Відмовлено Згадка рідних в Негативному контексті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Сокіл

Новий гравець
Реєстрування
11 Лис 2024
Дописи
6
Реакції
0
Бали
6
Форма скарги:Згадка рідних в Негативному контексті
Ваш нікнейм: Влад Сокіл
Нікнейм гравця: Матвій Руденко
Дата порушення:18.08.2026
Опишіть ситуацію: біг біля вокзалу Дніпра зупинила людина на мопеді після чого почав провокувати казав він це в мікрофон тому на кадер не попало але він продовжив провокувати після чого почав бити балончиком для графіті в зз тоді я не витримав і обізвав за це я понесу покарання також тому не проти щоб і ви видали мені мут в йому бан після того як я обізвав його від н сказав погані слова про мою маму я думаю ви розумієте які після чого він виїхав прошу покарати гравця!
Скріншот/відео від свого обличчя:

(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)

Андрій Горн

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
234
Реакції
95
Бали
217
Форма скарги:Згадка рідних в Негативному контексті
Ваш нікнейм: Влад Сокіл
Нікнейм гравця: Матвій Руденко
Дата порушення:18.08.2026
Опишіть ситуацію: біг біля вокзалу Дніпра зупинила людина на мопеді після чого почав провокувати казав він це в мікрофон тому на кадер не попало але він продовжив провокувати після чого почав бити балончиком для графіті в зз тоді я не витримав і обізвав за це я понесу покарання також тому не проти щоб і ви видали мені мут в йому бан після того як я обізвав його від н сказав погані слова про мою маму я думаю ви розумієте які після чого він виїхав прошу покарати гравця!
Скріншот/відео від свого обличчя:

(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Вітаю, відмовлено!
На доказах не видно дати. Будь ласка завантажте повний скрін та переподайте скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі