1. Ваш ігровий NickName:Антон Наливайко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів, проекту, організації:? Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:? Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера або заступника:? Присутній, Полковник СБУ 77 Днів
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро
6. Ваш тег в Telegram @Dimitri_Arabenko
7. Ваш логін в Discord @Havai-_0
8. Ваш справжній вік:17
9. Які в вас є ідеї для фракції:Хочу підняти онлайн і
регулярний зворотний зв'язок від гравців, збирати проблеми держ. організацій і передавати їх керівництву.
Допомога новим гравцям зробити зрозумілішу систему адаптації для тих, хто тільки приходить у державні фракції.
Активність держ. організацій проводити спільні заходи між фракціями: навчання, перевірки, спільні операції, RP-ситуації.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Вважаю, що зможу зайняти цю посаду завдяки своєму тривалому досвіду на проєкті та розумінню роботи державних організацій. Для мене ця посада — не просто статус, а можливість реально впливати на розвиток державного сектору. Я готовий працювати з лідерами, допомагати їм у вирішенні проблем, контролювати виконання поставлених завдань та приділяти увагу розвитку RP. Також хочу налагодити нормальний зворотний зв’язок між гравцями, лідерами та адміністрацією, щоб проблеми не залишалися без уваги. Готовий відповідально виконувати свої обов’язки та оцінювати результат не за словами, а за реальною роботою.
11. Місто в якому живете: Львів
12. Чи отримували ви глобальні покарання (блокування):? Ні не було
13. Який ранг в фракції ВРУ? 3 (Охоронник)