Розглянуто Скарга на Олега Галицького, Валерію Картель, Андрія Новікова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
195
Реакції
341
Бали
463
1. Ваш нікнейм та ID: Володимр Кайовскій 73124
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Валерія Картель, Андрій Новіков

СУТЬ СКАРГИ

Вітаю.​

Вже не вперше стикаюся з незрозумілими діями з боку адміністрації. Проте складається враження, що на подібні ситуації просто закривають очі.

1. Ситуація з військовим кодом «200»​

Вчора мій соклан подав скаргу на гравця, у якій чітко видно, що гравець написав заборонений військовий код та порушив правило 5.9.1.

5.9.1. «Використання військових кодів»

Заборонено використовувати військові коди «100, 200, 300» у будь-якому контексті.

Покарання: мут до 120 хвилин / бан до 7 днів.

Після перевірки скарги Валерія Картель відмовила в ній, зазначивши, що доказів недостатньо.

Після цього я зайшов у чат Неоф 04 та висловив своє обурення щодо цієї ситуації. Я є модератором клану та відповідальною особою за свій склад, тому вважаю нормальним відреагувати на ситуацію, коли мого соклана фактично залишають без уваги.

Після цього адміністратор заявила, що ця скарга мене не стосується. При цьому сама ж зазначила, що в чаті було написано лише число «200».

Після цього я пішов у голосовий канал до КА, де почув, що ситуація є спірною.

2. Аналогічна ситуація наступного дня​

Сьогодні мій соклан написав те саме число «200», після чого його одразу покарав адміністратор Андрій Новіков.

І тут виникає логічне питання:

Якщо «200» — це просто цифра, як було зазначено раніше, тоді чому за написання тієї ж самої цифри в іншій ситуації гравця одразу покарали?

Я також звернув увагу адміністрації на цю ситуацію, після чого отримав покарання.

Тобто фактично ми маємо дві однакові ситуації, але абсолютно різне трактування одного й того самого правила.

В одному випадку «200» — це просто цифра та доказів нібито недостатньо, а в іншому — за ту саму «200» гравця одразу карають.

Тому виникає питання: правила діють однаково для всіх чи рішення приймаються залежно від конкретної ситуації та адміністратора?

3. Ситуація з розглядом скарг на форумі​

Також є інша ситуація, але вже безпосередньо на форумі.

Галицький не розглядає скарги, які знаходяться без перевірки вже 23 дні, хоча правилами чітко встановлений строк їх розгляду.

1.1. Термін розгляду скарги

Термін розгляду скарги становить до 24 годин з моменту її публікації.

Примітка: якщо ситуація є спірною, потребує додаткової перевірки, отримання пояснень від сторін або аналізу додаткових доказів, ГА/КА мають право продовжити термін розгляду до 48 годин.

Виходить, що скарги можуть залишатися без розгляду протягом 23 днів, хоча навіть з урахуванням можливого продовження строк становить максимум 48 годин.

23 дні замість встановлених правилами 24–48 годин.

ПРОШУ:​

1. Надати пояснення щодо різного трактування правила 5.9.1. адміністраторами.

2. Пояснити, чому в однакових ситуаціях щодо написання «200» приймаються різні рішення.

3. Звернути увагу на ситуацію з форумними скаргами, які не розглядаються протягом тривалого часу.

4. Надати пояснення щодо дотримання адміністрацією встановлених строків розгляду скарг.

Дякую за розгляд скарги.​

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жб23дня
5. Дата порушення: 23 09 2026

Вкладення

• Screenshot 2026-09-23 171619.png
    Screenshot 2026-09-23 171619.png
    9.7 Кб · Перегляди: 67
  • 1790174276098.png
    1790174276098.png
    38.4 Кб · Перегляди: 74
  • 1790174366260.png
    1790174366260.png
    190.9 Кб · Перегляди: 66

Валерія Картель

Мл.Адміністратор | Сл.Неоф | Північна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
219
Реакції
182
Бали
244
Вітаю!

Давайте почнемо з того, що на наданому скріншоті видно лише одне повідомлення - звичайну цифру «200». Мені невідомо, що саме було написано перед цим, оскільки повідомлення знаходиться у самому верхньому рядку скріншота, тому попередній контекст діалогу відсутній.
Саме через недостатню кількість доказів я закрила скаргу. Я не можу видати гравцю покарання, ґрунтуючись лише на припущеннях, адже невідомо, що відбувалося в чаті безпосередньо перед цим повідомленням. Перед цим цілком могла відбуватися звичайна бесіда між гравцями, у контексті якої цифра «200» не мала жодного порушення.

Звертаю увагу, що проблема не в тому, що скріншот не може бути доказом. Проблема полягає саме у відсутності повного контексту ситуації. За одним повідомленням «200» неможливо достовірно встановити, що саме мав на увазі гравець та чи було в його діях порушення.

​

Володимр Кайовскій

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
195
Реакції
341
Бали
463

Володимр Кайовскій

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
195
Реакції
341
Бали
463
Вітаю!

Давайте почнемо з того, що на наданому скріншоті видно лише одне повідомлення - звичайну цифру «200». Мені невідомо, що саме було написано перед цим, оскільки повідомлення знаходиться у самому верхньому рядку скріншота, тому попередній контекст діалогу відсутній.
Саме через недостатню кількість доказів я закрила скаргу. Я не можу видати гравцю покарання, ґрунтуючись лише на припущеннях, адже невідомо, що відбувалося в чаті безпосередньо перед цим повідомленням. Перед цим цілком могла відбуватися звичайна бесіда між гравцями, у контексті якої цифра «200» не мала жодного порушення.

Звертаю увагу, що проблема не в тому, що скріншот не може бути доказом. Проблема полягає саме у відсутності повного контексту ситуації. За одним повідомленням «200» неможливо достовірно встановити, що саме мав на увазі гравець та чи було в його діях порушення.

​
Допустим, але в Дискорд по самому контексту розмови ми просто пишемо цифру «200», і за це все одно видається покарання. За правилом навіть якщо ти написав «200» просто як цифру, це все одно можна розцінювати як використання військового коду, оскільки в самому правилі прямо зазначено, що заборонено використовувати «100, 200, 300» у будь-якому контексті.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,384
Реакції
5,544
Бали
643
Вітаю!

Перевіривши прикріплену скаргу, я погоджуюсь з рішенням адміністратора, оскільки в доказах незрозуміло нічого з цієї ситуації та до чого було написано ці слова.

Якщо розглядати повідомлення у діскорді, чітко видно що "200" написано у відповідь на повідомлення адміністратора, тобто було сказано йому.

Терміни розгляду скарг на ім'я Керівництва можуть розглядатись довше, аніж скарги на адміністрацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі