Розглянуто оскарженя виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амірка Ультрас

Поважний гравець
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
28
Реакції
203
Бали
177
1. Ваш нікнейм та ID: Амірка Ультрас 6855474
2. Нікнейм адміністратора: Адам Грінвуд
3. Суть скарги: Мене відкинули за скаргою на різку інтернету я не використовував жодних сторонніх програм, файлів чи інших засобів для навмисного погіршення свого інтернету або отримання переваги в грі. Проблеми зі з’єднанням виникли через нестабільний інтернет, а не через мої навмисні дії.на моєму откатові видно що в мене був довготривалий нетворк аж цілих 40 секунд також можу пройти любу перевірку на це . Також хочу зауважити те що гравець Масік Майлз іграє з заміненими файлами на скини а в нас є правило 1.9.5. Скарги, подані гравцями, які використовують змінені файли клієнта, адміністрацією не розглядаються та не приймаються до розгляду. Тому прошу зняти бан та забрати догану з клану. Попрошу переглянути ситуацію та повторно перевірити причину блокування. Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію, якщо це необхідно та також пройти любу перевірку бо як по мені якщо в гравця поганий інтернет йому видавать бан на 31 день це якось не порозумному ладно якби я закидував якісь файли на це але я нічого такого не робив . Тому ще раз попрошу переглянути повторно скаргу та зняти бан та догану на клан. і також я не можу контролювати свій інтернет. Можу надати Speedtest в особисті.Також я показував откат адміністратору ГС неоф можу показати ще раз якщо потрібно.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):скарга
Знімок екрана (1).png

5. Дата порушення:28.08.26

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
13
Бали
58
3. Суть скарги: Мене відкинули за скаргою на різку інтернету я не використовував жодних сторонніх програм, файлів чи інших засобів для навмисного погіршення свого інтернету або отримання переваги в грі. Проблеми зі з’єднанням виникли через нестабільний інтернет, а не через мої навмисні дії.на моєму откатові видно що в мене був довготривалий нетворк також можу пройти любу перевірку на це . Також хочу зауважити те що гравець Масік Майлз іграє з заміненими файлами на скини а в нас є правило 1.9.5. Скарги, подані гравцями, які використовують змінені файли клієнта, адміністрацією не розглядаються та не приймаються до розгляду. Тому прошу зняти бан та забрати догану з клану. Попрошу переглянути ситуацію та повторно перевірити причину блокування. Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію, якщо це необхідно та також пройти любу перевірку бо як по мені якщо в гравця поганий інтернет йому видавать бан на 31 день це якось не порозумному ладно якби я закидував якісь файли на це але я нічого такого не робив . Тому ще раз попрошу переглянути повторно скаргу та зняти бан та догану на клан. і також я не можу контролювати свій інтернет. Можу надати Speedtest в особисті
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):скарга Переглянути вкладення 440135
Шанс молодому

Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
62
Реакції
52
Бали
167
Треба розбанити холопчика

Скуфяра

Отаман
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
12
Реакції
33
Бали
62
3. Суть скарги: Мене відкинули за скаргою на різку інтернету я не використовував жодних сторонніх програм, файлів чи інших засобів для навмисного погіршення свого інтернету або отримання переваги в грі. Проблеми зі з’єднанням виникли через нестабільний інтернет, а не через мої навмисні дії.на моєму откатові видно що в мене був довготривалий нетворк аж цілих 40 секунд також можу пройти любу перевірку на це . Також хочу зауважити те що гравець Масік Майлз іграє з заміненими файлами на скини а в нас є правило 1.9.5. Скарги, подані гравцями, які використовують змінені файли клієнта, адміністрацією не розглядаються та не приймаються до розгляду. Тому прошу зняти бан та забрати догану з клану. Попрошу переглянути ситуацію та повторно перевірити причину блокування. Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію, якщо це необхідно та також пройти любу перевірку бо як по мені якщо в гравця поганий інтернет йому видавать бан на 31 день це якось не порозумному ладно якби я закидував якісь файли на це але я нічого такого не робив . Тому ще раз попрошу переглянути повторно скаргу та зняти бан та догану на клан. і також я не можу контролювати свій інтернет. Можу надати Speedtest в особисті.Також я показував откат адміністратору ГС неоф можу показати ще раз якщо потрібно.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):скарга Переглянути вкладення 440135
дарогу маладим

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
77
Реакції
251
Бали
252

Амірка Ультрас

Поважний гравець
Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
28
Реакції
203
Бали
177
Саме тоді коли в тебе виходить 8 людей в тебе починає вилітати інет,тепати і т.д. а коли сам катаєшся і граєш гру то в тебе ніколи такого не буває.Дивно
я показував откат ГС неофу на откаті видно шо в мене не тепало нічого такого не було просто залагало та був нетворк на 40 сек також можу пройти любу перевірку на різку інтернету можу ше пройти speedtest на інтернет. тай не тількі в мене лагало на тому бізварі

Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
186
Реакції
565
Бали
294
я показував откат ГС неофу на откаті видно шо в мене не тепало нічого такого не було просто залагало та був нетворк на 40 сек також можу пройти любу перевірку на різку інтернету можу ше пройти speedtest на інтернет. тай не тількі в мене лагало на тому бізварі
у мене також в той час на сервері теж всіх тепало це сам сервер лагав а не різка інету у багатьох гравців які грали з 19-21 години того числа лагав сервак я маю фрапс і можу показать як у мене тоже в той момент всіх тепало і у мене в самого нетворки по 30 не пропадали

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
561
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Ситуація з вашим інтернет з'єднанням викликає питання, яке буде взято до уваги адміністрацією.
Покарання буде анульоване, згідно зі змінами у правилах, а саме додаванням нового правила 1.9.5:
1.9.5. Скарги, подані гравцями, які використовують змінені файли клієнта, адміністрацією не розглядаються та не приймаються до розгляду.​
Подальші скарги, які містять змінений клієнт гри (шейдери, зброю, звуки пострілів, влучання, маркери, тощо) будуть відмовлені.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі