- Реєстрування
- 3 Гру 2024
- Дописи
- 368
- Реакції
- 90
- Бали
- 73
- Вік
- 27
Вітаю, шановні працівники!
У цій темі ви можете подати звіт про виконану роботу за тиждень.
📝 Форма подачі звіту
Ізмайловій Діані Едуардівні
Від: [Ваша посада], [Ваше Прізвище та Ім'я]
📋 Звіт про виконану роботу за період з [ДД.ММ.РРРР] по [ДД.ММ.РРРР]
Я, [Ваше Прізвище та Ім'я], перебуваючи на посаді [Ваша посада] (9–11 ранг), виконав(-ла) необхідну роботу для звітності. Нижче надаю короткий опис виконаних завдань та докази:
1. Виконана робота (короткий опис): [Опис виконаної роботи]
2. Докази виконаної роботи (через Imgur або аналоги): [Посилання]
Дата подачі звіту: [ДД.ММ.РРРР]2. Докази виконаної роботи (через Imgur або аналоги): [Посилання]
Підпис: [Ваш підпис / Нікнейм]
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
📌 Примітки та правила
⏰ Дедлайн подачі: Максимальний термін подачі звіту — Субота до 23:00.📋 Форма: Звіти приймаються виключно за встановленою формою вище.
📅 Актуальність: У щотижневому звіті вказується вся робота, виконана вами виключно за поточний тиждень. Робота має бути охайно оформлена та зручна для перевірки.
🚫 Заборонено: Вставляти у звіт однакові скріншоти або роботу, яка вже подавалася на минулому тижні.
⚠️ Відповідальність: За незадовільний звіт працівник отримує покарання. Якщо ви не маєте змоги подати звіт у вказаний дедлайн, обов'язково попереджуйте про це Головного лікаря.
📊 Мінімальна кількість балів для звіту
🔷 Заступники головного лікаря [11] — 80 балів
🔷 Головні відділеннями [10] — 70 балів
🔷 Лікарі психіатри [9] — 60 балів
🔗 [Система балів — Посилання]
Останнє редагування: