Важливо ДКВС | Система зняття дисциплінарного стягнення

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
14
Реакції
14
Бали
8
Я, [Віталій Україна], [8], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу
Охорона АКПП

Охорона ЗСУ
Конвої
РП завдання

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, [Віталій Україна], [8], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Охорона АКПП

Охорона ЗСУ
Конвої
РП завдання
Схвалено!
дисциплінарного стягнення буде знята вам.більше не порушуйте!

Андрей007

Козак
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
63
Реакції
20
Бали
11
Я, [Андрій Заболотний], [7], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Охорона АКПП
Конвой
Охорона ЗСУ
РП задание

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, [Андрій Заболотний], [7], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Охорона АКПП
Конвой
Охорона ЗСУ
РП задание
Схвалено!

WhiteeFalcon

Новий гравець
Реєстрування
3 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Я, Роман Пархоменко, Сержант ДКВС, Звертаюсь до Керівництва Державно кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, Роман Пархоменко, Сержант ДКВС, Звертаюсь до Керівництва Державно кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Схвалено!

Кирило Волошин

Новий гравець
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
7
Реакції
1
Бали
8
Я, [Кирило Волошин], [1], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Охорона Сізо
Пост Акпп

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, [Кирило Волошин], [1], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Охорона Сізо
Пост Акпп
Схвалено!

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
14
Реакції
14
Бали
8
Охорона АКПП

Конвої
РП завдання

Охорона ВЧ

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Охорона АКПП

Конвої
РП завдання

Охорона ВЧ
Схвалено!

рома бебер

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Я, Рома Бобер Капітан ДКВС, звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу https://u.ua/d/UG3h87e/

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, Рома Бобер Капітан ДКВС, звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу https://u.ua/d/UG3h87e/
Схвалено!

Давид_Вербицький

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
60
Реакції
73
Бали
23
Я, [Давид Кухарський Петрович], [Старший сержант], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу:

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, [Давид Кухарський Петрович], [Старший сержант], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу:
Схвалено!

Саша Фауст

Козак
Реєстрування
13 Кві 2026
Дописи
6
Реакції
7
Бали
6
Я, [Саша Фауст], [Ст.лейтенант], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу:https://imgpile.com/p/Rctn3Bk

Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
139
Реакції
91
Бали
88
Я, [Саша Фауст], [Ст.лейтенант], звертаюся до керівництва Державної кримінально-виконавчої служби України з клопотанням про зняття раніше накладеного на мене дисциплінарного стягнення.
Посилання на виконану роботу:https://imgpile.com/p/Rctn3Bk
Схвалено!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі