- Реєстрування
- 31 Січ 2025
- Дописи
- 1,168
- Реакції
- 708
- Бали
- 409
ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПАРАТ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ДИРЕКТИВА №1: ПОРЯДОК МІЖВІДОМЧОГО ПЕРЕВЕДЕННЯ
Цей регламент встановлює єдиний порядок розгляду рапортів на переведення співробітників суміжних відомств до Головного Управління СБУ.
УМОВИ ТА СИСТЕМА ВТРАТИ ЗВАНЬ
I. БАЗОВІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:
- Кандидат повинен мати ідеальну репутацію, високий соціальний рейтинг та медичну придатність.
- У кандидата НЕ ПОВИННО бути активних дисциплінарних стягнень (доган).
- Переведення можливе виключно за наявності офіційного дозволу від керівництва Вашої поточної організації (Лідера або його Заступника) та дозволу від керівництва СБУ.
- Мінімальне звання для переведення - 3-тє порядкове (Сержант / Ст. Солдат). Звання нижче переведенню не підлягають.
II. РЕГЛАМЕНТ ПЕРЕВЕДЕННЯ З ІНШИХ СТРУКТУР:
Оскільки СБУ є структурою вищого ешелону секретності, при переведенні застосовується система переатестації з втратою порядкових рангів:
- З Національної Поліції України (НПУ) ➔ втрата 1 (одного) порядкового звання.
- Зі Збройних Сил України (ЗСУ) ➔ втрата 2 (двох) порядкових звань.
- Переведення з інших організацій (ДСНС, МОЗ, ВРУ і тд) до СБУ - НЕМОЖЛИВЕ.
*Примітка: Переведення старшого та керівного складу (8-10 ранги) розглядається індивідуально Генералом-майором СБУ. Максимальне звання, яке можна отримати при переведенні - Капітан [8].*
ОФІЦІЙНИЙ ФОРМУЛЯР РАПОРТУ
![]()
Генерал-майору Служби Безпеки України
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору
Від співробітника: [Ваша фракція]
[Ваше Звання] [Ваше Прізвище, Ім'я]
Р А П О Р Т
про міжвідомче переведення до лав СБУ
Я, [Звання] [Прізвище Ім'я], діючий співробітник [Ваша поточна організація], офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.
З правилами переведення, системою втрати звань та умовами переатестації ознайомлений. Запевняю, що готовий до виконання завдань підвищеної складності та суворого дотримання Статуту СБУ.
ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: [посилання на imgur]
2. Ксерокопія паспорта громадянина України: [посилання на imgur]
3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: [посилання на imgur]
4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): [посилання на imgur]
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): [посилання на imgur]
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): [посилання на imgur]
Дата складання рапорту: ДД.ММ.2026
Особистий підпис: [Ваш ініціал та прізвище]
РЕЗОЛЮЦІЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ
(Форма відповіді виключно для Керівництва СБУ)
ГЕНЕРАЛЬНИЙ ШТАБ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ОФІЦІЙНЕ РІШЕННЯ
Офіцере [Звання Прізвище]!
Генеральний штаб СБУ детально вивчив Ваш рапорт щодо міжвідомчого переведення до нашої структури. Перевіривши надані документи та дозволи керівництва, ухвалено наступне рішення:
СХВАЛЕНО / ВІДХИЛЕНО
Офіційний коментар: [Рапорт схвалено. Вас буде переведено до лав СБУ на звання [Звання]. Чекаємо вас у Головному Управлінні для отримання нової форми! / Рапорт відхилено. Причина: Відсутній дозвіл від вашого керівника / Недостатнє порядкове звання для переведення / Наявність догани.]
З повагою,
Генерал-майор СБУ
Святогор ПОДІЛЬСЬКИЙ
Підпис
Генерал-майор СБУ
Святогор ПОДІЛЬСЬКИЙ
Підпис