Звіти НПУ | Заяви на відпустку

Владислав Альварез

Я ваши деньги не считаю - вы не считайте мои
Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
142
Бали
88
1783626106119.png

Заяви на відпустку для працівників Національної Поліції Подільського Краю

Критерії для отримання відпустки:
Пропрацювати 7 днів від моменту заразування на службу
Немати активних доган та попереджень

Додаткова інформація:
Кожному працівнику надається право взяти 7 днів відпустки щомісяця.
В окремих випадках за дозволом Генерала термін максимальної відпустки може бути збільшений.

Форма подачі заяви
Керівництву Національної поліції Подільського Краю
Від: "Посада" "Ім'я Прізвище"
Національної поліції Подільського Краю.
Заява на відпустку
Я "Ім'я, прізвище" "посада" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від дд.мм.рррр до дд.мм.рррр. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: дд.мм.рррр
Підпис: .

Дима Обой

Новий гравець
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
0
Бали
8

Від: Молодшого Лейтенанта Дима Обой.
Заява на відпустку

Я Дима Обой Молодший Лейтенант Національної поліції Подільського Краю
прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 12.07.2026 до 19.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 10.07.2026.

Підпис: by OBOY~!

Владислав Плетінь

Громадянин
Реєстрування
13 Кві 2024
Дописи
68
Реакції
3
Бали
53
Від: Молодшого лейтенанта Влада Плетіня
Заява на відпустку
Я Влад Плетінь Молодший лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 11.07.2026 до 14.07.2026 На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку
Дата: 11.07.2026
Підпис: ПВр

Останнє редагування:

Владислав Альварез

Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
142
Бали
88

Від: Молодшого Лейтенанта Дима Обой.
Заява на відпустку

Я Дима Обой Молодший Лейтенант Національної поліції Подільського Краю
прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 12.07.2026 до 19.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Дата: 10.07.2026.

Підпис: by OBOY~!
Схвалено!

Владислав Альварез

Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
142
Бали
88
Від: Молодшого лейтенанта Влада Плетіня
Заява на відпустку
Я Влад Плетінь Молодший лейтенант Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 11.07.2026 до 14.07.2026 На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку
Дата: 11.07.2026
Підпис: ПВр
Схвалено!

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
581
Реакції
158
Бали
103
Від: "Мл.Лейтенант" "Олександр Соколов"
Заява на відпустку
Я "Олександр Соколов" "мл.лейтенант" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 16.07.2026 до 22.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.
Дата: 16.07.2026
Підпис: SOKOLOV

Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
16
Бали
8
Від: сержанта Національної поліції України
Гальчія Адама

Заява на відпустку

Я, Гальчій Адам, сержант Національної поліції України, прошу розглянути мою заяву на надання відпустки терміном з 17.07.2026 по 20.08.2026.

Протягом тривалого часу я сумлінно виконував свої службові обов’язки, поставлені переді мною завдання виконував у найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент не маю активних доган або попереджень.

Дата: 17.07.2026

Підпис: ГА

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,302
Реакції
4,115
Бали
253
Від: "Мл.Лейтенант" "Олександр Соколов"
Заява на відпустку
Я "Олександр Соколов" "мл.лейтенант" Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 16.07.2026 до 22.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.
Дата: 16.07.2026
Підпис: SOKOLOV
Вітаю, наразі відмовлено.
Останній раз ви перебували в мережі - 11.07.26, завтра 7 днів вашої відсутності, якщо причина відпустки серйозна поясніть в особистих.

Денис Тимошик

Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,302
Реакції
4,115
Бали
253
Від: сержанта Національної поліції України
Гальчія Адама

Заява на відпустку

Я, Гальчій Адам, сержант Національної поліції України, прошу розглянути мою заяву на надання відпустки терміном з 17.07.2026 по 20.08.2026.

Протягом тривалого часу я сумлінно виконував свої службові обов’язки, поставлені переді мною завдання виконував у найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент не маю активних доган або попереджень.

Дата: 17.07.2026

Підпис: ГА
Вітаю, схвалити відпустку на місяць, на жаль, неможливо.

Stas Bondarchuk

Козак
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
33
Реакції
6
Бали
13
Від: Ст.Сержанта Стаса Бондарчука
Заява на відпустку
Я Стас Бондарчук Ст.Сержант (4) Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 19.07.26 до 05.08.26. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент маю на рахунку 1 догану.

Дата: 19.07.26
Підпис: Бондарчук
(Причина: Мушу їхати за кордон)

Денис Тимошик

Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,302
Реакції
4,115
Бали
253
Від: Ст.Сержанта Стаса Бондарчука
Заява на відпустку
Я Стас Бондарчук Ст.Сержант (4) Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 19.07.26 до 05.08.26. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент маю на рахунку 1 догану.

Дата: 19.07.26
Підпис: Бондарчук
(Причина: Мушу їхати за кордон)
Вітаю, схвалено, хорошого відпочику.

Максим Тарасович

Новий гравець
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
8
Від: Капітана, Максима Тарасовича

Заява на відпустку
Я Максим Тарасович капітан(9) Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 22.07.2026 до 28.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Реєстрування
4 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
9
Бали
6
Заява на відпустку
Я "Вова Шмигельський " Національної поліції Подільського Краю прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки, терміном від 22.07.2026 до 29.07.2026. На протязі довгого часу я сумлівно виконував свої службові обов'язки, поставлені переді мною задачі виконував в найкоротші терміни, накази керівництва виконував безумовно. На даний момент немаю на рахунку активних доган або попереджень.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі