Розглянуто Ярослав Рибальченко | Хочу щоб старший від нього відповів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
1. Нікнейм адміністратора:Ярослав Рибальченко,Максим Петрушка
2. Особистий нікнейм:Сергій Кайцман
3. Суть скарги:Я не згоден с вердиктов Головної Адміністраціі,Мене вбили,й ігрок не получив покарення,вони написали що нема повної ситуаціі,в правилах написано що забороняется дм в ігрі й ігрок буде наказан,але я не де не побачив правила що якщо я не маю повної ситуаціі то ігрок уникне від покарання.Я правильно оформив жалобу докази маю й прошу покарати ігрока й провести бесіду з Головним Адміністротором,бо що він що другий адмін пишуть вердикти з видуманних правил!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Тут як хлопак мене вбив,Тут як 5 осіб мене розріляло.
5. Дата походження:08.05.2023

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
7. Ігровий процесс
7.1.
"DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини.
7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
13. Нелегальні організацій.
13.1.
DM мирного гравця на територіях зеленої зони.
13.2. DM мирного гравця.
13.3. Вбивство на території інших кланів (картель, бункер).
13.5. NonRP дії.
Це що нарушили ігроки в мою сторону,дайте мені правило що як я маю неповну ситуацію скаргу відмовлять?

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши усі докази, Адміністратор видав покарання вірно.
1. Те що Адміністратор не розглянув скаргу щодо ДМ, немає повної картини ситуації, вам наголосив щоб написали скаргу повторно, додавши повні докази.
2. Адміністратор видав покарання усім, хто порушував правила серверу, не бачу порушень від Адміністратора.

Передаю Керівництву!

Alexandr Volk

Гість
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши усі докази, Адміністратор видав покарання вірно.
1. Те що Адміністратор не розглянув скаргу щодо ДМ, немає повної картини ситуації, вам наголосив щоб написали скаргу повторно, додавши повні докази.
2. Адміністратор видав покарання усім, хто порушував правила серверу, не бачу порушень від Адміністратора.

Передаю Керівництву!
Доброго часу доби, вище дали вам докладну відповідь. Я повторно перевірив видачу покарань – зроблено. Бажаю приємної гри, а на прохання ГА, перепишіть скаргу, якщо маєте більше доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі