В очікуванні ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Морозенко<3

Старожила перекупа
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
98
Реакції
67
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максим Морозенко
2. Нікнейм порушника:Максим Марцінків та Олежка Скиданчик
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги: 1 Відео.Я приїхав на набір після чого сказали покинуть тиреторію, він сказав "є 15 секунд покинуть" він порахував до 3, я почав їхати і він почав просто тулити. 2 Відео. Приїхав поскаржитись після лікування сказали також є 15 секунд покинути, Олежка Скиданчик порахував до 5 та затулив.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Откат 1 Откат 2
6. Дата порушення:18.08.2026

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
754
Реакції
1,050
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Максим Морозенко
2. Нікнейм порушника:Максим Марцінків та Олежка Скиданчик
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги: 1 Відео.Я приїхав на набір після чого сказали покинуть тиреторію, він сказав "є 15 секунд покинуть" він порахував до 3, я почав їхати і він почав просто тулити. 2 Відео. Приїхав поскаржитись після лікування сказали також є 15 секунд покинути, Олежка Скиданчик порахував до 5 та затулив.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Откат 1 Откат 2
6. Дата порушення:18.08.2026
Вітаю!

Я надав наказ 11/10 ліквідовувати вас та вашого друга, коли ви приїжджаєте на територію ДКВС, оскільки ви не є адекватними людьми та постійно намагаєтесь завадити розвитку фракції.

Максим Морозенко<3

Старожила перекупа
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
98
Реакції
67
Бали
23
Вітаю!

Я надав наказ 11/10 ліквідовувати вас та вашого друга, коли ви приїжджаєте на територію ДКВС, оскільки ви не є адекватними людьми та постійно намагаєтесь завадити розвитку фракції.
Так а как они узнали меня, у меня полная тонировка. И они дали мне 15 секунд😂 Ты прям разумный

Тарас Бондаренко

Cхідна Україна 03 Полковник ДКВС
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
36
Реакції
43
Бали
23
Вітаю!
Ми вам надли 15 секунд щоб покинути жовту зону ДКВС по причині 11.9 КУПАП (Не виконання вимоги співробітника держ.орг).

Максим Морозенко<3

Старожила перекупа
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
98
Реакції
67
Бали
23
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі