/тен-коди,і т.д.;
•Спільні тренування з держ.орган.;
•Виїзджати на виклики;
•Покращити рівень знань ОС;
•Та ще маю дуже багато ідей які я буду поступово реалізовувати на даній посаді.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:
Я компетентний, стресостійкий, маю дуже великий досвід на проекті так як граю з 23року та займав дуже багато різних посат такі як лідер та зам лідер також вже був на просаді Лікар Психіатр МОЗ, тому я важаю що я справлюся з даною посадою та максимальнол вприну на розвиток цієї деож.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило

2) Ваш тег в Telegram: kiril_15xrx

3) Ваш тег в Discord: kiril102805

4) Ваш справжній вік: 16

5) Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

Niktia_CHanovskiy

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2026
Дописи
2
Реакції
3
Бали
5

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Нікіта Житомирський
2) Ваш ігровий рівень: 15
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): на 04 був полковником СБУ
6) Які в вас є ідеї для фракції: Зрозуміле діло проводити більше лекцій та совмиістних тренерувань з іншими орг. а також повністю реформувати МОЗ і зробити її не просто як якась фракція а найвідоміша і найпопулярніша організація серверу.А також нові підрозділи.

Нові підрозділи

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Швидка_медична_допомога_Майдану.jpg

1. ШМД — Швидка Медична Допомога (або ЕМД — Екстрена Медична Допомога)

Опис: Основна ударна сила МОЗ, яка займається патрулюванням міст, виїздами на виклики "103" та порятунком громадян на місцях ДТП.
Обов'язки:
Цілодобове патрулювання визначених секторів та чергування на постах.
Оперативний виїзд на виклики від цивільних громадян.
Первинна стабілізація пацієнтів та транспортування їх до лікарні.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

НЗ_командування_медичних_сил_(2020).png

ВМС — Військово-Медична Служба (або ВМП — Військово-Медичний Підрозділ)

Елітний підрозділ для взаємодії з силовиками (ЗСУ, СБУ, НПУ).

Опис: Спеціалізований загін медиків, які навчені працювати в гарячих точках, забезпечувати медичну підтримку під час спецоперацій, рейдів чи нападів на військову частину.

Обов'язки:
Супроводження силових структур на блокпостах, спецопераціях (наприклад, відбиття ВЧ) або затриманнях з підвищеним ризиком.
Проведення тактичної медицини в польових умовах (під кулями).
Проведення обов’язкових щотижневих медоглядів та лекцій з першої медичної допомоги (ПМД) для бійців ЗСУ, СБУ та НПУ,а також видання військово квитка по потребі співробітника.

1783608175846.png

НЦ — Навчальний Центр (або МА — Медична Академія)

Підрозділ, який тримає на собі всю дисципліну та навчання у фракції.

Опис: Головний орган, що відповідає за підготовку нових кадрів інтернів, проведення лекцій,прийняття іспитів та контроль за дотриманям статуту
Обов'язки:
Проведення лекцій, практичних занять з РП-відігровок для інтенів.
Прийняття іспитів статут, субординація, клятва гіпократа і коди/тен-коди
Слідкування за дисципліною в лікарні,виявлвення порушень з боку молодшого складу

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я адекватна, відповідальна та цілеспрямована людина.Чудово розумію, як функіціонують державні організації в Юкрейн гта оскільки маю вагомий досвід керівної посади успішно займав пост полковника СБУ на 04 сервері.Цей досвід навчив мкне керувати особовим складом,вирішувати конфлікти всередині фракції, тримати дисципліну та підтримувати високий рівень рп.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Нікіта Кравченко
2) Ваш тег в Telegram: @mgglr
3) Ваш тег в Discord: rphunter200
4) Ваш справжній вік: 16 (Прошу виключення)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
ТУТ

Михайло Кумин

Billy Herrington| 04❤️
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
12
Реакції
29
Бали
18
1783707111862.png

1) Ваш ігровий NickName:Михайло Кумин
2) Ваш ігровий рівень:20
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Був на МОЗ (11 звання 10, звання 9 звання багато разів)
1783707213824.png

6) Які в вас є ідеї для фракції:Моя позиція полягає в тому, що МОЗ має працювати як сучасна та ефективна система охорони здоров’я. Основними пріоритетами є швидке надання медичної допомоги, професійне ставлення до кожного пацієнта, відповідальність працівників, належна організація роботи та постійне вдосконалення якості медичних послуг. Головна мета — зробити медичну систему надійною, доступною та ефективною для кожного.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:
Вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера, адже вмію відповідально організовувати роботу колективу, швидко приймати виважені рішення, підтримувати дисципліну та справедливо ставитися до кожного. Моєю головною метою є розвиток МОЗ, підвищення ефективності роботи та створення професійної команди, яка якісно виконуватиме свої обов’язки.
1783707426392.png

1783707227781.png

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:Михайло Цопко
2) Ваш тег в Telegram:@Yaytear
3) Ваш тег в Discord:yaytear
4) Ваш справжній вік:17
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: тык
1783707577214.png

Вкладення

• 1783706733084.png
    1783706733084.png
    5.6 Кб · Перегляди: 9
  • 1783707376903.png
    1783707376903.png
    39.8 Кб · Перегляди: 6
  • 1783707565825.png
    1783707565825.png
    1.2 Кб · Перегляди: 4

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
457
Реакції
246
Бали
103
Вітаю, шановні кандидати на посаду Лідера МОЗ!
Схвалені кандидати:
Кирило Блак

Відхилені кандидати:
Михайло Кумин відмовлена рп біографія
Нікіта Житомирський нікнейм в грі та на форумі не співпадають
Михайло Мифх відмовлена рп біографія

Очікуємо вас 14.07.2026 в Discord каналі UKRAINE GTA 04 - Очікування обзвону о 21:00 Мати приставку [K-L МОЗ] Ім'я Прізвище

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі