Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Відмовлено1. Ваш нік: Міша баннерс2. Нік порушника:Іван Негроманенко3. Дата та час:14.50;284. Суть скарги:СкамГравець обманув мене Прошу перевірити чи
докозательсво : договор був я вам кидаю 250к потмо ви мне корм а потом ище 250к а ви мне корбікорм вірно він сказав вірно потом він передумав сказав 600к за все я написав
я вам кидаю 300К
ипотом ище 300к він дав номер карти 263524 я скинув 300к потом він убегає прошу прийняти рішення наказати гравця за скамерство дякую за увагу!
докозательсво : договор був я вам кидаю 250к потмо ви мне корм а потом ище 250к а ви мне корбікорм вірно він сказав вірно потом він передумав сказав 600к за все я написав
я вам кидаю 300К
ипотом ище 300к він дав номер карти 263524 я скинув 300к потом він убегає прошу прийняти рішення наказати гравця за скамерство дякую за увагу!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.