Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
40
Реакції
15
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Діма Моноліт
2. Нікнейм адміністратора:Олег Ричков
3. Суть скарги:Шановний Алекс Шнайдер, прошу вибачення за ситуацію, що сталася. Я дав брату пограти на своєму комп'ютері, і він зайшов у гру, використовуючи мій акаунт. Він завантажив і використовував чіти, через що акаунт був заблокований. Я розумію, що відповідальність за все, що відбувається на моєму акаунті, лежить на мені. Щиро прошу вибачення та обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться. Будь ласка, розгляньте можливість розблокування мого акаунта, готовий понести покарання, але з меншим терміном. Буду дуже вдячний за другий шанс. Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тех.Підтримка сказали що без доказів розглянуть
5. Дата порушення:23.08.26

Останнє редагування:

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
337
Реакції
120
Бали
244
Вітаю!
Надаю пояснення щодо виданого покарання:

1. Порушення пунктів 2.1 та 2.4 Правил сервера: У своїй же скарзі ви зазначили, що дали доступ до акаунту третій особі(«брату»).

• Згідно з п. 2.4, передача облікового запису будь-яким третім особам (включаючи другу, рідним чи брату) суворо заборонена.
  • Згідно з п. 2.1, саме власник акаунту відповідає за всі дії, вчинені з його персонажа - незалежно від того, хто саме сидів за ПК у той момент.
2. Використання софту: Під час стеження було чітко зафіксовано використання бота на роботі автобусника (поки ваш персонаж висів у AFK, автобус повністю автоматично відпрацьовував мітки та зупинки).

Очікуйте остаточного вердикту від ГА.

Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
40
Реакції
15
Бали
113
Акаунт я свій не передавав, брат грав з мого комп'ютера де був створений даний акаунт.

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
337
Реакції
120
Бали
244
Акаунт я свій не передавав, брат грав з мого комп'ютера де був створений даний акаунт.
Передача акаунту - це коли за вашим персонажем грає інша людина, а не інший комп'ютер. Не має значення, чи брат сидів за вашою клавіатурою, чи в іншому місті - це все одно передача третім особам, за яку відповідає власник.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,167
Реакції
581
Бали
409
Вітаю.
За вами зафіксовані порушення правил Ukraine GTA 2.4+6.38.2​
2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
6.38.2. Заборонено використання будь-якого ПЗ / читів. | Бан 6000 днів
Ви повністю несете відповідальність за свій обліковий запис.
Покарання видано вірно.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі