Розглянуто 04 Server | Конкурсний відбір на посаду Лідера МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Буревій

ЗГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
133
Реакції
119
Бали
244

Заявки на посаду лідера "МОЗ"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 16 років (виключення до 15)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:
Натисніть, щоби розкрити...
Натисніть, щоби розкрити...

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Останнє редагування модератором:

Данило Дзеркаль

Лідер МОЗ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
253
Реакції
118
Бали
443
1) Ваш ігровий NickName: Данил Дзеркаль
2) Ваш ігровий рівень: 27
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): так,був великий досвід на різних посадах,Полковник НПУ,СБУ багато разів,лідер ДСНС та лідер ЗМІ,лідер МР Д так само був
1) Розвиток фракції: Набір активних осіб для просування фракції
2) Активні тренування для розвитку навичків осіб які влаштувались
3) Активні патрулі з метою поліпшення ситуації в Країні,при потребі щоб патруль зреагував
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Тому що я відповідальний,готовий до просування фракції та вцілому готовий для даної посади

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Грищенко Данил
2) Ваш тег в Telegram: @prizrak_ress
3) Ваш тег в Discord: @dzerkal
4) Ваш справжній вік: 18
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: В єтапі схвалювання

Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
29
Реакції
23
Бали
163
IC ІНФОРМАЦІЯ:

Ваш ігровий NickName:Михайло Михф
  1. Ваш ігровий рівень:
    26​
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
    Так, з правилами лідерів ознайомлений та готовий їх дотримуватися.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну:
    Так, готовий понести відповідне покарання у разі дострокового залишення посади.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
    Так, досвід на керівних посадах маю. Обіймав посаду заступника лідера ДКВС, а також мав досвід на посадах майора та підполковника ДКВС. Також обіймав посаду підполковника НПУ та мав досвід роботи у ЗСУ. Крім цього, мав досвід у МОЗ, де займав керівну посаду в одному з головних відділень.
  5. Які у вас є ідеї для фракції:​

Моя головна мета — підняти актив МОЗ та зробити фракцію цікавою для гравців, адже наразі не так багато людей зацікавлені в роботі в медичній сфері.

Насамперед хочу зробити більший акцент на розвитку медичної системи та залученні нових працівників. Планую регулярно проводити тренування, лекції та практичні заняття для складу, де медики зможуть відпрацьовувати різні ситуації: надання першої допомоги, правильний порядок дій під час масових подій, роботу на місці надзвичайних ситуацій тощо.

Також хочу запровадити та розвинути декілька спеціалізованих підрозділів:

• Військово-медична служба — підрозділ, який буде спеціалізуватися на медичній допомозі військовослужбовцям. Наприклад, під час тренувань, навчань або інших заходів на військовій частині у разі отримання військовослужбовцем травми викликатиметься саме військовий медик. Працівники підрозділу перебуватимуть на військовій частині та зможуть оперативно реагувати на подібні ситуації.

• Патрульна медична служба — бригади медиків, які працюватимуть безпосередньо по місту та реагуватимуть на виклики громадян. Це дозволить зробити роботу медиків більш активною та наближеною до звичайного життя міста.

• Медична служба ДКВС — спеціальний напрямок для надання медичної допомоги ув’язненим. У разі погіршення стану здоров’я особи, яка перебуває під вартою, спеціально закріплені медики зможуть прибути до установи та надати необхідну допомогу.

• Тактична медична група — спеціально підготовлені медики, які зможуть працювати під час масштабних RP-ситуацій за участю правоохоронних органів. Наприклад, під час спецоперацій НПУ, СБУ та інших силових структур проти організованих злочинних угруповань медики зможуть надавати допомогу постраждалим правоохоронцям та цивільним особам.

Окремо хочу зробити акцент на взаємодії МОЗ з іншими державними структурами. Планую проводити спільні навчання та RP-заходи з НПУ, СБУ, ЗСУ, ДКВС та іншими фракціями. Це дозволить не тільки підвищити актив МОЗ, а й створити більше цікавих ситуацій для всіх державних організацій.

Також хочу розвинути систему заступників та старшого складу, щоб у різних містах, зокрема Дніпрі та Харкові, були відповідальні керівники, які зможуть контролювати роботу складу, проводити заходи та підтримувати активність.

Планую регулярно проводити збори особового складу, лекції, тренування та практичні заняття, на яких працівники МОЗ зможуть покращувати свої навички та знання.

Головне для мене — зробити так, щоб МОЗ не сприймався лише як місце для отримання медичної книжки, а став повноцінною, активною та цікавою фракцією, де кожен працівник матиме можливість розвиватися та отримувати цікавий RP-досвід.

1. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:​

Я вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своєму досвіду на керівних посадах та розумінню роботи з особовим складом. Я не вперше претендую на керівну посаду та вже маю досвід управління колективом.

Я вмію знаходити спільну мову з людьми, організовувати роботу складу, вирішувати конфліктні ситуації та взаємодіяти з представниками інших фракцій. Також розумію важливість правильної комунікації між керівництвом та звичайними співробітниками.

У разі отримання посади готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, працювати над її активом, підтримувати дисципліну та створювати комфортну атмосферу для всього складу.

Моя головна ціль — не просто отримати лідерство, а залишити після себе активну, організовану та цікаву фракцію, в якій гравцям справді захочеться залишатися та розвиватися.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1. Ваше справжнє прізвище та ім’я:
    Михайло​
  2. Ваш тег в Telegram:
    vipkazah9​
  3. Ваш тег в Discord:maloy0138_​
  4. Ваш справжній вік:
    14,5 років​
  5. Посилання на схвалені Role Play біографію: Тик

Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
29
Реакції
23
Бали
163
IC ІНФОРМАЦІЯ:

Ваш ігровий NickName:Михайло Михф
  1. Ваш ігровий рівень:
    26​
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
    Так, з правилами лідерів ознайомлений та готовий їх дотримуватися.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну:
    Так, готовий понести відповідне покарання у разі дострокового залишення посади.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
    Так, досвід на керівних посадах маю. Обіймав посаду заступника лідера ДКВС, а також мав досвід на посадах майора та підполковника ДКВС. Також обіймав посаду підполковника НПУ та мав досвід роботи у ЗСУ. Крім цього, мав досвід у МОЗ, де займав керівну посаду в одному з головних відділень.
  5. Які у вас є ідеї для фракції:​

Моя головна мета — підняти актив МОЗ та зробити фракцію цікавою для гравців, адже наразі не так багато людей зацікавлені в роботі в медичній сфері.

Насамперед хочу зробити більший акцент на розвитку медичної системи та залученні нових працівників. Планую регулярно проводити тренування, лекції та практичні заняття для складу, де медики зможуть відпрацьовувати різні ситуації: надання першої допомоги, правильний порядок дій під час масових подій, роботу на місці надзвичайних ситуацій тощо.

Також хочу запровадити та розвинути декілька спеціалізованих підрозділів:

• Військово-медична служба — підрозділ, який буде спеціалізуватися на медичній допомозі військовослужбовцям. Наприклад, під час тренувань, навчань або інших заходів на військовій частині у разі отримання військовослужбовцем травми викликатиметься саме військовий медик. Працівники підрозділу перебуватимуть на військовій частині та зможуть оперативно реагувати на подібні ситуації.

• Патрульна медична служба — бригади медиків, які працюватимуть безпосередньо по місту та реагуватимуть на виклики громадян. Це дозволить зробити роботу медиків більш активною та наближеною до звичайного життя міста.

• Медична служба ДКВС — спеціальний напрямок для надання медичної допомоги ув’язненим. У разі погіршення стану здоров’я особи, яка перебуває під вартою, спеціально закріплені медики зможуть прибути до установи та надати необхідну допомогу.

• Тактична медична група — спеціально підготовлені медики, які зможуть працювати під час масштабних RP-ситуацій за участю правоохоронних органів. Наприклад, під час спецоперацій НПУ, СБУ та інших силових структур проти організованих злочинних угруповань медики зможуть надавати допомогу постраждалим правоохоронцям та цивільним особам.

Окремо хочу зробити акцент на взаємодії МОЗ з іншими державними структурами. Планую проводити спільні навчання та RP-заходи з НПУ, СБУ, ЗСУ, ДКВС та іншими фракціями. Це дозволить не тільки підвищити актив МОЗ, а й створити більше цікавих ситуацій для всіх державних організацій.

Також хочу розвинути систему заступників та старшого складу, щоб у різних містах, зокрема Дніпрі та Харкові, були відповідальні керівники, які зможуть контролювати роботу складу, проводити заходи та підтримувати активність.

Планую регулярно проводити збори особового складу, лекції, тренування та практичні заняття, на яких працівники МОЗ зможуть покращувати свої навички та знання.

Головне для мене — зробити так, щоб МОЗ не сприймався лише як місце для отримання медичної книжки, а став повноцінною, активною та цікавою фракцією, де кожен працівник матиме можливість розвиватися та отримувати цікавий RP-досвід.

1. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:​

Я вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своєму досвіду на керівних посадах та розумінню роботи з особовим складом. Я не вперше претендую на керівну посаду та вже маю досвід управління колективом.

Я вмію знаходити спільну мову з людьми, організовувати роботу складу, вирішувати конфліктні ситуації та взаємодіяти з представниками інших фракцій. Також розумію важливість правильної комунікації між керівництвом та звичайними співробітниками.

У разі отримання посади готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, працювати над її активом, підтримувати дисципліну та створювати комфортну атмосферу для всього складу.

Моя головна ціль — не просто отримати лідерство, а залишити після себе активну, організовану та цікаву фракцію, в якій гравцям справді захочеться залишатися та розвиватися.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1. Ваше справжнє прізвище та ім’я:
    Михайло​
  2. Ваш тег в Telegram:
    vipkazah9​
  3. Ваш тег в Discord:maloy0138_​
  4. Ваш справжній вік:
    14,5 років​
  5. Посилання на схвалені Role Play біографію: Тик
Відновлена силка на рп біографію:Тик

Денис Моррісон

Поважний гравець
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
325
Реакції
170
Бали
458

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Денис Моррісон
2) Ваш ігровий рівень: 28
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): так, заступник на 04
6) Які в вас є ідеї для фракції: Премії за активність, видача медичних карток, система чергувань, рейтинг співробітників, Академія МОЗ, курси для новачків, лікар тижня/місяця, бонуси за онлайн, медичні огляди, день донора, вакцинація громадян, спільні РП із поліцією, СБУ та ДСНС, система викликів швидкої, наставництво для інтернів, щоденні звіти, медичні лекції, щотижневі завдання, видача аптечок, робота по відділеннях, нагороди за досягнення, система оцінювання лікарів, допомога новим гравцям, тематичні РП-заходи, конкурс на найкращу РП-ситуацію, система кар'єрного росту, медичні комісії, графік змін, виїзні медичні пункти, база знань МОЗ, відзнаки за внесок у розвиток фракції.
Вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера МОЗ, адже маю бажання розвивати фракцію, впроваджувати нові ідеї та підтримувати високий рівень активності. Для мене важливо створити дружній і дисциплінований колектив, у якому кожен співробітник матиме можливість розвиватися та отримувати задоволення від гри.
Я відповідально ставлюся до своїх обов'язків, вмію працювати в команді, швидко приймаю рішення та завжди готовий допомогти особовому складу. Маю багато ідей щодо покращення роботи МОЗ, серед яких система премій, медичні картки, підрозділи, регулярні RP-заходи, навчання новачків та активна взаємодія з іншими державними фракціями.
Як лідер я забезпечу чесне ставлення до всіх співробітників, справедливі підвищення, постійну підтримку складу та цікаву атмосферу у фракції. Моєю головною метою буде зробити МОЗ однією з найактивніших і найкращих державних організацій на сервері.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис
2) Ваш тег в Telegram: @den_richeze
3) Ваш тег в Discord: lat4ek_
4) Ваш справжній вік: 16
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць

Ярослав Ланько

Правнук Дениса Ланька
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
48
Реакції
14
Бали
362

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Вовчик Ланько
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Ні, тільки підполковники і майори.
1. Створити кілька напрямків:

• Швидка допомога — виїзди на виклики.
  • Хірургічне відділення — складні операції.
  • Навчальний відділ — навчання нових співробітників.
  • Керівництво — контроль роботи лікарні.
    2. Запровадити:

• лекції для новачків;
    • практичні тренування;
    • перевірки знань;
    • систему наставників.

3. Зробити спеціальні RP-сценарії, наприклад:

• масове ДТП;
      • отруєння людей;
      • пожежа;
      • напад із великою кількістю постраждалих.

4.Зробити таблицю активності:

• кількість вилікуваних людей;
        • кількість викликів;
        • участь у заходах;
        • допомога фракції.
Вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера МОЗ, оскільки маю бажання розвивати організацію та готовий приділяти цьому достатньо часу. Я відповідально ставлюся до своїх обов'язків, вмію працювати з колективом і знаходити спільну мову з людьми.

На посаді лідера я планую підтримувати дисципліну, регулярно проводити набори співробітників, тренування, лекції та різноманітні заходи для особового складу. Також хочу зробити систему підвищення зрозумілою та цікавою, щоб кожен працівник мав мотивацію розвиватися.

Моя головна мета — зробити МОЗ активною, організованою та цікавою фракцією, де кожен співробітник буде розуміти свої обов'язки та працювати як частина сильної команди. Я готовий брати на себе відповідальність, вирішувати проблеми та працювати над розвитком організації протягом усього терміну лідерства.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Володимир Білоус
2) Ваш тег в Telegram: @toven8
3) Ваш тег в Discord: kreonix_8
4) Ваш справжній вік: 15 (в Листопаді 16)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Завтра подам бо треба поміняти нік

Ярослав Ланько

Правнук Дениса Ланька
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
48
Реакції
14
Бали
362

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Вовчик Ланько
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Ні, тільки підполковники і майори.
1. Створити кілька напрямків:

• Швидка допомога — виїзди на виклики.
  • Хірургічне відділення — складні операції.
  • Навчальний відділ — навчання нових співробітників.
  • Керівництво — контроль роботи лікарні.
    2. Запровадити:

• лекції для новачків;
    • практичні тренування;
    • перевірки знань;
    • систему наставників.

3. Зробити спеціальні RP-сценарії, наприклад:

• масове ДТП;
      • отруєння людей;
      • пожежа;
      • напад із великою кількістю постраждалих.

4.Зробити таблицю активності:

• кількість вилікуваних людей;
        • кількість викликів;
        • участь у заходах;
        • допомога фракції.
Вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера МОЗ, оскільки маю бажання розвивати організацію та готовий приділяти цьому достатньо часу. Я відповідально ставлюся до своїх обов'язків, вмію працювати з колективом і знаходити спільну мову з людьми.

На посаді лідера я планую підтримувати дисципліну, регулярно проводити набори співробітників, тренування, лекції та різноманітні заходи для особового складу. Також хочу зробити систему підвищення зрозумілою та цікавою, щоб кожен працівник мав мотивацію розвиватися.

Моя головна мета — зробити МОЗ активною, організованою та цікавою фракцією, де кожен співробітник буде розуміти свої обов'язки та працювати як частина сильної команди. Я готовий брати на себе відповідальність, вирішувати проблеми та працювати над розвитком організації протягом усього терміну лідерства.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Володимир Білоус
2) Ваш тег в Telegram: @toven8
3) Ваш тег в Discord: kreonix_8
4) Ваш справжній вік: 15 (в Листопаді 16)
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Завтра подам бо треба поміняти нік
Ім*я нове Ярослав Ланько
РП-Біографія: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ярослав-Ланько-rp-Біографія.439276/

Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
22
Реакції
5
Бали
8

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Максим Фармер
2) Ваш ігровий рівень: 27
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Ні
6) Які в вас є ідеї для фракції: 1. Допомагати людям які потребують допомогу, 2. Зробити в Фракції дестеплину щоб там вели працівники добре та розмовляли с людьми які потребують лікування та тд.
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я важаю що, тому що там класно та там є все що мені треба та людям це 1, 2 Всі потребують обновити мед.книгу і я хочу попробувати там побути.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Петренко Максим
2) Ваш тег в Telegram: @M_Petrenko
3) Ваш тег в Discord: maxim228_999
4) Ваш справжній вік: 15
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Відсутні

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
581
Реакції
356
Бали
478
Вітаю, шановні кандидати на посаду Лідера МОЗ!
Схвалені кандидати:
Данил Дзеркаль
Михайло Михф

Відхилені кандидати:
Максим Фармер-Відсутня РП біографія
Вовчик Ланько -Нік нейм в заявці та в грі не співпадають
Денис Моррісон-Не готові співпрацювати

Очікуємо вас 05.09.2026 в Discord каналі UKRAINE GTA 04 - Очікування обзвону о 20:00 Мати приставку [K-L МОЗ] Ім'я Прізвище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі