Інформація sbu.gov І Система дисциплінарних стягненнь

Василь Голобородько

L - СБУ І Чорноморський край
Лідер
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
235
Реакції
200
Бали
443

1786913338729.png

Зняття дисциплінарного стягнення

Що таке догана?

Догана - це дисциплінарне стягнення, яке видається співробітнику СБУ за порушення Статуту, службової дисципліни або внутрішніх правил.

Поки догана не знята, співробітник не може отримати підвищення у званні, подяку або інше заохочення.

За що можна отримати догану?

Догана може бути видана за:

• порушення Статуту СБУ
• недотримання субординації
• невиконання службових обов'язків
• обґрунтовані скарги
• порушення внутрішніх правил
• інші порушення службової дисципліни

Попередження є менш суворим видом покарання та може застосовуватися за незначні порушення.

Повторні догани

2 догани
Пониження у званні.

3 догани
Звільнення зі Служби безпеки України.

Умови зняття догани

Для зняття догани співробітник повинен виконати 3 завдання зі списку відповідно до свого звання.

Після виконання завдань необхідно подати рапорт та додати докази виконаної роботи.

Курсант [1] до Старшого сержанта [4]

Виконати 3 завдання:

• Охорона входу до СБУ, 30 хвилин
• Прослухати 1 лекцію
• Відвідати 1 тренування

Старший сержант [4] до Лейтенанта [6]

Виконати 3 завдання:

• Відпрацювати 1 орієнтування
• Охорона підземного паркінгу, 40 хвилин
• Прослухати 2 лекції
• Відвідати 3 тренування

Старший лейтенант [7] до Капітана [8]

Виконати 3 завдання:

• Прослухати 2 лекції

• Відпрацювати 3 орієнтування
• Охорона підземного паркінгу, 60 хвилин
• Допомогти під час набору до будь-якої державної організації

Форма рапорту

Я, [Ім'я Прізвище], звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Необхідні завдання для зняття догани виконані. Докази виконаної роботи додаю нижче.

Посилання на докази: скріншоти.

Дата: [дата]

Підпис: [підпис]

Примітка
Рапорти без доказів виконаної роботи, з неповним виконанням завдань або з порушенням встановленої форми не розглядаються та отримують статус
«Відмовлено».

Микита Вишнецький

СБУ ЦСО А| Південна Україна
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
288
Реакції
145
Бали
271
Я, Річард Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Необхідні завдання для зняття догани виконані. Докази виконаної роботи додаю нижче.

Посилання на докази: скріншотиhttps://postimg.cc/gallery/RBCkZwK

Дата: 29.08.26

Підпис: Річард.

Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
22
Реакції
5
Бали
56
,Лукян Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: скріншоти тик
Дата: 28.08.26
Підпис: лука

Влад Волкер

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
38
Бали
406
Я, Річард Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: скріншотиhttps://postimg.cc/gallery/RBCkZwK

Дата: 29.08.26

Підпис: Річард.
CХВАЛЕНО

Влад Волкер

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
38
Бали
406
,Лукян Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: скріншоти тик
Відмовлено
причина охорона Охорона входу до СБУ, 30 хвилин ( не повні скриншоти )

Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
22
Реакції
5
Бали
56
Лукян Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: скріншоти тик. тик

Влад Волкер

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
62
Реакції
38
Бали
406
Лукян Дніпровський, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: скріншоти тик. тик
СХВАЛЕНО

Максим Дональд

Старший Лейтенант СБУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
14 Чер 2026
Дописи
14
Реакції
6
Бали
8
Р А П О Р Т
Я Старший Лейтенант Максим Дональд, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази:
скріншоти.
Дата: 01.09.26
Підпис: Дональд

p.s рапорт одразу за дві догани

Макрон Дніпровський ♔

??? | Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
239
Реакції
129
Бали
443
Р А П О Р Т
Я Старший Лейтенант Максим Дональд, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази:
скріншоти.
Дата: 01.09.26

p.s рапорт одразу за дві догани
Схвалено, більше не порушуйте!

Максим Дональд

Старший Лейтенант СБУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
14 Чер 2026
Дописи
14
Реакції
6
Бали
8
Я, Максим Дональд, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Посилання на докази: https://postimg.cc/gallery/gWk8GWx

Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
24
Реакції
7
Бали
158
Я, Василь Імператор, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Дата: 10.09.2026

Підпис: Imperators

Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
24
Реакції
7
Бали
158
Я, Василь Імператор, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
24
Реакції
7
Бали
158

Смертний

Козак
Реєстрування
12 Тра 2026
Дописи
40
Реакції
11
Бали
13

Схвалено! більше не порушуйте
1788202967272.png
pidpus.pngСБУ НАСБ.png

Артем Єсьман

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2026
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
Я, Артем Єсьман, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

https://imgpile.com/p/deu2klO Затримав людину тому що не провели одне тренування сподіваюсь підійде

Дата: 11.09.2026

Підпис: Yesm

Артем Єсьман

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2026
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
Я, Артем Єсьман, звертаюся до керівництва Служби безпеки України з проханням зняти з мене дисциплінарне стягнення.

Реєстрування
21 Тра 2025
Дописи
33
Реакції
18
Бали
163

СХВАЛЕНО

Угорі