Розглянуто Виключно для Алекса Шнайдера прохання іншим навіть не коментувати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
88
Бали
366
1. Ваш нікнейм:Бодя Авторитетович
2. Нікнейм адміністратора:Олег Ричков
3. Суть скарги: Вітаю шановний ГА, хочу звернути увагу на дії Олега Ричкова, дивлячись на цю скаргу Тут після розмови Васі Поліщука з Олегом Ричковим данний слідкуючий, не мавши явних фактів мого порушень, вирішив видалити мене з офіційної группи ЗСУ в телеграмі без обгрунтованої на то причини, добре, на наступний день, 22.08.2026 мене не було в онлайні з обіда і до самого вечора наступного дня, тобто сьогодні 23.04.2026 я заходжу в гру і мене було звільнено за Втратою довіри Докази, я більше ніж впевнений що моє звільнення було здійснено через розмову слідкуючого з моїм товаришом і виходить так що адміністратор повіривши словам простої людини, без явних на то доказів взяв і звільнив мене з фракції, прошу надати мені явні докази мого порушень також покарати данного адміністратора
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): докази переписки надам в особисті мій тг @Knyahzestvo
5. Дата порушення:23.08.2026

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
307
Реакції
108
Бали
244
Вітаю! Надаю відповідь як відповідач, на якого подано дану скаргу (згідно з п. 3.2 правил форуму).
Твердження про те, що вас було звільнено «без фактів та на основі чиїхось слів», є абсолютно неправдивими й маніпулятивними:
  1. Прямі докази афільованості та зливу: На скріншоті, який ви особисто прикріпили у своїй же скарзі, чітко видно, як ви допитуєте слідкуючу адміністрацію щодо звільнення Васі Поліщука («Яка причина увола», «Конкретна причина яка», «Звідки вам знати може він змінився»). Це є прямою та беззаперечною доказовою базою того, що ви є безпосереднім товаришем цієї особи, відстоюєте її інтереси, займаєтеся адвокацією цивільних поза фракцією та систематично зливали йому внутрішню закриту інформацію ЗСУ, перебуваючи на посаді.
  2. Деструктивне минуле та підрив роботи ЗСУ: Ваша діяльність у фракції вже давно мала деструктивний характер. Будучи заступником, ви відзначилися вибірковим розформом фракції під власні інтереси, через що вашу сваволю довелося офіційно відкатувати.
  3. Обґрунтування «Втрати довіри» та зв'язок із Васею: Коли постало питання щодо дій Васі Поліщука, у групі старшого складу було проведено голосування - понад 80% старшого складу категорично висловилися проти нього через повну втрату довіри. Оскільки ви виступали його зв'язковим, зливали йому закриту інформацію та допитували слідкуючих за його звільнення, довіру до вас як до бійця фракції було також повністю втрачено.
1787473188512.png
сама скарга: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Слідаки-ЗСУ-Яворський-і-Ричков.432429/

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
88
Бали
366
Вітаю! Надаю відповідь як відповідач, на якого подано дану скаргу (згідно з п. 3.2 правил форуму).
Твердження про те, що вас було звільнено «без фактів та на основі чиїхось слів», є абсолютно неправдивими й маніпулятивними:
  1. Прямі докази афільованості та зливу: На скріншоті, який ви особисто прикріпили у своїй же скарзі, чітко видно, як ви допитуєте слідкуючу адміністрацію щодо звільнення Васі Поліщука («Яка причина увола», «Конкретна причина яка», «Звідки вам знати може він змінився»). Це є прямою та беззаперечною доказовою базою того, що ви є безпосереднім товаришем цієї особи, відстоюєте її інтереси, займаєтеся адвокацією цивільних поза фракцією та систематично зливали йому внутрішню закриту інформацію ЗСУ, перебуваючи на посаді.
  2. Деструктивне минуле та підрив роботи ЗСУ: Ваша діяльність у фракції вже давно мала деструктивний характер. Будучи заступником, ви відзначилися вибірковим розформом фракції під власні інтереси, через що вашу сваволю довелося офіційно відкатувати.
  3. Обґрунтування «Втрати довіри» та зв'язок із Васею: Коли постало питання щодо дій Васі Поліщука, у групі старшого складу було проведено голосування - понад 80% старшого складу категорично висловилися проти нього через повну втрату довіри. Оскільки ви виступали його зв'язковим, зливали йому закриту інформацію та допитували слідкуючих за його звільнення, довіру до вас як до бійця фракції було також повністю втрачено.
Вас хтось простив оправдуватись?

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
307
Реакції
108
Бали
244
Вас хтось простив оправдуватись?
Я відповідаю вам по суті поданої скарги, оскільки вона стосується моїх дій як слідкуючого, і надаю доказову базу для розкладу ситуації.

Ваша реакція чудово демонструє, що проти наданих фактів (зокрема вашого ж скріншоту) аргументів у вас немає. Замість пояснень по справі ви переходите на подібні репліки, чим лише додатково підтверджуєте обґрунтованість рішення про «Втрату довіри».

Більше відповідати на ваші провокації не бачу сенсу. Очікуйте на рішення ГА.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
563
Бали
409
Вітаю Шановний Гравець!
Оскільки вша скарга є доповненням до іншої, загальний вердикт наданий у цій скарзі: Посилання
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі