Важливо МОЗ І Заявка на посаду Заступника Головного Лікаря 11 [Відкрито]

Анна Волкова

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
30
Бали
63
Вітаю, шановні співробітники!
Відкриті заявки на посаду Заступника Головного Лікаря(11)

Вимоги від кандидата:
- Наявність Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Вік від 16+ років (можливі винятки)
- Відсутність в історії гри блокувань за критичні порушення.
- Використовувати Role Play NickName за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Можливість приділяти грі не менше 3 годин для гри.
- Бажання працювати в колективі та навички комунікації з людьми.
- Базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності.
- Наявність мікрофону.
- Мати 3+ звання
- Мати рівень не нижче 10

---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------
Форма подачі заяви:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?:
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?:
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?:
11. Місто в якому Ви проживаєте:

Додаткова інформація:
- Подача двох та більше заявок від однієї особи - відмова
- Копіювання заявок - відмова
- Ідеї, які вважаються банальними та неоригінальними - відмова
- Флуд в цій темі заборонено, якщо він здійснюється кандидатом - відмова

- Використання нікнейму не Українською мовою - відмова

Останнє редагування:

Maxs Savtchuk

Новий гравець
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
15
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Максим Савчуковські
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?:Так
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:Готовий
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так маю,на 9 званні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Савчук
6. Ваш тег в Telegram:mad:Crocodilchiks
7. Ваш логін в Discord:maks_41239
8. Ваш справжній вік:14

Я, як заступник головного лікаря МОЗ, планую активно сприяти розвитку фракції та підвищенню її активності й рівня RP. У першу чергу буду ініціювати та допомагати в проведенні регулярних наборів, щоб у нас завжди були нові, мотивовані співробітники. Набори проходитимуть кілька разів на тиждень у визначений час із чіткими вимогами та якісною перевіркою кандидатів.

Також буду приділяти значну увагу агітації. Разом із складом ми будемо виїжджати в місто, спілкуватися з гравцями, запрошувати їх у фракцію, проводити RP-заходи та показувати, що МОЗ — це активна, організована та важлива частина сервера.

Окремо хочу впровадити та підтримувати систему регулярних премій для співробітників. Кожен, хто проявляє активність, працює на викликах, бере участь у житті фракції та демонструє якісний RP — буде отримувати додаткову винагороду. Плануються як щоденні, так і тижневі премії, а найкращі співробітники отримуватимуть особливі бонуси.

Моя мета — допомогти зробити МОЗ сильною, дисциплінованою та цікавою фракцією, де кожен має мотивацію розвиватися, працювати в команді та отримувати задоволення від гри.

10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?:

Моя мета — допомогти зробити МОЗ сильною, дисциплінованою та цікавою фракцією, де кожен має мотивацію розвиватися, працювати в команді та отримувати задоволення від гри.

11. Місто в якому Ви проживаєте:Чернівці

Максим Ярмоленко

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
5319174519605893382.jpg
1. Ваш ігровий NickName:Максим Ярмоленко
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:Так
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так,Полковник НПУ (11) 05
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим (При надобності)
6. Ваш тег в Telegram:@M_a_k_s_i_k1
7. Ваш логін в Discord:maks3333s
8. Ваш справжній вік:18
1. проводити RP-події: епідемії, масові аварії, навчання для інтернів, перевірки лікарень або співпрацю МОЗ із поліцією та ДСНС. Це зробить фракцію важливішою для всього сервера й значно підвищить рівень Role Play.

2.Найважливішою частиною МОЗ - це є новачки , Я хочу приділяти більшу частину новачкам ,а саме: допомагати їм , приймати іспити, читати лекції . Якщо у людини буде питання , то пояснити навіть якщо людина не зрозуміє з першого разу.
3.Щоб життя у нашій фракції не було таким нудним ,я планую проводити різні інтерактивні тренування, щоб у працівників було заохочення працювати.

4.Робити різні благодійні акцій наприклад бесплатне лікування на вокзалі м.Києва.
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?:Я адекватна та відповідальна людина, готовий допомагати іншим і хочу спробувати себе на цій посаді.
11. Місто в якому Ви проживаєте:Біла Церква

Даниїл Хліманцов

Hlimancov FamQ | Чорноморський край
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
253
Реакції
304
Бали
123
Вік
25
Адреса
Великі Геївці
Результати розгляду заявок на посаду заступника головного лікаря МОЗ

Схвалені кандидати:

Максим Савчуковскі​

Відмовлені кандидати:

Максим Ярмоленко - мультиакаунт

Інформація:
Співбесіда на посаду заступника головного лікаря буде проведена 23.06.2026 о 21:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 07 серверу Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/ З-L МОЗ]

Максим Ярмоленко

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
5319174519605893382 (1).jpg
1. Ваш ігровий NickName:Максим Ярмоленко
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так,Полковник НПУ (11) 05
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим (При надобності)
6. Ваш тег в Telegram:@M_a_k_s_i_k1
7. Ваш логін в Discord:maks3333s
1. проводити RP-події: епідемії, масові аварії, навчання для інтернів, перевірки лікарень або співпрацю МОЗ із поліцією та ДСНС. Це зробить фракцію важливішою для всього сервера й значно підвищить рівень Role Play.
2.Найважливішою частиною МОЗ - це є новачки , Я хочу приділяти більшу частину новачкам ,а саме: допомагати їм , приймати іспити, читати лекції . Якщо у людини буде питання , то пояснити навіть якщо людина не зрозуміє з першого разу.
3.Щоб життя у нашій фракції не було таким нудним ,я планую проводити різні інтерактивні тренування, щоб у працівників було заохочення працювати.

4.Робити різні благодійні акцій наприклад бесплатне лікування на вокзалі м.Києва.

10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?:Я адекватна та відповідальна людина, готовий допомагати іншим і хочу спробувати себе на цій посаді.
11. Місто в якому Ви проживаєте:Біла Церква

Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Поліна Шнайдер
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?: так
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?:готова
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді): маю досвід, була на посаді заступника головного лікаря МОЗ, 07 сервер.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Поліна
6. Ваш тег в Telegram:ppskml
7. Ваш логін в Discord:polka2p_09402
9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?:Дуже ретельно набирати працівників, дивитись на адекватність, наявність базових знань , та статуту МОЗ. Проводити спільні тренування з фракціями, та бути правою рукою для головного лікаря.
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?:На мою думку, цю посаду має обіймати людина яка вміє тримати себе в руках навіть у критичній ситуації. Та орієнтуватись у правилах.
11. Місто в якому Ви проживаєте:Київ

Анна Волкова

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
30
Бали
63
Результати розгляду заявок на посаду заступника головного лікаря МОЗ

Схвалені кандидати:

Максим Ярмоленко​

Поліна Шнайдер​

Відмовлені кандидати:

---------

Інформація:
Співбесіда на посаду заступника головного лікаря буде проведена 30.06.2026 о 20:00 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 07 серверу Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/ З-L МОЗ]

Адамо Філс

З-L МОЗ 07
Реєстрування
28 Бер 2026
Дописи
2
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Адамо Філс
2. Чи ознайомлені Ви з правилами лідерів/заступників?: Авжеж
3. Чи готові Ви отримати покарання у разі покидання посади раніше терміну?: Так
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тимур
6. Ваш тег в Telegram:mad:Kcatttt
7. Ваш логін в Discord:al0shka.
8. Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)
9. Які ідеї є у Вас для розвитку фракції?:Я буду активізовувати О/C для регулярних РП ситуацій (або навіть ГРП).Буду навчати новачків (в фракції) правил фракції та підвищювати їх класифікацію в знаннях. Буду проводити набори,агітації,дні відкритих дверей для того щоб кожен бажаючий зміг подивитися на роботу лікарів та доєднатися до нашої фракції.Буду давати регулярні премії бійцям.
МОЗ повинна активно розвиватися через постійне проведення лекцій для колег та молодшого складу, щоб підвищувати рівень RP та загальну підготовку співробітників. Важливо регулярно організовувати навчання з надання першої медичної допомоги, правильного відігравання ситуацій на викликах та взаємодії з іншими державними структурами.І через це я буду пояснювати О/C про правильні відігровки RP ситуацій.
Також буду проводити цікаві заходи такі як:
Безкоштовний мед.огляд,
Дні донорства крові,
RP-події: спалах хвороби, масові ДТП, катастрофи.
Будуть дуже цікаві тренування для О/C разом з іншими фракціями такі як:
Тренування з НПУ (надання допомоги при затриманнях).
Спільні навчання з ДСНС при пожежах або аваріях.
Медичний супровід великих івентів сервера.
Також буду мотивувати бійців такими способами як:
Таблиця активності лікарів.
Премії за виклики та врятованих гравців.
Нагороди: “Лікар тижня”.
Буду робити рекламу фракції таку як;
Проведення відкритих лекцій для гравців.
Організовувати різні конкурси з грошовою винагородою.
10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?: Бо я вже мав досвід на цій посаді та готовий до нового виклику
11. Місто в якому Ви проживаєте: Черкаси

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
33
Реакції
31
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Томмі Моррісон
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так наразі був на полковнику на 07
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Арсен
6. Ваш тег в Telegram: @senrai666
7. Ваш логін в Discord: fromgexx7777
8. Ваш справжній вік: 20
1.Покращити взаємодію з іншими держфракціями – проводити спільні RP-заходи з НПУ, ДСНС та СБУ для підвищення рівня RolePlay.

2.Регулярні тренування та навчання – проводити щотижневі заняття для підвищення навичок співробітників і навчання новачків.

3.Система премій та мотивації – винагороджувати активних співробітників за якісну роботу, онлайн та RP.

4.Система наставництва – закріплювати досвідчених медиків за новими співробітниками, щоб вони швидше освоювалися у фракції.

5.Медичні акції для гравців – організовувати безкоштовні медогляди, лекції з першої допомоги та інші RP-заходи для жителів сервера.

10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?: Я вважаю, що заслуговую на цю посаду, адже є відповідальним, дисциплінованим та комунікабельним гравцем. Я готовий сумлінно виконувати свої обов’язки, оперативно реагувати на виклики та надавати допомогу всім, хто її потребує. Поважаю правила сервера, вмію працювати в команді та прагну розвиватися у фракції. Моєю метою є зробити внесок у розвиток МОЗ, підтримувати високий рівень RolePlay та допомагати як колегам, так і іншим гравцям.
11. Місто в якому Ви проживаєте:Чехія м.Брно

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
33
Реакції
31
Бали
23
4. Чи маєте досвід на посаді лідера/заступника? (Вкажіть де та на якій посаді):Так наразі був на полковнику на 07
1.Покращити взаємодію з іншими держфракціями – проводити спільні RP-заходи з НПУ, ДСНС та СБУ для підвищення рівня RolePlay.

2.Регулярні тренування та навчання – проводити щотижневі заняття для підвищення навичок співробітників і навчання новачків.

3.Система премій та мотивації – винагороджувати активних співробітників за якісну роботу, онлайн та RP.

4.Система наставництва – закріплювати досвідчених медиків за новими співробітниками, щоб вони швидше освоювалися у фракції.

5.Медичні акції для гравців – організовувати безкоштовні медогляди, лекції з першої допомоги та інші RP-заходи для жителів сервера.

10. Чому саме Ви повинні зайняти посаду?: Я вважаю, що заслуговую на цю посаду, адже є відповідальним, дисциплінованим та комунікабельним гравцем. Я готовий сумлінно виконувати свої обов’язки, оперативно реагувати на виклики та надавати допомогу всім, хто її потребує. Поважаю правила сервера, вмію працювати в команді та прагну розвиватися у фракції. Моєю метою є зробити внесок у розвиток МОЗ, підтримувати високий рівень RolePlay та допомагати як колегам, так і іншим гравцям.
не той акаунт

Томмі Моррісон

Полковник ЗСУ
Реєстрування
15 Тра 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
8

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі