Авдій Петренко
Міліонер на мінімалках
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 161
- Реакції
- 51
- Бали
- 33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Невідомий та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: я їхав потім побачив рідке авто 6х6 завитався щось у власника він трішки спав побачив поліцейського самого в патрульній автівці, потім я поїхав, працівник стояв біля банкомату, він сів в машину та поїхав включив спец сигнал з сиреною та виїхав на зустрічну смугу, проїхав на червоне світло світлофору на наступному включив сирену, таке відчуття що поліцейський під чимось бо так їздити ненормально він приїхав до НПУ м. Києва, та я хотів запитати що це було кажу шановний а він ігноруючи звернення громадянина
та втік у червону зону.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 19.07.2026 12:11
До скарги до прокуратури додаю: Доказ
житон який я встиг побачити 16631
СТАТУТ НПУ а саме:
2.27 Заборонено використовувати службовий транспорт в особистих цілях.
3.8 Кожен співробітник зобов'язаний заправляти та лагодити службовий транспортний засіб. (автівка була пошкоджена)
також Закон про НПУ
Стаття 10.
Стаття 11. Безперервність
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) Discord Avdii3
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: я їхав потім побачив рідке авто 6х6 завитався щось у власника він трішки спав побачив поліцейського самого в патрульній автівці, потім я поїхав, працівник стояв біля банкомату, він сів в машину та поїхав включив спец сигнал з сиреною та виїхав на зустрічну смугу, проїхав на червоне світло світлофору на наступному включив сирену, таке відчуття що поліцейський під чимось бо так їздити ненормально він приїхав до НПУ м. Києва, та я хотів запитати що це було кажу шановний а він ігноруючи звернення громадянина
та втік у червону зону.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 19.07.2026 12:11
До скарги до прокуратури додаю: Доказ
1:27 поїхав
1:36 включив маячки з звуковим сигналом
2:04 поїхав по тротуару
2:10 заїхав на газон
2:24 проігнорував громадянина
2:34 зайшов на мені не доступну тереторію
1:36 включив маячки з звуковим сигналом
2:04 поїхав по тротуару
2:10 заїхав на газон
2:24 проігнорував громадянина
2:34 зайшов на мені не доступну тереторію
житон який я встиг побачити 16631
СТАТУТ НПУ а саме:
2.27 Заборонено використовувати службовий транспорт в особистих цілях.
3.8 Кожен співробітник зобов'язаний заправляти та лагодити службовий транспортний засіб. (автівка була пошкоджена)
також Закон про НПУ
Стаття 10.
Взаємодія з населенням на засадах партнерства
1. Діяльність поліції здійснюється в тісній співпраці та взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства і спрямована на задоволення їхніх потреб.
1. Діяльність поліції здійснюється в тісній співпраці та взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства і спрямована на задоволення їхніх потреб.
1. Поліція забезпечує безперервне та цілодобове виконання своїх завдань. Кожен має право в будь-який час звернутися за допомогою до поліції або поліцейського.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) Discord Avdii3