Важливо СБУ | Рапорт на переведення

Святогор Подільський

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,168
Реакції
708
Бали
409

1788087780282.png

ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПАРАТ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ДИРЕКТИВА №1: ПОРЯДОК МІЖВІДОМЧОГО ПЕРЕВЕДЕННЯ
Служба Безпеки України - це головний орган спеціального призначення, що забезпечує державну безпеку. Ми завжди готові прийняти до своїх лав досвідчених, загартованих офіцерів з інших військових та правоохоронних формувань.
Цей регламент встановлює єдиний порядок розгляду рапортів на переведення співробітників суміжних відомств до Головного Управління СБУ.

1788087783159.png

УМОВИ ТА СИСТЕМА ВТРАТИ ЗВАНЬ

I. БАЗОВІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:
- Кандидат повинен мати ідеальну репутацію, високий соціальний рейтинг та медичну придатність.
- У кандидата НЕ ПОВИННО бути активних дисциплінарних стягнень (доган).
- Переведення можливе виключно за наявності офіційного дозволу від керівництва Вашої поточної організації (Лідера або його Заступника) та дозволу від керівництва СБУ.
- Мінімальне звання для переведення - 3-тє порядкове (Сержант / Ст. Солдат). Звання нижче переведенню не підлягають.

II. РЕГЛАМЕНТ ПЕРЕВЕДЕННЯ З ІНШИХ СТРУКТУР:
Оскільки СБУ є структурою вищого ешелону секретності, при переведенні застосовується система переатестації з втратою порядкових рангів:
- З Національної Поліції України (НПУ) ➔ втрата 1 (одного) порядкового звання.
- Зі Збройних Сил України (ЗСУ) ➔ втрата 2 (двох) порядкових звань.
- Переведення з інших організацій (ДСНС, МОЗ, ВРУ і тд) до СБУ - НЕМОЖЛИВЕ.

*Примітка: Переведення старшого та керівного складу (8-10 ранги) розглядається індивідуально Генералом-майором СБУ. Максимальне звання, яке можна отримати при переведенні - Капітан [8].*

1788087808870.png

ОФІЦІЙНИЙ ФОРМУЛЯР РАПОРТУ

1788087831838.png

Генерал-майору Служби Безпеки України
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Від співробітника: [Ваша фракція]
[Ваше Звання] [Ваше Прізвище, Ім'я]

Р А П О Р Т
про міжвідомче переведення до лав СБУ

Я, [Звання] [Прізвище Ім'я], діючий співробітник [Ваша поточна організація], офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

З правилами переведення, системою втрати звань та умовами переатестації ознайомлений. Запевняю, що готовий до виконання завдань підвищеної складності та суворого дотримання Статуту СБУ.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: [посилання на imgur]
2. Ксерокопія паспорта громадянина України: [посилання на imgur]
3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: [посилання на imgur]
4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): [посилання на imgur]
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): [посилання на imgur]
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): [посилання на imgur]

Дата складання рапорту: ДД.ММ.2026
Особистий підпис: [Ваш ініціал та прізвище]

1788087814289.png

РЕЗОЛЮЦІЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ
(Форма відповіді виключно для Керівництва СБУ)

1788087852263.png

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ШТАБ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ОФІЦІЙНЕ РІШЕННЯ

Офіцере [Звання Прізвище]!

Генеральний штаб СБУ детально вивчив Ваш рапорт щодо міжвідомчого переведення до нашої структури. Перевіривши надані документи та дозволи керівництва, ухвалено наступне рішення:

СХВАЛЕНО / ВІДХИЛЕНО

Офіційний коментар: [Рапорт схвалено. Вас буде переведено до лав СБУ на звання [Звання]. Чекаємо вас у Головному Управлінні для отримання нової форми! / Рапорт відхилено. Причина: Відсутній дозвіл від вашого керівника / Недостатнє порядкове звання для переведення / Наявність догани.]

З повагою,
Генерал-майор СБУ
Святогор ПОДІЛЬСЬКИЙ

Підпис

1788087818231.png

Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
6
Бали
58
Я, [Адвокат] [Яременко Владислав], діючий співробітник [ВРУ], офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

З правилами переведення, системою втрати звань та умовами переатестації ознайомлений. Запевняю, що готовий до виконання завдань підвищеної складності та суворого дотримання Статуту СБУ.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. (Документи також жозввл ввд керівництва ВРУ.СБУ ). https://postimg.cc/gallery/gL44t0k

Дата складання рапорту: 01.09.2026
Особистий підпис: [Владислав Яременко ]

Реєстрування
12 Бер 2026
Дописи
11
Реакції
5
Бали
58
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Від співробітника:ВРУ
Секретаря Чубинського Андрія​
Р А П О Р Т
Я, Секретар,Чубинський Андрій, діючий співробітник ВРУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення:ксерокопія
2. Ксерокопія паспорта громадянина України:https:ксерокопія
3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка:ксерокопія
4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1):ксерокопія
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time):ксерокопія
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time):ксерокопія
Особистий підпис:А.Чубинський

Давид Вітькофф

З-L СБУ К|Західна Україна
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
8
Бали
58
Я, [Адвокат] [Яременко Владислав], діючий співробітник [ВРУ], офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. (Документи також жозввл ввд керівництва ВРУ.СБУ ). https://postimg.cc/gallery/gL44t0k

Особистий підпис: [Владислав Яременко ]
Офіцере Владислав Яременко!

Генеральний штаб СБУ детально вивчив Ваш рапорт щодо міжвідомчого переведення до нашої структури. Перевіривши надані документи та дозволи керівництва, ухвалено наступне рішення:

СХВАЛЕНО

Офіційний коментар:
[Рапорт схвалено. Вас буде переведено до лав СБУ на 1 порядкове звання. Чекаємо вас у Головному Управлінні для отримання нової форми!

З повагою,Давид Вітькофф

Реєстрування
6 Кві 2026
Дописи
30
Реакції
19
Бали
13
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Від співробітника:ВРУ
Секретаря Чубинського Андрія​
Р А П О Р Т
Я, Секретар,Чубинський Андрій, діючий співробітник ВРУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення:ксерокопія
2. Ксерокопія паспорта громадянина України:https:ксерокопія
3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка:ксерокопія
4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1):ксерокопія
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time):ксерокопія
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time):ксерокопія
Особистий підпис:А.Чубинський
Андрій Чубинський!

СХВАЛЕНО

Офіційний коментар:
[Рапорт схвалено. Вас буде переведено до лав СБУ на 1 порядкове звання. Чекаємо вас у Головному Управлінні для отримання нової форми!

З повагою,Максон Киришко​

Михайло Цибик

Майор | ДСНС
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
9
Реакції
5
Бали
357
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Від співробітника: НПУ К
[Ваше Звання] Цибик
Р А П О Р Т

Я, Сержант Цибик Михайло, діючий співробітник НПУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: 2. Ксерокопія паспорта громадянина України: 3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: 4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): 5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): 6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): Дата складання рапорту:02.09.2026
Особистий підпис: Цибик

Реєстрування
6 Кві 2026
Дописи
30
Реакції
19
Бали
13
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

[Ваше Звання] Цибик
Р А П О Р Т

Я, Сержант Цибик Михайло, діючий співробітник НПУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: 2. Ксерокопія паспорта громадянина України: 3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: 4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): 5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): 6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): Дата складання рапорту:02.09.2026
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

[Ваше Звання] Цибик
Р А П О Р Т

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: 2. Ксерокопія паспорта громадянина України: 3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: 4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): 5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time):
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time):
Дата складання рапорту:02.09.2026
Цибик Михайло!

СХВАЛЕНО

Офіційний коментар:
[Рапорт схвалено. Вас буде переведено до лав СБУ на 2 порядкове звання. Чекаємо вас у Головному Управлінні для отримання нової форми!

З повагою,Максон Киришко​

Денис Дашуковський

Ст. Модератор (на пенсії) | Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2025
Дописи
33
Реакції
16
Бали
203
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Від співробітника: ЗСУ
Ст. Солдата Дашуковського Дениса​

Р А П О Р Т

Я, Ст. Солдат Дашуковський Денис, діючий співробітник ЗСУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
1. Ксерокопія службового посвідчення: тик
2. Ксерокопія паспорта громадянина України: тик
3. Ксерокопія медичної книжки та військового квитка: тик
4. Ксерокопія соціального рейтингу (скріншот F+1): тик
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): тик
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): тик

Дата складання рапорту: 09.09.2026
Особистий підпис: DD@S

Денис Дашуковський

Ст. Модератор (на пенсії) | Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2025
Дописи
33
Реакції
16
Бали
203
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Р А П О Р Т

Я, Ст. Солдат Дашуковський Денис, діючий співробітник ЗСУ, офіційно звертаюсь до Генерального штабу СБУ з проханням розглянути мій рапорт на переведення до Служби Безпеки України.

ДОДАТКИ (Доказова база):
5. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва моєї організації (скріншот у грі з /time): тик
6. Офіційний дозвіл на переведення від керівництва СБУ (скріншот у грі з /time): тик

Дата складання рапорту: 10.09.2026

Святогор Подільський

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,168
Реакції
708
Бали
409
ПОДІЛЬСЬКОМУ Святогору

Р А П О Р Т

ДОДАТКИ (Доказова база):

Дата складання рапорту: 10.09.2026
Вітаю, схвалено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі