- Реєстрування
- 18 Чер 2023
- Дописи
- 278
- Реакції
- 213
- Бали
- 443
Вітаю! Гарна роботаГенералу Служби безпеки України Чорноморського Краю
![]()
РАПОРТ
Я, полковник Служби безпеки України Влад Волкер, керівник Департаменту контррозвідки Служби безпеки України Чорноморського Краю, доповідаю про результати службової діяльності за звітний тиждень. Упродовж зазначеного періоду ніс службу відповідно до внутрішнього регламенту Департаменту контррозвідки, сумлінно виконував покладені на мене службові обов’язки та доручення керівництва. Брав участь в організації та виконанні поставлених керівництвом завдань, здійснював контроль за діяльністю підрозділу, підтримував належний рівень порядку та дисципліни серед особового складу.
Також забезпечував координацію роботи співробітників Департаменту контррозвідки, контролював виконання службових завдань та дотримання встановлених вимог під час несення служби. За підсумками звітного періоду службові обов’язки виконано в повному обсязі. Порушень внутрішнього регламенту та дисципліни з мого боку не допущено.
Прошу прийняти даний рапорт до розгляду та надати відповідну оцінку результатам моєї службової діяльності.
━━━━📋 ЩО БУЛО ВИКОНАНО ПРОТЯГОМ ТИЖНЯ━━━━
НАБОРИ
ДОПОМОГА ПРИ НАБОРИ
ЛЕКЦІЇ
БК
РТ ОТИГРОВКИ З ІНШИМИ ФРАКЦІЯМИ
БП
ГРП━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Полковник Переглянути вкладення 440351 Влад Волкер
23.08.2026
Нараховано 220 балів (+5 балів) за гарний звіт