Зачинено Для Олега Галицького №3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
94
Реакції
256
Бали
301
1. Ваш нікнейм: 1962
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: Пишу третю скаргу і сподіваюсь останню яка внесе ясність в усьому проісходящом, почнемо з того в мойом звинуваченні зі слів гравця "Айріс Лемберг(Соломія Капрізон)" ідуть звинувачення в мою сторону за "злив" та "погрози зливу" доказ того що фото за які іде мова були надали добровільно + те що можливо якщо вони вийшли десь подалі нашої переписки це факт того що я не один такий якому могла писати та надсилати данна персона, а точніше гравець "Айріс Лемберг" з подальшими якимось звинуваченнями які навіть не зафіксовані десь на форумі, жодної скарги....і, але без будь яких прямих доказів що саме я їх злив як стверджує данний гравець, також я можу надати всі подальші фото з датой і часом(за потреби), які данна особа надіслала добровільно, та надалі вводить адміністрацію в оману так як надає брехливі докази, прямими словами "вирвані з контексту" - на своє перше оскарженння я був готовий так як готовий і зараз піти в войс та надати всі підтвердження, опровердження всього того що на мене було наговорено в тому числі "за куплю/продажу віртів/майна на різних серверах(що не являється правдою, готовий відповісти та вспомнити за кожен перевод чи отримання будь яких коштів в будь яких сумах від будь якого гравця на будь якому сервері на якому я грав" та на те що не являється правдою, тг @kaprizon777 , ds @Alegator777 , на що ГА 07 відповідає мені після моїх не одноразових звернень мого бану піти в ДС для прояснення ситуації з баном відповідає: "Нажаль ні" , в той же час де в дс ГА не відповів абсолютно нічого доказ десь тут , що може свідчити про якись блат або щось подібне зі сторони Адміністрації 03, 06, 07 , про що було повідомлено Вам, пане Олеже в особистих повідомленнях в ТГ користувачем @kaprizon777 , прошу надалі провести "службове рослідування" з усіма причетними до цієї ситуації, прояснити з кожним причетним як гравцями так і адміністратором, кожну його дію, видане(невидане, взяте на розгляд) покарення, тощо., також потребую будь які подальші докази зі сторони гравця "Айріс Лемберг(Соломія Капрізон)" яка надалі надалі продовжує грати на 03сервері в обхід свого покарання за участі в "обміні між серверами" - по при те що до цього вона видалила акк на 03, а з часом создала новий після того як видали покарання, що ви можете прослідкувати за логами та переглянути по іп данного гравця ., та хизується тим що на кожному сервері її розбанили, докази надсилаю вам в ТГ..., які надаються нею, нехай надаються в текстовій формі та згідно правил UG, тобто з усіма доказами сюди на форум, так як пишуть правила UG, а не так як зараз вийло, що "хтось комусь нажалівся в лс" - за рахунок обіди та зливу за "обмін між серверами" - та надалі за рахунок знайомств з кругом адміністрації намагається вийти "сухим із води" - прошу видати справедливе покарання всім причетним та всім "покриваючим, закриваючим скарги" і тому подібним.
також прошу зауважити що в данній ситуації за цієї ситуацію в мене злетів гараж на 07сервері №37 просто без будь яких пояснень та після бану мого акаунту на 07 з 03.08.26 в той же день було мною написано оскарження і до цих пір воно не розглянуть, про похідність цього гаражу вім також пане Олеже було повідомлено в ТГ від користувача зазначеного вище в цьому ж повідомленні, знаю, з зізнанням моїх порушень він все рівно би злетів, але не беручи це до уваги прошу взяти до УВАГИ дії адміністрації стосовновно цієї ситуації загалом, та на Ваш розсуд - розсудити хто, що, як і де, в чому винен, та видати справедливі покарання як по відношенню до гравців так і до адміністрації
<3Капрізон
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/s9NV0KpK
5. Дата порушення:

Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
56
Реакції
42
Бали
366
1786871934146.png

Я тебя ждал..

Alegator777

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
94
Реакції
256
Бали
301
ну дальше в тг по числу і місяцю дивись)

Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
56
Реакції
42
Бали
366

Айріс Лемберг

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
59
Реакції
142
Бали
182
ця розмова була після того як ти злив. і докази на те як ти зливав і ще більше погроз в мене тоже є.

Alegator777

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
94
Реакції
256
Бали
301
Закрийте від флуду, почекаємо КП

Айріс Лемберг

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
59
Реакції
142
Бали
182
ти гнила людина, капрізон. нормально з дівчинкою не можеш розтатися в свої 27, все ніяк не вгамуєшся. хватить ображатися на те, що я не хочу миритися з тобою. залиш мене в спокої, іноді так буває)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі