В очікуванні ПРОПОЗИЦІЯ Щодо Встановлення NPC В Лікарнях

Микола Живчик

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
118
Реакції
198
Бали
48
Вітаю Всіх Шановні!
Моя ідея полягає на тому щоб зробити в лікарнях 3 міст:Київ Дніпро та Харків там де стоїть NPC щоб купити мед книгу зробити додаткову послугу задля того щоб гравець міг купити знову в будь який момент мед карту на 7 днів за 50 тисяч та на 14 за 75 тисяч.
Тому що на деяких серверах видача проходить раз в день або і раз в 2 дня.Це дуже довго треба чекати щоб просто видали мед карту а на серверах таких гравців є дуже багато наприклад на 02,06 видають раз в день на 04 так само на 03 тоже.
І тому щоб просто придбати нову мед книжку треба буде чекати Бог зна скільки щоб зайшов лікар 7+ рангу яких є в фракції дуже мало і тоді би він видав мед книгу.
А так пасля додання цієї послуги в NPC буде всім гравцям та також держ службовцям отримати швидко та зручно мед книгу,навіть коли немає лікаря в області.

Дуже буду вдячним всім за підтримку.
Та бажаю всім приємної Гри на Ukraine GTA

Реєстрування
28 Бер 2025
Дописи
25
Реакції
6
Бали
8
Вітаю Всіх Шановні!
Моя ідея полягає на тому щоб зробити в лікарнях 3 міст:Київ Дніпро та Харків там де стоїть NPC щоб купити мед книгу зробити додаткову послугу задля того щоб гравець міг купити знову в будь який момент мед карту на 7 днів за 50 тисяч та на 14 за 75 тисяч.
Тому що на деяких серверах видача проходить раз в день або і раз в 2 дня.Це дуже довго треба чекати щоб просто видали мед карту а на серверах таких гравців є дуже багато наприклад на 02,06 видають раз в день на 04 так само на 03 тоже.
І тому щоб просто придбати нову мед книжку треба буде чекати Бог зна скільки щоб зайшов лікар 7+ рангу яких є в фракції дуже мало і тоді би він видав мед книгу.
А так пасля додання цієї послуги в NPC буде всім гравцям та також держ службовцям отримати швидко та зручно мед книгу,навіть коли немає лікаря в області.

За

Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
29
Реакції
31
Бали
63
Вітаю Всіх Шановні!

Проти!
Це вже розглядали не один раз - це зменшіть активність МОЗ. Якщо в вас проблема з мед.картами на сервері - звертайтеся до адміністрації серверу​

LightQueen

Bikers 01 one love ♡
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
49
Реакції
170
Бали
38
Ніхто не буде цього робити, потім фракція МОЗ буде «мертвою», пишіть лідеру МОЗ щоб частіше видавав, тому це покращення не піде на користь

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі