В очікуванні Вікторія Медвідь | Погрози без форми в сторону працівників держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
42
Реакції
76
Бали
406
1. Ваш нікнейм: Артур Островський
2. Нікнейм порушника: Вікторія Медвідь
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація. Хочу звернути увагу на грубі порушення та неадекватну поведінку від лідерки НПУ Вікторії Медвідь.
По-перше, незважаючи на пряму вказівку від ГС ДЕРЖ про те, що перед парадом ніяких хвороб бути не повинно, лідерка НПУ особисто віддавала накази своєму особовому складу бити один одного балончиками для набивання хвороби «Псигосп». На відео чітко видно цей процес та її нульову реакцію на порушення від підлеглих, що є прямою халатністю та свідомим ігноруванням вказівок адміністрації.
По-друге, перебуваючи цивільному (без форми), дана лідерка підійшла до мене, коли я перебував у формі ДСНС, та видала: «я зараз дістану свій ствол, після чого вас всіх розстріляю, хоть я не хочу цього робити». Вважаю це абсолютно недопустимим для лідера — це пряме NonRP та неадекватна поведінка.
Прошу ГС/ЗГС Держ детально розглянути даний фрапс та вжити суворих заходів щодо лідерки.
Тайм-коди:
0:33 і до 0:50 погрози
2:00 - 2:42 суцільний ДМ, набивання псигоспу і слова "Не пшикай просто вдарь 10 раз"
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.08.2026

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
295
Реакції
1,345
Бали
344
1. Ваш нікнейм: Артур Островський
2. Нікнейм порушника: Вікторія Медвідь
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація. Хочу звернути увагу на грубі порушення та неадекватну поведінку від лідерки НПУ Вікторії Медвідь.
По-перше, незважаючи на пряму вказівку від ГС ДЕРЖ про те, що перед парадом ніяких хвороб бути не повинно, лідерка НПУ особисто віддавала накази своєму особовому складу бити один одного балончиками для набивання хвороби «Псигосп». На відео чітко видно цей процес та її нульову реакцію на порушення від підлеглих, що є прямою халатністю та свідомим ігноруванням вказівок адміністрації.
По-друге, перебуваючи цивільному (без форми), дана лідерка підійшла до мене, коли я перебував у формі ДСНС, та видала: «я зараз дістану свій ствол, після чого вас всіх розстріляю, хоть я не хочу цього робити». Вважаю це абсолютно недопустимим для лідера — це пряме NonRP та неадекватна поведінка.
Прошу ГС/ЗГС Держ детально розглянути даний фрапс та вжити суворих заходів щодо лідерки.
Тайм-коди:
0:33 і до 0:50 погрози
2:00 - 2:42 суцільний ДМ, набивання псигоспу і слова "Не пшикай просто вдарь 10 раз"
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.08.2026
1. Покажіть повну ситуацію, у якій саме ви сказали ці слова: «Я зараз дістану свій ствол, після чого вас усіх розстріляю, хоч я не хочу цього робити». Це було цитування ваших власних слів.

2. Щодо балончиків: думаю, ви як ніхто інший знаєте, що 24 числа буде парад і всім потрібно набити психоз (що б не було анімок). Ті, хто порушив правило ФД, були покарані адміністратором. Ви могли б це помітити.

Данна Клуб

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
103
Реакції
136
Бали
443
Вітаю! Я, як лідер, також хочу висловити свою думку.
На мою думку, Вікторія (Медведиха) халатно ставиться до своїх обов’язків. По-перше, вона почала говорити, що «її слова — це закон». Хммм, хіба це нормально?
Також я сказала, що на даний момент ви тут ніхто, оскільки перебуваєте без форми. У відповідь вона сказала: «На, бери посвідчення», при цьому жодних відігровок не було.
Тому виникає питання: хіба така поведінка та ставлення до своїх обов’язків є нормальними?

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
42
Реакції
76
Бали
406
1. Покажіть повну ситуацію, у якій саме ви сказали ці слова: «Я зараз дістану свій ствол, після чого вас усіх розстріляю, хоч я не хочу цього робити». Це було цитування ваших власних слів.

2. Щодо балончиків: думаю, ви як ніхто інший знаєте, що 24 числа буде парад і всім потрібно набити психоз (що б не було анімок). Ті, хто порушив правило ФД, були покарані адміністратором. Ви могли б це помітити.
1. Ну шановна у вас є докази що я таке казав? І згідно з правилами української мови якщо хочеш процитувати, потрібно слово "Цитую" Сказати перед висловом а не після з мізерним проміжком.

2. Замість набуття психозу є МОЗ які лікують співробітників від хвороб.

Прохання без оффтопу очікуємо відповіді ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі