Відмовлено Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Веталь 1

Козак
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
21
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Веталь Крутий
2. Нікнейм порушника:Андрій Хуракан
3. Назва клану порушника: [The-Extreme]
4. Суть скарги: Оскарження рішення
Хочу звернутися до адміністрації щодо гравця Андрія Хуракана.

Даний гравець систематично провокує конфлікти. Саме він першим починає діалог, переходить на образи та створює конфліктні ситуації. Його поведінка є провокаційною та негативно впливає на ігрову атмосферу.

Зі свого боку я не допускав образ, провокацій чи образливих висловлювань на адресу гравця або його рідних. На наданих доказах це чітко видно.

Прошу повторно переглянути дану скаргу та оскаржити винесене щодо мене рішення, оскільки вважаю його необґрунтованим. Прошу уважно ще раз ознайомитися з усіма доказами та прийняти справедливе рішення.

Дякую за розгляд.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):на фото

Вкладення​

• Снимок экрана (1158).jpg
    Снимок экрана
    916.9 Кб · Перегляди: 9
  • Снимок экрана (1160).jpg
    Снимок экрана (1160).jpg
    754.6 Кб · Перегляди: 9
  • Снимок экрана (1161).jpg
    Снимок экрана (1161).jpg
    734.6 Кб · Перегляди: 9
  • Снимок экрана (1163).jpg
    Снимок экрана (1163).jpg
    952.8 Кб · Перегляди: 9

6. Дата порушення:26.07.26 23:43

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
Даний гравець неодноразово вчиняє такі порушуння,а потім пише оскарження у яких вводить адміністрацію в оману перекручуючи це на свою вигоду(іншими словами робить із всіх дурних)перегляньте попередні скарги на нього.На мою думку даному гравцю потрібно ще добавити покарання за прошлий раз і обман адміністрації який йому несправедливо оскаржили!!! Скарга на гравця у які він так само ображав батьків несправедливе оскарження скарга на оскарження у які я був правий прошу зазначити що перший раз і другий раз даному гравцю видали бан....так шо про ніякий мут не може йти і мови!!!Не справедливо виходить,що інші гравці отримують бани за ідентичні порушення а даний гравець пише оскарження вводить адмін. в оману і йому перевидають мут!!!Тут або покривання/блат гравців або я не знаю....Також даний гравець подав скаргу на гравця Андрій Хуракан у які скріншоти від третього лиця і хочу зауважити,що судячи по часу у чаті саме гравець Веталь Крутий перший почав провокувати завуальованими образами батьків...На мою думку гравець вже вводить адміністрацію в оману.Так само гравець написав скаргу і на мене у які відеодоказ ще за 16.07.2026 і там чути як гравці не задоволенні тим що він зробив а саме обманув мене на авто у якому як він стверджував,що деталі там цілі але після покупки деталі там були ломані і він це вирізав,а закинув лише той відрізок відео який йому вигідний...

Останнє редагування:

Веталь 1

Козак
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
21
Реакції
10
Бали
8
Даний гравець неодноразово вчиняє такі порушуння,а потім пише оскарження у яких вводить адміністрацію в оману перекручуючи це на свою вигоду(іншими словами робить із всіх дурних)перегляньте попередні скарги на нього.На мою думку даному гравцю потрібно ще добавити покарання за прошлий раз і обман адміністрації який йому несправедливо оскаржили!!! Скарга на гравця у які він так само ображав батьків несправедливе оскарження скарга на оскарження у які я був правий прошу зазначити що перший раз і другий раз даному гравцю видали бан....так шо про ніякий мут не може йти і мови!!!Не справедливо виходить,що інші гравці отримують бани за ідентичні порушення а даний гравець пише оскарження вводить адмін. в оману і йому перевидають мут!!!Тут або покривання/блат гравців або я не знаю....Також даний гравець подав скаргу на гравця Андрій Хуракан у які скріншоти від третього лиця і хочу зауважити,що судячи по часу у чаті саме гравець Веталь Крутий перший почав провокувати завуальованими образами батьків...На мою думку гравець вже вводить адміністрацію в оману.Так само гравець написав скаргу і на мене у які відеодоказ ще за 16.07.2026 і там чути як гравці не задоволенні тим що він зробив а саме обманув мене на авто у якому як він стверджував,що деталі там цілі але після покупки деталі там були ломані і він це вирізав,а закинув лише той відрізок відео який йому вигідний...
Оце ти брехло

lav_4ebyrek

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
10
Реакції
3
Бали
305
Я вважаю що тут водиш тіки ти в оману, тому що ти не однократно бував в бані за образу інших гравців і получав дуже багато мутів.
Так що тут тіки тобі вірити не можна

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
Я вважаю що тут водиш тіки ти в оману, тому що ти не однократно бував в бані за образу інших гравців і получав дуже багато мутів.
Такий розумний да?Ану поясни де я ввожу в оману?Тут все видно,що віталька і дня не може посидіти своє покарання і зібрав тут свій фан клуб школьніків які будуть його виправдовувати))Це просто не пацанський поступок завульовано ображати батьків,а потім давати задню...Віталік раз ти такий крутий)))то вискажись номально вже шо ти намьоками оскаєш?

Веталь 1

Козак
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
21
Реакції
10
Бали
8
Шановна адміністраціє!
Хочу звернути вашу увагу на те, що я ніколи не купував автомобіль у цієї людини і не планую цього робити в майбутньому. Так само я не маю наміру продавати йому будь-яке майно.
Мені незрозуміло, чому ви довіряєте його словам, адже він поширює неправдиву інформацію. Усі його твердження про те, що я купував у нього автомобіль, не відповідають дійсності.
Прошу адміністрацію оцінювати ситуацію лише на підставі доказів, а не голослівних заяв.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
Да я теж отримував покарання за образи гравців але я ніколи задню не давав вже як получив бан то хоч знаю за шо...А це шо тіпа віталіка пооскав намьоками і даже за це не може відповісти...позор

Веталь 1

Козак
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
21
Реакції
10
Бали
8
Такий розумний да?Ану поясни де я ввожу в оману?Тут все видно,що віталька і дня не може посидіти своє покарання і зібрав тут свій фан клуб школьніків які будуть його виправдовувати))Це просто не пацанський поступок завульовано ображати батьків,а потім давати задню...Віталік раз ти такий крутий)))то вискажись номально вже шо ти намьоками оскаєш?
Ти весь час намагаєшся показати себе святим і хорошим, але покажи своє справжнє обличчя. Не ховайся за маскою. Насправді ти поводишся зовсім не так, як намагаєшся показати іншим.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
Шановна адміністраціє!
Хочу звернути вашу увагу на те, що я ніколи не купував автомобіль у цієї людини і не планую цього робити в майбутньому. Так само я не маю наміру продавати йому будь-яке майно.
Мені незрозуміло, чому ви довіряєте його словам, адже він поширює неправдиву інформацію. Усі його твердження про те, що я купував у нього автомобіль, не відповідають дійсності.
Прошу адміністрацію оцінювати ситуацію лише на підставі доказів, а не голослівних заяв.
Ахаха віталька який ти чемний і як гарно пишеш на форумі,ще якби ти у грі такий був то проблем би ніяких не було...

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
Ти весь час намагаєшся показати себе святим і хорошим, але покажи своє справжнє обличчя. Не ховайся за маскою. Насправді ти поводишся зовсім не так, як намагаєшся показати іншим.
Ти шо психолог?яке справжне обличчя тіп я граю у гру і якшо і образив когось то я не відмовляюсь від цього)))

Веталь 1

Козак
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
21
Реакції
10
Бали
8
Да я теж отримував покарання за образи гравців але я ніколи задню не давав вже як получив бан то хоч знаю за шо...А це шо тіпа віталіка пооскав намьоками і даже за це не може відповісти...позор
Покажи, будь ласка, де саме на скріншотах видно, що я ображав його або його батьків. Я таких доказів не бачу. Натомість саме він дозволяв собі образи на мою адресу.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,151
Реакції
577
Бали
409
Вітаю.
В кожному випадку і при кожному покаранні, гравець який його отримав відповідає виключно за свої дії.
Також була врахована ваша історія покарань, перед виданням вердикту у скарзі, яка свідчить про ваші неодноразові порушення за образи гравців, завуальовані образи.
Ви прекраснно розумієте зміст ваших повідомлень.
В оскаржені відмовлено.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі